Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sarma sa suhim mesom
Fino začinjena piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Špageti s tikvicama
Povrtni lonac
Fino varivo v loncu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna rebarca
Pikantni gulaš
Macho hamburger
Pileća krilca s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci u paketiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tortilje pikant
Mesna rolada u tijestu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada s njokima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Mesne okruglice u umaku
Ribarska popara
Vratina s roštilja
Obojeni hamburger
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od kelja i teletine
Glazirana patka s umakom od jabuka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slasni BBQ burgeri
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Patka s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kuhano meso s umakom od hrena
Pureći hamburger
Odresci s umakom od kupina
Biftek rolice
Tuna burger
Piletina u pivu
Pureća rolada s mlincima
Juha od gljiva
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća prsa iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Meso u woku na indonezijski način
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Medeni teleći kotleti
Lazanje u tavi
Punjena pečenka u vinu
Slatko twist pile
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Harrisa janjetina s limunom
Ciganski odrezak
Govedina s lukom
Svinjski gulaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrenovke u panceti
Umak od limete (Molho de limao)
Fish&Chips u tortilji
Neobične punjene paprike
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Kotlovina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vegetarijanski čips
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke