Meni Search

Fitness freak

Sočni pureći ražnjići

Belgija - Salade Liégeoise
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Piletina u finom mediteranskom umaku
Crveno ljetno varivo
Bruskete od cvjetače
Zelena torta
Juha od bundeve s jabukom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rolice od blitve
Vol-au-vent s gljivama
Salata s mora
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjevene lignje
Brzi detoks doručak
Topla salata barba Frane
Riblja juha s Malte
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Salata od pečene rotkvice sa medom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata od tune i povrća
Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Lignje s povrćem i smokvama
Popečci od bulgura s umakom
Energetske kuglice s kurkumom
Povrtni ražnjići
Popečci od cvjetače
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mirisni prilog iz pećnice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Rižoto s tri vrste gljiva
Marinirana piletina s roštilja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Punjeni filet brancina
Salata od quinoe i povrća
Brzo jelo od teletine i povrća
Beskvasne calzone
Lignje na šumskom rižotu
Rižini ravioli s mozzarellom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill povrće na salatu
Kaštelanski makaruni
Popečci od tikvica
Ražnjići od lososa
Prilog od prokulica
Dip od južnog voća
Brancinovo oko
Caponata alla Podravka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cous-cous s povrćem
Brusketa s avokadom
Cartoccio od bijele ribe
Račići na posteljici od povrća
Mediteranski špageti
Zapečena ricotta
Mediteranska rapsodija
Vege odresci s marinadom
Salata od liganja
Salata sa skutom
Finska - Juha s lososom
Roštilj s umakom Romesco
Palamida s čilijem i mangom
Marokanska salata s cous-cousom
Čarobna ljetna piletina
Ljetna pileća salata
Ljubavne šurlice
Juha od kelja sa sirom
Meksička party salata
Rezanci s krušnim mrvicama
Raskošna ljetna tava
Fina pikantna piletina
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Rižoto na španjolski način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Krem juha od tikvica
Osvježavajući smoothie
Tagliatelle s pečenim povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Pikantne grickalice
Špageti s acetom balsamicom
Kokošja juha s požirakima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s tunom
Kineska juha s račićima i gljivama
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Grčka seljačka salata
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mediteranski grill
Salata s neobičnim preljevom
Salata s okruglicama od sira
Čudotvorni čaj za detoks
Tjestenina mediterana
Osvježavajuća juha od krastavaca
Tjestenina fuži s tartufima
Polpete od slanutka s kurkumom
Oslić s maslinama
Uzbudljivi kolač od blitve
Polupunjene paprike
Pita s crnim pivom
Kozice s rižom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke