Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Teleći savici u umaku od grejpa
Grill vratina u sendviču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kunić na bijelo
Punjena teleća prsa
Rebarca s grilla
Špageti mediteraneo
Bakalar s krumpirom
Manastirski đuveč
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina fuži s tartufima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s mascarponeom
Bruskete od cvjetače
Špageti na kineski način
Blagdanska rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riba u škartocu
Gulaš od oslića i povrća
Rižoto s tri vrste gljiva
Šampinjoni u palačinki
Lungić s toplom salatom od šparoga
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cous-cous s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći bataci s umakom od luka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bugarska pita od krumpira
Bouillabaisse
Pureća rolada s mlincima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Proljetna janjetina
Goveđa rebarca sa zeljem
Salata s mljevenim mesom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slatka patka
Mini lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Pohani zamotuljci
Male teleće pitice
Finska - Juha s lososom
Mini shepherd's pie
Hrskavo pečeno pile
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski file s grila
Bruskete s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Odresci s umakom od kupina
Fish&Chips u tortilji
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Zlatna piletina
Piletina s kozjim sirom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brudet
Marinirane srdele
Ljetni lungić
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavi trokuti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Teriyaki piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Mirisna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kaštelanski makaruni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brusketa s avokadom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Energetske kuglice s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Riblji ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Lazanje u tavi
Brancinovo oko
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ cheeseburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rezanci s krušnim mrvicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina Kiev
Rebarca s graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke