- Naslovnica
- MOOD FOOD
- Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Litavske okruglice s mesnim nadjevom

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom

Meksička party salata

Aromatizirani kruh

Svinjski file s povrćem

Sočna pureća rolada

Vege odresci s marinadom

Mini shepherd's pie

Teletina s cous-cousom iz pećnice

Odresci od morskog psa

Uzbudljivi kolač od blitve

Šampinjoni u palačinki

Piletina na kijevski način

Krem juha od tikvica

Mediteranski kruščić s lovorom

Piletina laganini

Grdobina s povrćem

Kolinjsko zelje s frišketinom

Miješani grill

Rolice od blitve

Švedska - Klasične švedske mesne okruglice

Zlatna piletina

Grill oslić u aromatičnoj korici

Rumunjska - Tochitura s mamaligom

Mirisna pečenka

Belgija - Salade Liégeoise

Pirjani kunić

Pogača sa sardinom

Okruglice u umaku od rajčice

Piletina Kiev

Odresci nadjeveni sirom i orasima

Ražnjići od svinjetine s koprivom

Kobasica u pivu i pecivu

Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima

Lungić s povrćem

Grill vratina u sendviču

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Sočna rebarca

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu

Hrskavi trokuti

Ražnjići od lososa

Odresci u umaku s češnjakom

Povrtni ražnjići

Zapečeni kruh s mljevenim mesom

Fina pikantna piletina

Račići na posteljici od povrća

Delikatesna junetina na češki

Hlebinska i pretepena juha

Viška pogača

Blagdanska rolada

Teleći odresci s punjenim šampinjonima

Lignje s manistrom u škartocu

Pikantna piletina s azijskim zeljem

Fini gulaš od gljiva

Urbana pola

Teleći savici u umaku od grejpa

Meso s repom

Kuhano meso s umakom od hrena

Pizza sirni jastučići

Mesne okruglice

Manastirski đuveč

Fish&Chips u tortilji

Sočni pureći ražnjići

Rezanci s krušnim mrvicama

Govedina s pireom i umakom od rajčice

Lignje s povrćem i smokvama

Lazanje s lignjama

Kaštelanski makaruni

Hrskava pileća krilca

Svinjski file i punjeni šampinjoni

Grill povrće na salatu

Ossobuco

Povrtni lonac

Marinirana piletina s roštilja

Umak od limete (Molho de limao)

Nadjeveni kaneloni u umaku

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy

Jabučni krumpirići s cimetom

Riba u bijelom umaku

Grdobina u pikantnoj šalši

Lungić u sendviču

Popečci od tikvica

Turske pizze

Voćna juha od višanja

Začinjena piletina s tikvom i povrćem

Mini lazanje

Bugarska pita od krumpira

Irska janjetina

Zabavni kineski ravioli

Brancinovo oko

Pizza s tunom

Ljetni ražnjići

Fileti lososa u finom umaku

Rajčica s kukuruzom

BBQ svinjska rebarca u foliji

Waterzooi s piletinom na gantoaški način

Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu

Ramstek u vrhnju s pireom na irski

Grill pirjana piletina s roštilja

Lagana sarma

Prežgana juha

Grickalica slanutak iz pećnice

Proljetna janjetina

Salata od liganja

Ramsteak u seksi umaku

Brusketa s avokadom

Cupcakes u pršutu i tikvicama

Proljetno meso i povrće iz woka

Piletina sa šafranom

Salata s mora

Mediteranski špageti

Lignje na šumskom rižotu

Nadjevene lignje

Kunić na bijelo

Roštilj s umakom Romesco

Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama

Pečena piletina s limunom

Kroketi od piletine

Mesne okruglice na ražnjiću

Janjetina s medom od kadulje

Pileći bataci s umakom od luka

Jednostavni bolognese umak sa špagetima

Janjetina na padelu

Martinjska guska s hajdinom kašom

Tjestenina fuži s tartufima

Pohani tofu s povrćem

Norveška krem juha od ribe i kozica

Špageti s ribom

Slana pita s povrćem i hamburgerom

Teleći odresci u umaku od višanja

Portugal - Svinjski file na alentejo način

Zapečeni kotleti od lososa s narančom

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku

Sendvič s avokadom

Čarobna ljetna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood
Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.
Sastojci
- 1 kg svinjskih kotleta
- 1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
- 6 žlica ulja
- Pire od bundeve:
- 600 g bundeve
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinova ulja
Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu
Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!
Jednostavno 6 osobe30 min
- 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
- 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
- 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
- 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.
Savjet
Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?