Meni Search

Superwoman

Svinjski file s povrćem

Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Tuna burger
Kaštelanski makaruni
Odresci s umakom od kupina
Lignji po gosposki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavo pečeno pile
Punjena teleća prsa
Brancinovo oko
Pureća rolada s mlincima
Pašticada voli penne a ti mene
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti mediteraneo
Fish&Chips u tortilji
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Srneći file na salatu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bruskete od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Gulaš od oslića i povrća
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s mascarponeom
Marinirane srdele
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Slatka patka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar s krumpirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Bouillabaisse
Dip od južnog voća
Mesne okruglice na ražnjiću
Dječje lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riblji ražnjići
Kroketi od piletine
Rižoto s tri vrste gljiva
Brudet
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riba u škartocu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći savici u umaku od grejpa
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Piletina u pivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Popečci od cvjetače
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto s dagnjama
Pogača sa sardinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani tofu s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Bruskete s povrćem
BBQ cheeseburger
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Proljetna janjetina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini shepherd's pie
Meksička party salata
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Pileći gulaš
Kuglice od riže i svježeg sira
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Cous-cous s povrćem
Ljetni ražnjići
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
Salata s mljevenim mesom
Piletina u aromatičnom omotaču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Goveđa rebarca sa zeljem
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Finska - Juha s lososom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i nepretenciozno: popečeni komadići svinjskog filea združeni s crvenim i zelenim bojama povrća. Prisutan je i azijski moment: sezamovo ulje, prilog u obliku kuhane riže i soja umaka.

Sastojci

300 g svinjskog filea
2 žličice Vegete
3 češnja češnjaka
300 g svježih paprika (crvenih i zelenih)
200 g tikvica
100 g brokule
100 g luka
50 ml suncokretovog ulja
3 žlice sezamova ulja
100 ml soja umaka

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Svinjski file narežite na tanje rezance i pospite Vegetom.
  • 2 Protisnite dva češnja češnjaka, pa pomiješajte s narezanim fileom.
  • 3 Paprike i tikvice narežite na tanje trakice, a cvjetiće brokule kratko prokuhajte u kipućoj slanoj vodi i ocijedite.
  • 4 Na dijelu suncokretova ulja popecite narezani file. Pecite uz stalno miješanje 10-ak minuta, izvadite iz tave i stavite na toplo mjesto.
  • 5 Na preostalom ulju pirjajte narezano povrće (papriku, tikvicu i luk), dodajte brokulu, sezamovo ulje, preostali nasjeckani češnjak i pečeni file.

Savjet

Svinjski file stavite u zamrzivač nekoliko sati, a zatim ga narežite na tanje rezance.

Posluživanje

Sve dobro izmiješajte, dodajte soja umak i poslužite uz kuhanu rižu.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 58.83 20 15
Fosfor mg 264.89 33 33
Kalij mg 721.28 19 19
Niacin mg 9.86 70 49
Vitamin C mg 97.83 130 109
Vitamin E mg 11.17 51 51
Vitamin A μg 1034 26 21
Sol g 7.28 0 0
Bjelančevine g 21.01 - -
Vlakna g 3.44 - -
Ugljikohidrati g 12.26 - -
Masti g 26.18 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke