Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Skandinavske rolice s cimetom
Slatki lungić
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina u pivu
Neobične punjene paprike
Pašticada s njokima
Mediteranski kruščić s lovorom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Lazanje u tavi
Pureći hamburger
Fino začinjena piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vegetarijanski čips
Odresci u paketiću
Macho hamburger
Govedina s lukom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantni gulaš
Varivo od kelja i teletine
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Pileća krilca s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Svinjski gulaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fino varivo v loncu
Piletina s nadjevom od ajvara
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vratina s roštilja
Meso u woku na indonezijski način
Pureća rolada s mlincima
Medeni teleći kotleti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Punjena pečenka u vinu
Povrtni lonac
Mesna rolada u tijestu
Tortilje pikant
Kotlovina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Slasni BBQ burgeri
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pileća prsa iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Janjetina s medom od kadulje
Patka s mlincima
Sočna rebarca
Sarma sa suhim mesom
Mesne okruglice u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Sočna Wellington pečenka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ciganski odrezak
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ribarska popara
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Harrisa janjetina s limunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u egzotičnom umaku
Biftek rolice
Slatko twist pile
Tuna burger
Teletina s pirjanim povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Hrenovke u panceti
Juha od gljiva
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke