Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Meksička party salata
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Lignji po gosposki
Piletina u pivu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s graškom
Manastirski đuveč
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Velika Britanija - Pastirska pita
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Piletina s kozjim sirom
Bugarska pita od krumpira
Bouillabaisse
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Punjena teleća prsa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slatka patka
Tjestenina fuži s tartufima
Dječje lazanje
Odresci s umakom od kupina
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirane srdele
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti na kineski način
Pizza sirni jastučići
Piletina Kiev
Srneći file na salatu
Bruskete s povrćem
Svinjski gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavo pečeno pile
Rebarca s grilla
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Rižoto s dagnjama
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina sa šafranom
Ljetni lungić
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani tofu s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Obojeni hamburger
BBQ cheeseburger
Hrskava pileća krilca
Popečci od cvjetače
Teriyaki piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riblji ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Mini shepherd's pie
Finska - Juha s lososom
Cous-cous s povrćem
Grill vratina u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Svinjski file s grila
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Pogača sa sardinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Šampinjoni u palačinki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti mediteraneo
Salata s mljevenim mesom
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dip od južnog voća
Ljetni ražnjići
Lazanje u tavi
Kolinjsko zelje s frišketinom
Riba u škartocu
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Tuna burger
Male teleće pitice
Hrskavi trokuti
Fish&Chips u tortilji
Kunić na bijelo
Rižoto s tri vrste gljiva
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brudet
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke