Meni Search

Fitness freak

Sočni pureći ražnjići

Čarobna ljetna piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisni prilog iz pećnice
Salata s neobičnim preljevom
Riblja juha s Malte
Bruskete s povrćem
Beskvasne calzone
Meksička party salata
Grčka seljačka salata
Kineska juha s račićima i gljivama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Brzo jelo od teletine i povrća
Juha od bundeve s jabukom
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski grill
Finska - Juha s lososom
Crveno ljetno varivo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Prilog od prokulica
Salata od liganja
Mediteranski špageti
Brusketa s avokadom
Kozice s rižom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Rezanci s krušnim mrvicama
Energetske kuglice s kurkumom
Mediteranska rapsodija
Zapečena ricotta
Juha od kelja sa sirom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Čudotvorni čaj za detoks
Polpete od slanutka s kurkumom
Špageti s acetom balsamicom
Marinirana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Osvježavajuća juha od krastavaca
Popečci od cvjetače
Rolice od blitve
Ljubavne šurlice
Proljetno meso i povrće iz woka
Brancinovo oko
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Grdobina u pikantnoj šalši
Vege odresci s marinadom
Pikantne grickalice
Rižoto s tri vrste gljiva
Salata s okruglicama od sira
Kokošja juha s požirakima
Vol-au-vent s gljivama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rižoto na španjolski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teriyaki piletina
Salata od tune i povrća
Tagliatelle s pečenim povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Polupunjene paprike
Rižini ravioli s mozzarellom
Salata s mora
Nadjevene lignje
Salata od quinoe i povrća
Raskošna ljetna tava
Popečci od bulgura s umakom
Brzi detoks doručak
Račići na posteljici od povrća
Punjeni filet brancina
Krem juha od tikvica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Palamida s čilijem i mangom
Topla salata barba Frane
Piletina u finom mediteranskom umaku
Kaštelanski makaruni
Grill povrće na salatu
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Osvježavajući smoothie
Popečci od tikvica
Tjestenina mediterana
Povrtni ražnjići
Dip od južnog voća
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cartoccio od bijele ribe
Ražnjići od lososa
Cous-cous s povrćem
Marokanska salata s cous-cousom
Zelena torta
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s tunom
Tjestenina fuži s tartufima
Bruskete od cvjetače
Salata sa skutom
Pita s crnim pivom
Belgija - Salade Liégeoise
Uzbudljivi kolač od blitve
Lignje s povrćem i smokvama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Caponata alla Podravka
Ljetna pileća salata
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Oslić s maslinama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke