Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mini shepherd's pie
Odresci od morskog psa
Ražnjići od lososa
Mesne okruglice na ražnjiću
Okruglice u umaku od rajčice
Fini gulaš od gljiva
Turske pizze
Nadjevene lignje
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina Kiev
Pirjani kunić
Pizza s tunom
Rolice od blitve
Povrtni ražnjići
Pečena piletina s limunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mediteranski špageti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini lazanje
Riba u bijelom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna rebarca
Rezanci s krušnim mrvicama
Meso s repom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fileti lososa u finom umaku
Grdobina s povrćem
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Kuhano meso s umakom od hrena
Čarobna ljetna piletina
Lazanje s lignjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani tofu s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Miješani grill
Proljetna janjetina
Rajčica s kukuruzom
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Krem juha od tikvica
Teleći savici u umaku od grejpa
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci u umaku s češnjakom
Kaštelanski makaruni
Zabavni kineski ravioli
Špageti s ribom
Mediteranski kruščić s lovorom
Fina pikantna piletina
Brusketa s avokadom
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Aromatizirani kruh
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Lagana sarma
Salata s mora
Lungić u sendviču
Kunić na bijelo
Grill povrće na salatu
Piletina na kijevski način
Lignje s povrćem i smokvama
Urbana pola
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Janjetina s medom od kadulje
Irska janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Grill vratina u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Pogača sa sardinom
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Salata od liganja
Voćna juha od višanja
Vege odresci s marinadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Marinirana piletina s roštilja
Lignje s manistrom u škartocu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Piletina laganini
Blagdanska rolada
Umak od limete (Molho de limao)
Belgija - Salade Liégeoise
Grill pirjana piletina s roštilja
Zlatna piletina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Prežgana juha
Popečci od tikvica
Povrtni lonac
Ljetni ražnjići
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ossobuco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meksička party salata
Proljetno meso i povrće iz woka
Sendvič s avokadom
Lungić s povrćem
Viška pogača
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Račići na posteljici od povrća
Hlebinska i pretepena juha
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mirisna pečenka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke