Meni Search

Superwoman

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom

Teleći savici u umaku od grejpa
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Pileći gulaš
Svinjski file s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s grila
Fish&Chips u tortilji
Kunić na bijelo
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Popečci od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Rižoto s dagnjama
Ramstek s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ cheeseburger
Gulaš od oslića i povrća
Lignji po gosposki
Dječje lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s mascarponeom
Hrskava pileća krilca
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Skandinavske rolice s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Male teleće pitice
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Slatka patka
Obojeni hamburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Srneći file na salatu
Rebarca s graškom
Ljetni ražnjići
Špageti na kineski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Bouillabaisse
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Punjena teleća prsa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pogača sa sardinom
Brudet
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini shepherd's pie
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Manastirski đuveč
Roštilj s umakom Romesco
Marinirane srdele
Hrskavo pečeno pile
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Dip od južnog voća
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Proljetna janjetina
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje na šumskom rižotu
Špageti mediteraneo
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci s umakom od kupina
Riblji ražnjići
Bruskete od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Finska - Juha s lososom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Bruskete s povrćem
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Salata s mljevenim mesom
Goveđa rebarca sa zeljem
Šampinjoni u palačinki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci u umaku s češnjakom
Brusketa s avokadom
Piletina s kozjim sirom
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tjestenina fuži s tartufima
Meksička party salata
Brownie s kajenskim paprom
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina na padelu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite zanimljive ražnjiće u bijelom vinu i limunu i uživajte u čaroliji Sredozemne kuhinje uz sočnu salatu od artičoka s tjesteninom.

Sastojci

800 g teletine u komadu
1 žličica Vegeta Maestro origana
½ žličice Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
100 ml maslinova ulja
50 ml bijelog vina
1 žlica Vegete
2 crvene paprike
Grčka Orzo salata:
150 g Orzo tjestenine (risini)
150 g svježih krastavaca
100 g luka
150 g cherry rajčica
1 žlica nasjeckanog svježeg peršina
50 g crnih maslina
200 g mariniranih srca artičoka (limenka) – sterilizirane artičoke
sok od pola limuna
100 ml maslinova ulja
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
sol

Koristili smo

Origano

Origano

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Meso narežite na veće kocke, dodajte origano, papar, maslinovo ulje, vino i Vegetu. Sve dobro promiješajte i ostavite marinirati najmanje 30 minuta.
  • 2 Papriku narežite na kocke da budu iste veličine kao meso. Meso i papriku naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće. Pripremljene ražnjiće pecite na roštilj tavi sa svih strana do lijepe zlatne boje.
  • 3 Tjesteninu skuhajte (al dente) u kipućoj slanoj vodi, pa ju ocijedite i ohladite.
  • 4 U veliku zdjelu dodajte ohlađenu tjesteninu, krastavac narezan na kocke, luk narezan na kocke, rajčice prerezane na pola, peršin, masline, ocijeđena i na polovice prerezana srca artičoka, sok od limuna, maslinovo ulje, papar i sol.

Savjet

Umjesto teletine možete upotrijebiti i janjetinu od buta.

Posluživanje

Stavite hladiti prije posluživanja oko 1 sat.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke