Meni Search

Superman

Sočni pureći ražnjići

Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramstek i salata s roštilja
BBQ cheeseburger
Bugarska pita od krumpira
Rebarca s grilla
Dip od južnog voća
Piletina u pivu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani zamotuljci
Brancinovo oko
Koprivnički odojak
Brusketa s avokadom
Svinjski file s grila
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjevene lignje
Velika Britanija - Pastirska pita
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teriyaki piletina
Macho hamburger
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Zlatna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Riba u škartocu
Špageti mediteraneo
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Janjetina na padelu
Pašticada s njokima
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Slatka patka
Lignje na šumskom rižotu
Srneći file na salatu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Finska - Juha s lososom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lazanje u tavi
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dječje lazanje
Meksička party salata
Goveđa rebarca sa zeljem
Manastirski đuveč
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Jabučni krumpirići s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Salata s mljevenim mesom
Bruskete s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Brownie s kajenskim paprom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kunić na bijelo
Mini lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Pizza sirni jastučići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kokošja juha s požirakima
Roštilj s umakom Romesco
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižoto s dagnjama
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kroketi od piletine
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina u finom umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Svinjski file s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Špageti na kineski način
Pileća prsa iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke