Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Odresci u umaku s češnjakom
Špageti s ribom
Mirisna pečenka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Nadjevene lignje
Grill povrće na salatu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina laganini
Krem juha od tikvica
Riba u bijelom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Grickalica slanutak iz pećnice
Uzbudljivi kolač od blitve
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Aromatizirani kruh
Salata s mora
Grill vratina u sendviču
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Okruglice u umaku od rajčice
Povrtni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Vege odresci s marinadom
Kroketi od piletine
Grill oslić u aromatičnoj korici
Blagdanska rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od tikvica
Grdobina s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Lungić s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Viška pogača
Kobasica u pivu i pecivu
Belgija - Salade Liégeoise
Sočna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Voćna juha od višanja
Zlatna piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Roštilj s umakom Romesco
Piletina na kijevski način
Bugarska pita od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mini lazanje
Miješani grill
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Hrskavi trokuti
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Irska janjetina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lungić u sendviču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
Lignje s povrćem i smokvama
Mediteranski špageti
Povrtni lonac
Brusketa s avokadom
Rajčica s kukuruzom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ossobuco
Pizza s tunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Delikatesna junetina na češki
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fileti lososa u finom umaku
Račići na posteljici od povrća
Marinirana piletina s roštilja
Zabavni kineski ravioli
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Pogača sa sardinom
Lagana sarma
Lignje s manistrom u škartocu
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Hlebinska i pretepena juha
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sendvič s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ražnjići od lososa
Kuhano meso s umakom od hrena
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ljetni ražnjići
Prežgana juha
Martinjska guska s hajdinom kašom
Pizza sirni jastučići
Pirjani kunić
Fini gulaš od gljiva
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice
Odresci od morskog psa
Proljetna janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meso s repom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Rolice od blitve
Lazanje s lignjama
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Urbana pola
Turske pizze
Piletina sa šafranom
Mini shepherd's pie
BBQ svinjska rebarca u foliji
Salata od liganja
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Janjetina s medom od kadulje
Pečena piletina s limunom
Kunić na bijelo
Manastirski đuveč
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke