Meni Search

Fitness freak

Sočni pureći ražnjići

Mediteranski grill
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Povrtni ražnjići
Rižoto s tunom
Vol-au-vent s gljivama
Salata od pečene rotkvice sa medom
Salata s neobičnim preljevom
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Caponata alla Podravka
Mediteranska rapsodija
Oslić s maslinama
Proljetno meso i povrće iz woka
Bruskete od cvjetače
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto na španjolski način
Salata od quinoe i povrća
Zanimljiva salata s kikirikijem
Crveno ljetno varivo
Pikantne grickalice
Uzbudljivi kolač od blitve
Čarobna ljetna piletina
Špageti s acetom balsamicom
Popečci od bulgura s umakom
Palamida s čilijem i mangom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ljetni lungić
Tjestenina mediterana
Osvježavajuća juha od krastavaca
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s okruglicama od sira
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Topla salata barba Frane
Kozice s rižom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Mirisni prilog iz pećnice
Rižini ravioli s mozzarellom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
Marokanska salata s cous-cousom
Kaštelanski makaruni
Kokošja juha s požirakima
Kineska juha s račićima i gljivama
Račići na posteljici od povrća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Belgija - Salade Liégeoise
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Beskvasne calzone
Marinirana piletina s roštilja
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Rolice od blitve
Bruskete s povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Brancinovo oko
Pita s crnim pivom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Salata od liganja
Ljubavne šurlice
Juha od kelja sa sirom
Brusketa s avokadom
Osvježavajući smoothie
Zapečena ricotta
Lignje s povrćem i smokvama
Vege odresci s marinadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Salata s mora
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Polupunjene paprike
Grill povrće na salatu
Grčka seljačka salata
Polpete od slanutka s kurkumom
Grdobina u pikantnoj šalši
Raskošna ljetna tava
Popečci od tikvica
Fina pikantna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zelena torta
Mediteranski špageti
Nadjevene lignje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Brzi detoks doručak
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meksička party salata
Salata sa skutom
Čudotvorni čaj za detoks
Finska - Juha s lososom
Ražnjići od lososa
Krem juha od tikvica
Roštilj s umakom Romesco
Prilog od prokulica
Tagliatelle s pečenim povrćem
Ljetna pileća salata
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata od tune i povrća
Dip od južnog voća
Riblja juha s Malte
Cous-cous s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke