Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Sočna rebarca
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Macho hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Medeni teleći kotleti
Svinjski gulaš
Patka s mlincima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Španjolski migas s bundevom
Odresci s umakom od kupina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ciganski odrezak
Tortilje pikant
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
Pašticada s njokima
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina s bižima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pikantni gulaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slatko twist pile
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meso u woku na indonezijski način
Pileća prsa punjena čvarcima
Varivo od kelja i teletine
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
Sočna Wellington pečenka
Piletina u egzotičnom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Gorički povrtni lonac
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa s crnim tartufom
Govedina s lukom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina s medom od kadulje
Vratina s roštilja
Punjeni kelj s plodovima mora
Fish&Chips u tortilji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Lazanje u tavi
Obojeni hamburger
Tuna burger
Harrisa janjetina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpiri u kaputiću od pancete
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Skandinavske rolice s cimetom
Puretina s jabukom iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Pileća krilca s roštilja
Velika Britanija - Pastirska pita
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sarma sa suhim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Fino varivo v loncu
Svinjski kotleti s povrćem
Miješani grill
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Povrtni lonac
Slasni burger sa slaninom i sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureći hamburger
Janjetina na padelu
Slatki lungić
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Neobične punjene paprike
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fino začinjena piletina
Kotlovina
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u paketiću
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski medaljoni s kestenima
Mesne okruglice u umaku
Slasni BBQ burgeri
Polpete od oslića
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrenovke u panceti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke