Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Aromatizirani kruh
Svinjski file s povrćem
Sočna pureća rolada
Vege odresci s marinadom
Mini shepherd's pie
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Odresci od morskog psa
Uzbudljivi kolač od blitve
Šampinjoni u palačinki
Piletina na kijevski način
Krem juha od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina laganini
Grdobina s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Miješani grill
Rolice od blitve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisna pečenka
Belgija - Salade Liégeoise
Pirjani kunić
Pogača sa sardinom
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina Kiev
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kobasica u pivu i pecivu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lungić s povrćem
Grill vratina u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Sočna rebarca
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Ražnjići od lososa
Odresci u umaku s češnjakom
Povrtni ražnjići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Fina pikantna piletina
Račići na posteljici od povrća
Delikatesna junetina na češki
Hlebinska i pretepena juha
Viška pogača
Blagdanska rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lignje s manistrom u škartocu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fini gulaš od gljiva
Urbana pola
Teleći savici u umaku od grejpa
Meso s repom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice
Manastirski đuveč
Fish&Chips u tortilji
Sočni pureći ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Lignje s povrćem i smokvama
Lazanje s lignjama
Kaštelanski makaruni
Hrskava pileća krilca
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill povrće na salatu
Ossobuco
Povrtni lonac
Marinirana piletina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u bijelom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić u sendviču
Popečci od tikvica
Turske pizze
Voćna juha od višanja
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mini lazanje
Bugarska pita od krumpira
Irska janjetina
Zabavni kineski ravioli
Brancinovo oko
Pizza s tunom
Ljetni ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Rajčica s kukuruzom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill pirjana piletina s roštilja
Lagana sarma
Prežgana juha
Grickalica slanutak iz pećnice
Proljetna janjetina
Salata od liganja
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetno meso i povrće iz woka
Piletina sa šafranom
Salata s mora
Mediteranski špageti
Lignje na šumskom rižotu
Nadjevene lignje
Kunić na bijelo
Roštilj s umakom Romesco
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pečena piletina s limunom
Kroketi od piletine
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Janjetina na padelu
Martinjska guska s hajdinom kašom
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti s ribom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sendvič s avokadom
Čarobna ljetna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke