Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Vegetarijanski čips
Pizza sirni jastučići
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ribarska popara
Neobične punjene paprike
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesne okruglice u umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Slatki lungić
Sočna Wellington pečenka
Sarma sa suhim mesom
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino začinjena piletina
Povrtni lonac
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s pirjanim povrćem
Kotlovina
Punjena pečenka u vinu
Medeni teleći kotleti
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Fino varivo v loncu
Pikantni gulaš
Slasni BBQ burgeri
Odresci u paketiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Quiche od bundeve, sira i luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Govedina s lukom
Vratina s roštilja
Varivo od kelja i teletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Umak od limete (Molho de limao)
Rebarca s grilla
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Pureći hamburger
Ramstek s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna rebarca
Mediteranski kruščić s lovorom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u pivu
Juha od gljiva
Mesna rolada u tijestu
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Slatko twist pile
Svinjski gulaš
Macho hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ciganski odrezak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća krilca s roštilja
Harrisa janjetina s limunom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Hrenovke u panceti
Patka s mlincima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tortilje pikant
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada s njokima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke