Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Pašticada s njokima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhano meso s umakom od hrena
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Harrisa janjetina s limunom
Fino varivo v loncu
Tuna burger
Juha od gljiva
Janjetina s medom od kadulje
Meso u woku na indonezijski način
Vratina s roštilja
Pureća rolada s mlincima
Teletina s pirjanim povrćem
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci u paketiću
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od kelja i teletine
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Punjena pečenka u vinu
Pileća prsa iz pećnice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna Wellington pečenka
Slatko twist pile
Pureći hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Skandinavske rolice s cimetom
Mesna rolada u tijestu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fino začinjena piletina
Ciganski odrezak
Mladi krumpir s ajvarom
Lazanje u tavi
Slasni BBQ burgeri
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Quiche od bundeve, sira i luka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kotlovina
Fish&Chips u tortilji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Hrenovke u panceti
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Puretina s jabukom iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Odresci s umakom od kupina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna rebarca
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s grilla
Povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Neobične punjene paprike
Piletina u egzotičnom umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Govedina s lukom
Tortilje pikant
Ramstek s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Špageti s tikvicama
Ribarska popara
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća krilca s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Obojeni hamburger
Patka s mlincima
Pizza sirni jastučići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantni gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s nadjevom od ajvara
Vegetarijanski čips
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke