Meni Search

Lud k'o šiba

Sočni pureći ražnjići

Kotlovina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Riblja juha s Malte
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Jakobove kapice s umakom
Šampinjoni u palačinki
Palamida s čilijem i mangom
Teriyaki piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Palačinke s nadjevom od riže
Svinjski file s povrćem
Piletina s mascarponeom
Hrskavo pečeno pile
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kineska juha s račićima i gljivama
Prežgana juha
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantne mazalice
Slasni BBQ burgeri
Piletina Kiev
Pašticada s njokima
Bugarska pita od krumpira
Kotleti u pivskom umaku
Janjetina na padelu
Vratina s roštilja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskavi trokuti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pohani tofu s povrćem
Marinirana pileća krilca s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Nadjevene lignje
Teletina s pirjanim povrćem
Tuna burger
Pirjani kunić
Piletina u pivu
Juha od bundeve s jabukom
Lungić u sendviču
Srneći file na salatu
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Brownie s kajenskim paprom
Roštilj s umakom Romesco
Krem juha sa sjemenkama
Proljetna janjetina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Male teleće pitice
Pašticada
Pizza s tunom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pečena piletina s limunom
Zapečena ricotta
Marinirano svinjsko pečenje
Ramsteak u seksi umaku
Fiš paprikaš
Sendvič s avokadom
Polupunjene paprike
Patka s mlincima
Pečena janjetina s bademima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Manastirski đuveč
Irski gulaš (Irish stew)
Meksička party salata
Cipar - Lungić na ciparski
Irska janjetina
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sunčani užitak mediterana
Mesna rolada u tijestu
Blagdanska rolada
Grill vratina u sendviču
Mirisna pureća rolada
Pohani buncek
Lignje s povrćem i smokvama
Brancinovo oko
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s nadjevom od ajvara
Cous-cous s povrćem
Aromatizirani kruh
Piletina sa šafranom
Pohana skuta
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Grill povrće na salatu
Hrskave tortice od krumpira
Medeni teleći kotleti
Pohani zamotuljci
Špageti s pistacijama
Špageti na kineski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marokanska salata s cous-cousom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke