Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Velika Britanija - Pastirska pita
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sarma sa suhim mesom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Varivo od kelja i teletine
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pašticada s njokima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna rebarca
Slatki lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s bižima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Patka s mlincima
Pizza sirni jastučići
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Pileća prsa s crnim tartufom
Janjetina na padelu
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Medeni teleći kotleti
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Mesna rolada u tijestu
Vratina s roštilja
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Krumpiri u kaputiću od pancete
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vegetarijanski čips
Macho hamburger
Govedina s lukom
Pureći hamburger
Pureća rolada s mlincima
Miješani grill
Fino začinjena piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Polpete od oslića
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna Wellington pečenka
Svinjski medaljoni s kestenima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kotlovina
Punjeni kelj s plodovima mora
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Quiche od bundeve, sira i luka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci s umakom od kupina
Slasni BBQ burgeri
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Španjolski migas s bundevom
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci u paketiću
Puretina s jabukom iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Neobične punjene paprike
Janjetina s medom od kadulje
Harrisa janjetina s limunom
Hrenovke u panceti
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski kotleti s povrćem
Fino varivo v loncu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s grilla
Pileća krilca s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tortilje pikant
Kuhano meso s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tuna burger
Piletina u pivu
Pikantni gulaš
Gorički povrtni lonac
Ramstek s povrćem
Ciganski odrezak
Slatko twist pile
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke