Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Punjeni kelj s plodovima mora
Povrtni lonac
Quiche od bundeve, sira i luka
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Tuna burger
Rebarca s grilla
Mesne okruglice u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Puretina s jabukom iz pećnice
Krumpiri u kaputiću od pancete
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramsteak u seksi umaku
Vratina s roštilja
Odresci u paketiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ciganski odrezak
Velika Britanija - Pastirska pita
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Govedina s lukom
Polpete od oslića
Neobične punjene paprike
Janjetina s medom od kadulje
Punjena pečenka u vinu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s nadjevom od ajvara
Fino začinjena piletina
Pizza sirni jastučići
Slatko twist pile
Gorički povrtni lonac
Mesna rolada u tijestu
Piletina u aromatičnom omotaču
Varivo od kelja i teletine
Tortilje pikant
Piletina u pivu
Pileća krilca s roštilja
Pašticada s njokima
Sočna Wellington pečenka
Svinjski medaljoni s kestenima
Pileća prsa s crnim tartufom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vegetarijanski čips
Svinjski kotleti s povrćem
Ramstek s povrćem
Fino varivo v loncu
Obojeni hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina s bižima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Španjolski migas s bundevom
Pileća prsa iz pećnice
Sarma sa suhim mesom
Medeni teleći kotleti
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Teletina s pirjanim povrćem
Pikantni gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna rebarca
Biftek rolice
Slasni BBQ burgeri
Hrenovke u panceti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureći hamburger
Kuhano meso s umakom od hrena
Patka s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Harrisa janjetina s limunom
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Kotlovina
Slatki lungić
Pureća rolada s mlincima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fish&Chips u tortilji
Miješani grill
Piletina u egzotičnom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke