Meni Search

Lagana depra

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Umak od limete (Molho de limao)
Sočni pureći ražnjići
Piletina s pistacijama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dagnje na buzaru
Popečci od bulgura s umakom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice
Hrskave tortice od krumpira
Špageti na kineski način
Rižoto tortice
Ražnjići od lososa
Šampinjoni u palačinki
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna aromatična torta
Voćna salata s piletinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Crveno ljetno varivo
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Riba u bijelom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Nadjevene lignje
Biftek rolice
Povrtni ražnjići
Salata sa skutom
Piletina na tajlandski način
Pileća prsa iz pećnice
Osvježavajuća juha od krastavaca
Pohana skuta
BBQ Steak & chips
Salata s neobičnim preljevom
Svinjski file s povrćem
Rižoto na španjolski način
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Špageti s acetom balsamicom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Tjestenina u finom umaku
Slatki lungić
Pohani zamotuljci
Dip od južnog voća
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Blagdanski rižoto s bakalarom
Juha od bundeve s jabukom
Teletina s pirjanim povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pečena janjetina s bademima
Bugarska pita od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Marokanska salata s cous-cousom
Dalmatinska simfonija
Piletina sa šafranom
Rosti
Dječje lazanje
Piletina s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Uzbudljivi kolač od blitve
Tjestenina fuži s tartufima
Mirisni prilog iz pećnice
Hrenovke u panceti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohane paprike
Salata s okruglicama od sira
Španjolski migas s bundevom
Riža s tunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Povrtni lonac
Pita s crnim pivom
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grčka seljačka salata
Zabavni kineski ravioli
Juha od gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Švicarska juha sa sirom
Punjene tikve
Pileći štapići u ketchupu
Prežgana juha
Kuhana govedina s umakom od hrena
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata od tune i krastavaca
Rebarca s grilla
Juha od rikule i račića
Hrskava pileća krilca
File steak na povrću
Proljetno meso i povrće iz woka
Palamida s čilijem i mangom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grdobina u pikantnoj šalši
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pečena piletina s limunom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Piletina u finom mediteranskom umaku
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grill pirjana piletina s roštilja
Cous-cous s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riblja juha s Malte
Juha od kelja sa sirom
Teriyaki piletina
Zapečeni poriluk
Grill vratina u sendviču
Sunčani užitak mediterana
Fino varivo v loncu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zimski punč
Senf s paprikama
Empanade s pestom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Špinatova juha s feta sirom
Slasni BBQ burgeri
Salata od quinoe i povrća
Polupunjene paprike
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mediteranska rapsodija
Caponata alla Podravka
Fina pikantna piletina
Meksička party salata
Lungić s povrćem
Rižoto s tunom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Palačinke s nadjevom od riže
Kineska juha s račićima i gljivama
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Finska - Juha s lososom
Ciganski odrezak
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina s mascarponeom
Lazanje u tavi
Singapurski ljuti omlet
Lungić u sendviču
Piletina Kiev
Govedina s lukom
Pileća krilca s Coca-Colom
Uskršnja šunka na zabavan način
Odresci u umaku s češnjakom
Čarobna ljetna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke