Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Manastirski đuveč
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada voli penne a ti mene
Pita s muškatnom bundevom i makom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lazanje u tavi
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brownie s kajenskim paprom
Špageti mediteraneo
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Lignji po gosposki
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Proljetna janjetina
Gulaš od oslića i povrća
Dječje lazanje
Piletina Kiev
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Kunić na bijelo
Rebarca s grilla
Marinirane srdele
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni ražnjići
Janjetina na padelu
Kuglice od riže i svježeg sira
Pogača sa sardinom
Male teleće pitice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s graškom
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brusketa s avokadom
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini shepherd's pie
BBQ cheeseburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatka patka
Sočna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brancinovo oko
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileća prsa punjena čvarcima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci s umakom od kupina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti na kineski način
Blagdanska rolada
Riblji ražnjići
Srneći file na salatu
Energetske kuglice s kurkumom
Punjena teleća prsa
Bugarska pita od krumpira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Ljetni lungić
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teriyaki piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Brudet
Svinjski file s povrćem
Hrskavi trokuti
Svinjski gulaš
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Obojeni hamburger
Cous-cous s povrćem
Mini lazanje
Grill vratina u sendviču
Finska - Juha s lososom
Pureća rolada s mlincima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavo pečeno pile
Šampinjoni u palačinki
Goveđa rebarca sa zeljem
Bouillabaisse
Riba u škartocu
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mljevenim mesom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Dip od južnog voća
Svinjski file s grila
Pizza sirni jastučići
Piletina s mascarponeom
Zlatna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke