Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Harrisa janjetina s limunom
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u pivu
Sarma sa suhim mesom
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u egzotičnom umaku
Govedina s lukom
Varivo od kelja i teletine
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Povrtni lonac
Tuna burger
Juha od gljiva
Fish&Chips u tortilji
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti s tikvicama
Pikantni gulaš
Pileća krilca s roštilja
Kotlovina
Hrenovke u panceti
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pizza sirni jastučići
Rebarca s grilla
Pileća prsa iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Svinjski gulaš
Slatko twist pile
Obojeni hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje u tavi
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Neobične punjene paprike
Mesne okruglice u umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Pureći hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Puretina s jabukom iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slasni BBQ burgeri
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci s umakom od kupina
Mesna rolada u tijestu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna Wellington pečenka
Mladi krumpir s ajvarom
Fino začinjena piletina
Ramsteak u seksi umaku
Fino varivo v loncu
Ribarska popara
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada s njokima
Sočna rebarca
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slatki lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Ciganski odrezak
Tortilje pikant
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Velika Britanija - Pastirska pita
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vratina s roštilja
Vegetarijanski čips
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke