Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Odresci u paketiću
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna rebarca
Španjolski migas s bundevom
Svinjski gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Gorički povrtni lonac
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Varivo od kelja i teletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatko twist pile
Harrisa janjetina s limunom
Punjeni kelj s plodovima mora
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sarma sa suhim mesom
Mesne okruglice u umaku
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Macho hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Puretina s jabukom iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Hrenovke u panceti
Povrtni lonac
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mesna rolada u tijestu
Janjetina s bižima
Slasni BBQ burgeri
Polpete od oslića
Svinjski medaljoni s kestenima
Neobične punjene paprike
Meso u woku na indonezijski način
Teletina s pirjanim povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kuhano meso s umakom od hrena
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pikantni gulaš
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski kotleti s povrćem
Medeni teleći kotleti
Pašticada s njokima
Fino varivo v loncu
Vegetarijanski čips
Pizza sirni jastučići
Punjena pečenka u vinu
Miješani grill
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pileća prsa s crnim tartufom
Pureći hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lazanje u tavi
Tortilje pikant
Patka s mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s grilla
Piletina s nadjevom od ajvara
Biftek rolice
Pileća krilca s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatki lungić
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kotlovina
Sočna Wellington pečenka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Krumpiri u kaputiću od pancete
Fino začinjena piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Obojeni hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ciganski odrezak
Janjetina na padelu
Govedina s lukom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke