Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Mediteranski kruščić s lovorom
Juha od gljiva
Sarma sa suhim mesom
Mesna rolada u tijestu
Pizza sirni jastučići
Fino začinjena piletina
Sočna Wellington pečenka
Ribarska popara
Punjena pečenka u vinu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Biftek rolice
Pileća prsa iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sočna rebarca
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Pureći hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ciganski odrezak
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Umak od limete (Molho de limao)
Neobične punjene paprike
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Povrtni lonac
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantni gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od kelja i teletine
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vegetarijanski čips
Piletina u pivu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci u paketiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u egzotičnom umaku
Pureća rolada s mlincima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s nadjevom od ajvara
Macho hamburger
Mesne okruglice u umaku
Fish&Chips u tortilji
Patka s mlincima
Pašticada s njokima
Meso u woku na indonezijski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti s tikvicama
Vratina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Teletina s pirjanim povrćem
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Tuna burger
Svinjski gulaš
Slatko twist pile
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Pileća krilca s roštilja
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Govedina s lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Slasni BBQ burgeri
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Hrenovke u panceti
Tortilje pikant
Medeni teleći kotleti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slatki lungić
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke