Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina s bižima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Piletina u pivu
Meso u woku na indonezijski način
Fino začinjena piletina
Varivo od kelja i teletine
Macho hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slasni BBQ burgeri
Kotlovina
Vratina s roštilja
Pašticada s njokima
Pikantni gulaš
Ciganski odrezak
Špageti s tikvicama
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pizza sirni jastučići
Sočna rebarca
Slatki lungić
Pileća krilca s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanski čips
Janjetina na padelu
Povrtni lonac
Odresci u umaku s češnjakom
Patka s mlincima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesna rolada u tijestu
Ramstek s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Svinjski medaljoni s kestenima
Gorički povrtni lonac
Hrenovke u panceti
Sočna Wellington pečenka
Punjeni kelj s plodovima mora
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Puretina s jabukom iz pećnice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pileća prsa iz pećnice
Biftek rolice
Sarma sa suhim mesom
Svinjski kotleti s povrćem
Tortilje pikant
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Umak od limete (Molho de limao)
Nadjeveni kaneloni u umaku
Govedina s lukom
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Miješani grill
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci s umakom od kupina
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mediteranski kruščić s lovorom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u egzotičnom umaku
Polpete od oslića
Slatko twist pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa s crnim tartufom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice u umaku
Pureća rolada s mlincima
Velika Britanija - Pastirska pita
Krumpiri u kaputiću od pancete
Neobične punjene paprike
Španjolski migas s bundevom
Fino varivo v loncu
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Punjena pečenka u vinu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lazanje u tavi
Pureći hamburger
Odresci u paketiću
Teletina s pirjanim povrćem
Medeni teleći kotleti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke