Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Piletina s mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignje na šumskom rižotu
Rižini ravioli s mozzarellom
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Hrskavi trokuti
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata s mljevenim mesom
Riblji ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill vratina u sendviču
Teriyaki piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci u umaku s češnjakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brancinovo oko
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina Kiev
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Srneći file na salatu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s povrćem
Svinjski file s grila
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
Bakalar s krumpirom
Pohani tofu s povrćem
Marinirane srdele
Kroketi od piletine
Brudet
Gulaš od oslića i povrća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Špageti mediteraneo
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Tuna burger
Bouillabaisse
Dip od južnog voća
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Jabučni krumpirići s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Kunić na bijelo
Slatka patka
Pureća rolada s mlincima
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Energetske kuglice s kurkumom
Finska - Juha s lososom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Šampinjoni u palačinki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Piletina sa šafranom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bugarska pita od krumpira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Riba u škartocu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pogača sa sardinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dječje lazanje
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Mini shepherd's pie
Piletina u pivu
Pohani zamotuljci
BBQ cheeseburger
Blagdanska rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Bruskete s povrćem
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Punjena teleća prsa
Male teleće pitice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignji po gosposki
Lazanje u tavi
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brownie s kajenskim paprom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s grilla
Bruskete od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke