Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci u paketiću
Slasni BBQ burgeri
Varivo od kelja i teletine
Piletina s nadjevom od ajvara
Macho hamburger
Mesna rolada u tijestu
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Fino varivo v loncu
Govedina s lukom
Sočna rebarca
Mladi krumpir s ajvarom
Kuhano meso s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Neobične punjene paprike
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Harrisa janjetina s limunom
Vratina s roštilja
Punjena pečenka u vinu
Piletina u egzotičnom umaku
Fish&Chips u tortilji
Skandinavske rolice s cimetom
Puretina s jabukom iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tuna burger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slatko twist pile
Pikantni gulaš
Vegetarijanski čips
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Quiche od bundeve, sira i luka
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Velika Britanija - Pastirska pita
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Kotlovina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Mesne okruglice u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni burger sa slaninom i sirom
Biftek rolice
Pureći hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramstek s povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci s umakom od kupina
Patka s mlincima
Medeni teleći kotleti
Pileća krilca s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramsteak u seksi umaku
Hrenovke u panceti
Ciganski odrezak
Glazirana patka s umakom od jabuka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje pikant
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s grilla
Fino začinjena piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina u pivu
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Juha od gljiva
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke