Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Slatko twist pile
Punjena pečenka u vinu
Krumpiri u kaputiću od pancete
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa iz pećnice
Patka s mlincima
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Sarma sa suhim mesom
Obojeni hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u pivu
Sočna Wellington pečenka
Fino varivo v loncu
Gorički povrtni lonac
Teletina s pirjanim povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski kotleti s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna rebarca
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Hrenovke u panceti
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Varivo od kelja i teletine
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slasni BBQ burgeri
Piletina u egzotičnom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pureći hamburger
Pileća krilca s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci u umaku s češnjakom
Slatki lungić
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Biftek rolice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kotlovina
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Velika Britanija - Pastirska pita
Vratina s roštilja
Tuna burger
Ciganski odrezak
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa s crnim tartufom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Janjetina s bižima
Govedina s lukom
Španjolski migas s bundevom
Svinjski medaljoni s kestenima
Vegetarijanski čips
Špageti s tikvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Polpete od oslića
Neobične punjene paprike
Povrtni lonac
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci u paketiću
Piletina u aromatičnom omotaču
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Punjeni kelj s plodovima mora
Tortilje pikant
Pašticada s njokima
Medeni teleći kotleti
Harrisa janjetina s limunom
Fino začinjena piletina
Miješani grill
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Pikantni gulaš
Lazanje u tavi
Mesna rolada u tijestu
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke