Meni Search

Lagana depra

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Marinirana piletina s roštilja
Rižoto na španjolski način
Salata sa skutom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Crveno ljetno varivo
Salata s neobičnim preljevom
Čarobna ljetna piletina
Zapečeni poriluk
Dagnje na buzaru
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Osvježavajuća juha od krastavaca
Slasni BBQ burgeri
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Salata od quinoe i povrća
Mirisni prilog iz pećnice
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s povrćem
Pita s crnim pivom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći štapići u ketchupu
Piletina na tajlandski način
Povrtni lonac
Voćna juha od višanja
Dalmatinska simfonija
Uskršnja šunka na zabavan način
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirano svinjsko pečenje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Juha od rikule i račića
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s pistacijama
Hrskave tortice od krumpira
Povrtni ražnjići
Lungić s povrćem
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Riža s tunom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Marokanska salata s cous-cousom
Ciganski odrezak
Biftek rolice
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina u finom mediteranskom umaku
Svinjski gulaš
Špinatova juha s feta sirom
Piletina s mascarponeom
Lungić u sendviču
Rebarca s grilla
Empanade s pestom
Pohana skuta
Zanimljiva salata s kikirikijem
Piletina s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ Steak & chips
Ražnjići od lososa
Rosti
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Grčka seljačka salata
Mediteranska rapsodija
Grill oslić u aromatičnoj korici
Riba u bijelom umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Singapurski ljuti omlet
Piletina Kiev
Kineska juha s račićima i gljivama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Punjene tikve
Dip od južnog voća
File steak na povrću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zabavni kineski ravioli
Juha od kelja sa sirom
Sočna aromatična torta
Proljetno meso i povrće iz woka
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Rižoto tortice
Rajčica s kukuruzom
Bugarska pita od krumpira
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Blagdanski rižoto s bakalarom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Dječje lazanje
Palačinke s nadjevom od riže
Zimski punč
Hrskava pileća krilca
Lazanje u tavi
Nadjevene lignje
Sunčani užitak mediterana
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill vratina u sendviču
Pohani zamotuljci
Prežgana juha
Grill pirjana piletina s roštilja
Rižoto s tunom
Salata od tune i krastavaca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pečena piletina s limunom
Popečci od bulgura s umakom
Šampinjoni u palačinki
Senf s paprikama
Španjolski migas s bundevom
Salata s okruglicama od sira
Umak od limete (Molho de limao)
Govedina s lukom
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice
Pileća krilca s Coca-Colom
Finska - Juha s lososom
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Hrenovke u panceti
Špageti s acetom balsamicom
Sočni pureći ražnjići
Polupunjene paprike
Teriyaki piletina
Pohani tofu s povrćem
Pohane paprike
Voćna salata s piletinom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Švicarska juha sa sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Fina pikantna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Riblja juha s Malte
Pečena janjetina s bademima
Špageti na kineski način
Juha od bundeve s jabukom
Juha od gljiva
Palamida s čilijem i mangom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Caponata alla Podravka
Slatki lungić
Tjestenina u finom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke