Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Patka s mlincima
Hrenovke u panceti
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino začinjena piletina
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Svinjski kotleti s povrćem
Špageti s tikvicama
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slasni BBQ burgeri
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanski čips
Harrisa janjetina s limunom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Polpete od oslića
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna rebarca
Macho hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krumpiri u kaputiću od pancete
Neobične punjene paprike
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Obojeni hamburger
Slatko twist pile
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pikantni gulaš
Punjeni kelj s plodovima mora
Janjetina s bižima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlovina
Janjetina na padelu
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u egzotičnom umaku
Biftek rolice
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Gorički povrtni lonac
Svinjski medaljoni s kestenima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Tuna burger
Vratina s roštilja
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pureći hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci s umakom od kupina
Odresci u paketiću
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Španjolski migas s bundevom
Fish&Chips u tortilji
Tortilje pikant
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski gulaš
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Fino varivo v loncu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Medeni teleći kotleti
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Govedina s lukom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Sočna Wellington pečenka
Quiche od bundeve, sira i luka
Varivo od kelja i teletine
Odresci u umaku s češnjakom
Miješani grill
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meso u woku na indonezijski način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa s crnim tartufom
Ciganski odrezak
Kuhana govedina s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke