Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureći hamburger
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Macho hamburger
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Punjena pečenka u vinu
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramstek s povrćem
Medeni teleći kotleti
Patka s mlincima
Krumpiri u kaputiću od pancete
Umak od limete (Molho de limao)
Biftek rolice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća krilca s roštilja
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Harrisa janjetina s limunom
Sočna rebarca
Janjetina na padelu
Slatki lungić
Govedina s lukom
Sočna Wellington pečenka
Hrenovke u panceti
Varivo od kelja i teletine
Punjeni kelj s plodovima mora
Kuhana govedina s umakom od hrena
Glazirana patka s umakom od jabuka
Vratina s roštilja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Lazanje u tavi
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Janjetina s medom od kadulje
Slasni burger sa slaninom i sirom
Gorički povrtni lonac
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantni gulaš
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Miješani grill
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa punjena čvarcima
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski medaljoni s kestenima
Ramsteak u seksi umaku
Fino varivo v loncu
Obojeni hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Ciganski odrezak
Pileća prsa iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatko twist pile
Svinjski gulaš
Mediteranski kruščić s lovorom
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa s crnim tartufom
Janjetina s bižima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Španjolski migas s bundevom
Teleći savici u umaku od grejpa
Slasni BBQ burgeri
Fino začinjena piletina
Puretina s jabukom iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Tortilje pikant
Mesne okruglice u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski kotleti s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u pivu
Polpete od oslića
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vegetarijanski čips
Skandinavske rolice s cimetom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Povrtni lonac
Rebarca s grilla
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci u paketiću
Pašticada s njokima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kotlovina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke