Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Kolinjsko zelje s frišketinom
Umak od limete (Molho de limao)
Manastirski đuveč
Pizza s tunom
Lazanje s lignjama
Sočna rebarca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zabavni kineski ravioli
Jabučni krumpirići s cimetom
Tjestenina fuži s tartufima
Mediteranski kruščić s lovorom
Fileti lososa u finom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Lignje na šumskom rižotu
Šampinjoni u palačinki
Grdobina s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza sirni jastučići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rolice od blitve
Krem juha od tikvica
Zlatna piletina
Ljetni ražnjići
Riba u bijelom umaku
Lagana sarma
Piletina laganini
Blagdanska rolada
Lungić u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina na kijevski način
Špageti s ribom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pirjani kunić
Hlebinska i pretepena juha
Pogača sa sardinom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjevene lignje
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od tikvica
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Janjetina na padelu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Martinjska guska s hajdinom kašom
Fina pikantna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pečena piletina s limunom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Miješani grill
Čarobna ljetna piletina
Urbana pola
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići od lososa
Grickalica slanutak iz pećnice
Meso s repom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Mesne okruglice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lignje s manistrom u škartocu
Sočna pureća rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Irska janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kobasica u pivu i pecivu
Okruglice u umaku od rajčice
Proljetna janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina sa šafranom
Lungić s povrćem
Fini gulaš od gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Grill povrće na salatu
Hrskavi trokuti
Račići na posteljici od povrća
Salata s mora
Vege odresci s marinadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci od morskog psa
Mesne okruglice na ražnjiću
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mirisna pečenka
Aromatizirani kruh
Mediteranski špageti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ossobuco
Povrtni ražnjići
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kuhano meso s umakom od hrena
Viška pogača
Grdobina u pikantnoj šalši
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci u umaku s češnjakom
Voćna juha od višanja
Grill vratina u sendviču
Lignje s povrćem i smokvama
Ramsteak u seksi umaku
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Salata od liganja
Turske pizze
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prežgana juha
Sendvič s avokadom
Belgija - Salade Liégeoise
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rajčica s kukuruzom
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke