Meni Search

Fitness freak

Sočni pureći ražnjići

Pikantne grickalice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Salata od pečene rotkvice sa medom
Belgija - Salade Liégeoise
Salata s mora
Vege odresci s marinadom
Bruskete s povrćem
Polpete od slanutka s kurkumom
Osvježavajuća juha od krastavaca
Osvježavajući smoothie
Crveno ljetno varivo
Rižoto na španjolski način
Punjeni filet brancina
Vol-au-vent s gljivama
Uzbudljivi kolač od blitve
Čudotvorni čaj za detoks
Ljetni lungić
Proljetno meso i povrće iz woka
Brusketa s avokadom
Rižoto s tunom
Beskvasne calzone
Krem juha od tikvica
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s okruglicama od sira
Mediteranska rapsodija
Ljubavne šurlice
Meksička party salata
Mirisni prilog iz pećnice
Juha od bundeve s jabukom
Brzo jelo od teletine i povrća
Salata s neobičnim preljevom
Račići na posteljici od povrća
Riblja juha s Malte
Čarobna ljetna piletina
Kokošja juha s požirakima
Oslić s maslinama
Rolice od blitve
Povrtni ražnjići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grčka seljačka salata
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Salata sa skutom
Kozice s rižom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Polupunjene paprike
Orada s krumpirom i mladim lukom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Raskošna ljetna tava
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brancinovo oko
Tjestenina mediterana
Kruh od cvjetače s kurkumom
Nadjevene lignje
Salata od liganja
Zelena torta
Juha od kelja sa sirom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ljetni ražnjići
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill povrće na salatu
Zapečena ricotta
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od bulgura s umakom
Dip od južnog voća
Kineska juha s račićima i gljivama
Ražnjići od lososa
Marinirana piletina s roštilja
Lignje s povrćem i smokvama
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Tagliatelle s pečenim povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
Špageti s acetom balsamicom
Prilog od prokulica
Cous-cous s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Mediteranski špageti
Caponata alla Podravka
Energetske kuglice s kurkumom
Fina pikantna piletina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Finska - Juha s lososom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetna pileća salata
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Marokanska salata s cous-cousom
Salata od quinoe i povrća
Topla salata barba Frane
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od tikvica
Brzi detoks doručak
Mediteranski grill
Piletina u finom mediteranskom umaku
Pita s crnim pivom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata od tune i povrća
Cartoccio od bijele ribe
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke