Meni Search

Fitness freak

Sočni pureći ražnjići

Caponata alla Podravka
Cartoccio od bijele ribe
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Polpete od slanutka s kurkumom
Juha od bundeve s jabukom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Osvježavajuća juha od krastavaca
Zapečena ricotta
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mediteranski grill
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Popečci od tikvica
Rižoto s tri vrste gljiva
Ražnjići od lososa
Rezanci s krušnim mrvicama
Rolice od blitve
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Čarobna ljetna piletina
Kaštelanski makaruni
Rižoto s tunom
Tjestenina fuži s tartufima
Finska - Juha s lososom
Mediteranski špageti
Roštilj s umakom Romesco
Teriyaki piletina
Prilog od prokulica
Salata od pečene rotkvice sa medom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Crveno ljetno varivo
Osvježavajući smoothie
Tagliatelle s pečenim povrćem
Tjestenina mediterana
Kineska juha s račićima i gljivama
Grdobina u pikantnoj šalši
Popečci od cvjetače
Salata sa skutom
Salata od tune i povrća
Marinirana piletina s roštilja
Mediteranska rapsodija
Zanimljiva salata s kikirikijem
Ljetni lungić
Energetske kuglice s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s neobičnim preljevom
Bruskete od cvjetače
Brancinovo oko
Čudotvorni čaj za detoks
Lignje s povrćem i smokvama
Punjeni filet brancina
Belgija - Salade Liégeoise
Ljubavne šurlice
Dip od južnog voća
Brzo jelo od teletine i povrća
Oslić s maslinama
Polupunjene paprike
Vol-au-vent s gljivama
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Meksička party salata
Salata s mora
Beskvasne calzone
Ljetni ražnjići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Salata s okruglicama od sira
Palamida s čilijem i mangom
Cous-cous s povrćem
Salata od liganja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantne grickalice
Nadjevene lignje
Pita s crnim pivom
Bruskete s povrćem
Povrtni ražnjići
Popečci od bulgura s umakom
Raskošna ljetna tava
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Riblja juha s Malte
Brzi detoks doručak
Račići na posteljici od povrća
Kokošja juha s požirakima
Mirisni prilog iz pećnice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Marokanska salata s cous-cousom
Grill povrće na salatu
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Topla salata barba Frane
Uzbudljivi kolač od blitve
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Krem juha od tikvica
Vege odresci s marinadom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Juha od kelja sa sirom
Špageti s acetom balsamicom
Ljetna pileća salata
Brusketa s avokadom
Rižoto na španjolski način
Zelena torta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata od quinoe i povrća
Grčka seljačka salata
Fina pikantna piletina
Kozice s rižom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke