Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Piletina sa šafranom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kaštelanski makaruni
Krem juha od tikvica
Povrtni ražnjići
Viška pogača
Jabučni krumpirići s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ljetni ražnjići
Sendvič s avokadom
Zlatna piletina
Pečena piletina s limunom
Piletina laganini
Mini lazanje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prežgana juha
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Marinirana piletina s roštilja
Hlebinska i pretepena juha
Mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mediteranski špageti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rolice od blitve
Pirjani kunić
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Šampinjoni u palačinki
Fina pikantna piletina
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza sirni jastučići
Salata s mora
Lagana sarma
Urbana pola
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Meso s repom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Turske pizze
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Delikatesna junetina na češki
Lazanje s lignjama
Ražnjići od lososa
Popečci od tikvica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Fini gulaš od gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Bugarska pita od krumpira
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lungić s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Aromatizirani kruh
Grdobina s povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Račići na posteljici od povrća
Meksička party salata
Mirisna pečenka
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill pirjana piletina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill povrće na salatu
Brancinovo oko
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Vege odresci s marinadom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s povrćem
Sočna rebarca
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Nadjevene lignje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pogača sa sardinom
Riba u bijelom umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Rajčica s kukuruzom
Lignje s povrćem i smokvama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Voćna juha od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Martinjska guska s hajdinom kašom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mini shepherd's pie
Miješani grill
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
Mediteranski kruščić s lovorom
Lungić u sendviču
Ossobuco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetna janjetina
Odresci od morskog psa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kobasica u pivu i pecivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grickalica slanutak iz pećnice
Blagdanska rolada
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Špageti s ribom
Čarobna ljetna piletina
Irska janjetina
Pizza s tunom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Povrtni lonac
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Odresci u umaku s češnjakom
Ramsteak u seksi umaku
Zabavni kineski ravioli
Kunić na bijelo
Okruglice u umaku od rajčice
Lignje s manistrom u škartocu
Uzbudljivi kolač od blitve
Fish&Chips u tortilji
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina na kijevski način
Salata od liganja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke