Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Šampinjoni u palačinki
Povrtni lonac
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza sirni jastučići
Hrskavi trokuti
Grdobina s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Belgija - Salade Liégeoise
Pogača sa sardinom
Viška pogača
Hlebinska i pretepena juha
Fina pikantna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Krem juha od tikvica
Pizza s tunom
Miješani grill
Meso s repom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Vege odresci s marinadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rolice od blitve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić u sendviču
Špageti s ribom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Popečci od tikvica
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ljetni ražnjići
Brusketa s avokadom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grill povrće na salatu
Grill vratina u sendviču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ossobuco
Grdobina u pikantnoj šalši
Pirjani kunić
Ražnjići od lososa
Urbana pola
Salata od liganja
Mediteranski kruščić s lovorom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirana piletina s roštilja
Salata s mora
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Riba u bijelom umaku
Irska janjetina
Sočna rebarca
Lignje s manistrom u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
Račići na posteljici od povrća
Piletina sa šafranom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjevene lignje
Čarobna ljetna piletina
Hrskava pileća krilca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Mirisna pečenka
Sočna pureća rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Delikatesna junetina na češki
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kunić na bijelo
Sendvič s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje s lignjama
Teleći odresci u umaku od višanja
Mediteranski špageti
Lignje s povrćem i smokvama
Fini gulaš od gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini shepherd's pie
Pečena piletina s limunom
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Piletina laganini
Kroketi od piletine
Umak od limete (Molho de limao)
Lungić s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Kobasica u pivu i pecivu
Aromatizirani kruh
Odresci od morskog psa
Voćna juha od višanja
Fileti lososa u finom umaku
Lagana sarma
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Martinjska guska s hajdinom kašom
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill pirjana piletina s roštilja
Svinjski file s povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Brancinovo oko
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina na kijevski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetno meso i povrće iz woka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Povrtni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Turske pizze
Blagdanska rolada
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Zabavni kineski ravioli
Okruglice u umaku od rajčice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke