Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Tortilje pikant
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teletina s pirjanim povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pureći hamburger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatki lungić
Piletina u pivu
Piletina u aromatičnom omotaču
Macho hamburger
Patka s mlincima
Svinjski gulaš
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Neobične punjene paprike
Piletina s nadjevom od ajvara
Obojeni hamburger
Juha od gljiva
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Pileća krilca s roštilja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Govedina s lukom
Slasni BBQ burgeri
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci u umaku s češnjakom
Hrenovke u panceti
Ribarska popara
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantni gulaš
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vratina s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slatko twist pile
Špageti s tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
Sočna rebarca
Fish&Chips u tortilji
Medeni teleći kotleti
Tuna burger
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesna rolada u tijestu
Ciganski odrezak
Odresci u paketiću
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pašticada s njokima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Sarma sa suhim mesom
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramsteak u seksi umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci s umakom od kupina
Punjena pečenka u vinu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pileća prsa iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanski čips
Puretina s jabukom iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Varivo od kelja i teletine
Biftek rolice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhano meso s umakom od hrena
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Quiche od bundeve, sira i luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke