Meni Search

Fitness freak

Sočni pureći ražnjići

Raskošna ljetna tava
Oslić s maslinama
Juha od bundeve s jabukom
Kaštelanski makaruni
Salata s neobičnim preljevom
Fina pikantna piletina
Kozice s rižom
Nadjevene lignje
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Marokanska salata s cous-cousom
Pikantne grickalice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Finska - Juha s lososom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meksička party salata
Brusketa s avokadom
Ljetni lungić
Belgija - Salade Liégeoise
Cous-cous s povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grdobina u pikantnoj šalši
Punjeni filet brancina
Prilog od prokulica
Ražnjići od lososa
Bruskete s povrćem
Rolice od blitve
Lignje na šumskom rižotu
Salata od pečene rotkvice sa medom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brzo jelo od teletine i povrća
Ljetna pileća salata
Salata sa skutom
Salata od liganja
Popečci od cvjetače
Kineska juha s račićima i gljivama
Dip od južnog voća
Energetske kuglice s kurkumom
Beskvasne calzone
Grill povrće na salatu
Mirisni prilog iz pećnice
Mediteranska rapsodija
Rezanci s krušnim mrvicama
Riblja juha s Malte
Salata od tune i povrća
Tjestenina fuži s tartufima
Vol-au-vent s gljivama
Popečci od tikvica
Salata s okruglicama od sira
Palamida s čilijem i mangom
Topla salata barba Frane
Juha od kelja sa sirom
Polupunjene paprike
Čarobna ljetna piletina
Zelena torta
Ljubavne šurlice
Rižoto s tri vrste gljiva
Brancinovo oko
Osvježavajući smoothie
Čudotvorni čaj za detoks
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto na španjolski način
Piletina u finom mediteranskom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni ražnjići
Uzbudljivi kolač od blitve
Osvježavajuća juha od krastavaca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Marinirana piletina s roštilja
Polpete od slanutka s kurkumom
Lignje s povrćem i smokvama
Mediteranski špageti
Vege odresci s marinadom
Povrtni ražnjići
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Popečci od bulgura s umakom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Caponata alla Podravka
Crveno ljetno varivo
Špageti s acetom balsamicom
Račići na posteljici od povrća
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Zapečena ricotta
Tjestenina mediterana
Kokošja juha s požirakima
Bruskete od cvjetače
Cartoccio od bijele ribe
Rižoto s tunom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Grčka seljačka salata
Roštilj s umakom Romesco
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teriyaki piletina
Krem juha od tikvica
Mediteranski grill
Salata od quinoe i povrća
Brzi detoks doručak
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rižini ravioli s mozzarellom
Pita s crnim pivom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Salata s mora
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke