Meni Search

Lagana depra

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Rebarca s grilla
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pita s crnim pivom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Čarobna ljetna piletina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Dalmatinska simfonija
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata od tune i krastavaca
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Lungić s povrćem
Zimski punč
Grill vratina u sendviču
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti s acetom balsamicom
Slasni BBQ burgeri
Lungić u sendviču
Palamida s čilijem i mangom
Piletina s povrćem
Teriyaki piletina
Voćna juha od višanja
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Piletina s pistacijama
Hrskava pileća krilca
Empanade s pestom
Umak od limete (Molho de limao)
Marokanska salata s cous-cousom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani zamotuljci
Fina pikantna piletina
Špinatova juha s feta sirom
Rosti
Mesne okruglice na ražnjiću
Cous-cous s povrćem
Pohana skuta
Singapurski ljuti omlet
Polupunjene paprike
Salata od quinoe i povrća
Mesne okruglice
Dagnje na buzaru
BBQ Steak & chips
Fino varivo v loncu
Osvježavajuća juha od krastavaca
Piletina sa šafranom
Odresci u umaku s češnjakom
Riža s tunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa iz pećnice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjene tikve
Ražnjići od lososa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uzbudljivi kolač od blitve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill pirjana piletina s roštilja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Proljetno meso i povrće iz woka
Tjestenina fuži s tartufima
Slatki lungić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina na tajlandski način
Pileća krilca s Coca-Colom
Marinirano svinjsko pečenje
Govedina s lukom
Hrenovke u panceti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Caponata alla Podravka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riba u bijelom umaku
Finska - Juha s lososom
Riblja juha s Malte
Sunčani užitak mediterana
Dječje lazanje
Juha od rikule i račića
Juha od bundeve s jabukom
Prežgana juha
Kineska juha s račićima i gljivama
Biftek rolice
Pečena piletina s limunom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Mediteranska rapsodija
Bugarska pita od krumpira
Voćna salata s piletinom
Salata s neobičnim preljevom
Šampinjoni u palačinki
Sočna aromatična torta
Teletina s pirjanim povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
Salata s okruglicama od sira
Piletina u finom mediteranskom umaku
Zabavni kineski ravioli
Blagdanski rižoto s bakalarom
Meksička party salata
Rajčica s kukuruzom
Povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mirisni prilog iz pećnice
Palačinke s nadjevom od riže
Marinirana piletina s roštilja
Senf s paprikama
Tjestenina u finom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Povrtni ražnjići
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileći štapići u ketchupu
Pohani tofu s povrćem
Uskršnja šunka na zabavan način
Rižoto s tunom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočni pureći ražnjići
Hrskave tortice od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Salata sa skutom
File steak na povrću
Juha od kelja sa sirom
Rižoto na španjolski način
Crveno ljetno varivo
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Špageti na kineski način
Pohane paprike
Španjolski migas s bundevom
Zapečeni poriluk
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Grčka seljačka salata
Ciganski odrezak
Švicarska juha sa sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pečena janjetina s bademima
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Rižoto tortice
Svinjski gulaš
Nadjevene lignje
Juha od gljiva
Popečci od bulgura s umakom
Piletina Kiev
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke