Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Ramstek s povrćem
Fino varivo v loncu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski gulaš
Svinjski medaljoni s kestenima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Glazirana patka s umakom od jabuka
Umak od limete (Molho de limao)
Govedina s lukom
Odresci s umakom od kupina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Quiche od bundeve, sira i luka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tuna burger
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Puretina s jabukom iz pećnice
Ciganski odrezak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Fino začinjena piletina
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Polpete od oslića
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Kotlovina
Janjetina na padelu
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u paketiću
Vegetarijanski čips
Španjolski migas s bundevom
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Slatki lungić
Harrisa janjetina s limunom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pizza sirni jastučići
Sočna rebarca
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Macho hamburger
Teletina s pirjanim povrćem
Punjena pečenka u vinu
Povrtni lonac
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatko twist pile
Svinjski kotleti s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Slasni burger sa slaninom i sirom
Neobične punjene paprike
Mesne okruglice u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pikantni gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Medeni teleći kotleti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje pikant
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureći hamburger
Pašticada s njokima
Punjeni kelj s plodovima mora
Velika Britanija - Pastirska pita
Miješani grill
Janjetina s bižima
Krumpiri u kaputiću od pancete
Gorički povrtni lonac
Varivo od kelja i teletine
Obojeni hamburger
Pileća krilca s roštilja
Mesna rolada u tijestu
Patka s mlincima
Sočna Wellington pečenka
Hrenovke u panceti
Rebarca s grilla
Slasni BBQ burgeri
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Sarma sa suhim mesom
Vratina s roštilja
Biftek rolice
Pileća prsa s crnim tartufom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u pivu
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke