Meni Search

Okrećem novi list

Španjolski migas s bundevom

Janjetina na padelu
Mirisni prilog iz pećnice
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljubavne šurlice
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Belgija - Salade Liégeoise
Mesne okruglice
Kozice s rižom
Pečena piletina s limunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Zlatna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Palačinke s nadjevom od riže
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Male teleće pitice
Salata u košaricama od parmezana
Piletina s mascarponeom
Sočna aromatična torta
Juha od rikule i račića
Caponata alla Podravka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fina pikantna piletina
Vege odresci s marinadom
Lignje punjene crvenim radićem
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Oslić s maslinama
Rižoto tortice
Salata s neobičnim preljevom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Raskošna ljetna tava
Piletina s pistacijama
Zapečena ricotta
Marokanska salata s cous-cousom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Povrtni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Lignje i tikvice na štapiću
Govedina s lukom
Prilog od prokulica
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice u umaku
Polupunjene paprike
Kaštelanski makaruni
Salata od quinoe i povrća
Uskršnja šunka na zabavan način
Bugarska pita od krumpira
Senf s paprikama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetina enchilada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zimski punč
Sočna rebarca
Ražnjići od lososa
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Žuti medaljoni
Mediteranski špageti
Tagliatelle s pečenim povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Salata s mora
Prežgana juha
Špageti na kineski način
Rižoto s tunom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pohani tofu s povrćem
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pohane paprike
Papreni tart s marelicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od cvjetače i camemberta
Pirjani kunić
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Empanade s pestom
Čudotvorni čaj za detoks
Krumpir u košuljici
Sočna Wellington pečenka
Bruskete od cvjetače
Rolice od soma
Zabavni kineski ravioli
Rolice od blitve
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Salata od tune i povrća
Rosti
Pileći bataci s umakom od luka
Polpete od slanutka s kurkumom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pileća prsa iz pećnice
Kineska juha s račićima i gljivama
Popečci od cvjetače
Voćna juha od višanja
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Čarobni štapići
Cous-cous s povrćem
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Proljetno meso i povrće iz woka
Popečci od bulgura s umakom
Grčka seljačka salata
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Juha od bundeve s jabukom
Crveno ljetno varivo
Pohana skuta
Grill povrće na salatu
Rižoto na španjolski način
Pileći gulaš
Pita s muškatnom bundevom i makom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite migas s kobasicama, bundevom i jajima i uživajte u jednostavnosti finog domaćeg jela.

Sastojci

115 g Dimljene pancete Podravka
2 kobasice Chorizo
500 g Sjeckanih rajčica Podravka
8 jaja
1 glavica luka
4 češnja češnjaka
450 g bundeve
3 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
2 žlice djevičanskog maslinovog ulja
4 debele kriške odstajalog kruha
1 žlica Vegete

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 35 min

  • 1 Popržite pancetu i na kockice narezan chorizo s 1 žlicom maslinova ulja. Dodajte luk i 2 očišćena i nasjeckana češnja češnjaka te kratko kuhajte na laganoj vatri. Ogulite i narežite bundevu na kockice. Sjeckanu rajčicu Podravka također dodajte u tavu. Začinite sve zajedno slatkom paprikom.
  • 2 Smjesu povrća podijelite u tople zdjelice. Pospite peršinom i prelijte s 4 jaja istučena s Vegetom i paprom. U sredini svake zdjelice razbijte 1 jaje. Pecite oko 8 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  • 3 Izmiksajte kruh bez korice. Na preostalom ulju popržite kruh. Začinite sa soli i paprikom, pospite po jelu i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke