- Naslovnica
- MOOD FOOD
- Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Rebarca s grilla

Cupcakes u pršutu i tikvicama

Pita s crnim pivom

Odresci nadjeveni sirom i orasima

Čarobna ljetna piletina

Mini quiche sa šampinjonima i fetom

Dalmatinska simfonija

Zanimljiva salata s kikirikijem

Salata od tune i krastavaca

Krumpir juha sa šafranom i kozicama

Lungić s povrćem

Zimski punč

Grill vratina u sendviču

Tajlandska salata od rižinih rezanaca

Mladi krumpir s ajvarom

Špageti s acetom balsamicom

Slasni BBQ burgeri

Lungić u sendviču

Palamida s čilijem i mangom

Piletina s povrćem

Teriyaki piletina

Voćna juha od višanja

Bakalar sa salatom od kuhanih jaja

Piletina s pistacijama

Hrskava pileća krilca

Empanade s pestom

Umak od limete (Molho de limao)

Marokanska salata s cous-cousom

Norveška krem juha od ribe i kozica

Pohani zamotuljci

Fina pikantna piletina

Špinatova juha s feta sirom

Rosti

Mesne okruglice na ražnjiću

Cous-cous s povrćem

Pohana skuta

Singapurski ljuti omlet

Polupunjene paprike

Salata od quinoe i povrća

Mesne okruglice

Dagnje na buzaru

BBQ Steak & chips

Fino varivo v loncu

Osvježavajuća juha od krastavaca

Piletina sa šafranom

Odresci u umaku s češnjakom

Riža s tunom

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu

Piletina s mascarponeom

Pileća prsa iz pećnice

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Punjene tikve

Ražnjići od lososa

BBQ svinjska rebarca u foliji

Uzbudljivi kolač od blitve

Litavske okruglice s mesnim nadjevom

Grill pirjana piletina s roštilja

Grill oslić u aromatičnoj korici

Proljetno meso i povrće iz woka

Tjestenina fuži s tartufima

Slatki lungić

Portugal - Svinjski file na alentejo način

Piletina na tajlandski način

Pileća krilca s Coca-Colom

Marinirano svinjsko pečenje

Govedina s lukom

Hrenovke u panceti

Svinjski file i punjeni šampinjoni

Caponata alla Podravka

Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima

Riba u bijelom umaku

Finska - Juha s lososom

Riblja juha s Malte

Sunčani užitak mediterana

Dječje lazanje

Juha od rikule i račića

Juha od bundeve s jabukom

Prežgana juha

Kineska juha s račićima i gljivama

Biftek rolice

Pečena piletina s limunom

Kuhana govedina s umakom od hrena

Teletina s cous-cousom iz pećnice

Stisni se uz mene kao penne uz sardinu

Mediteranska rapsodija

Bugarska pita od krumpira

Voćna salata s piletinom

Salata s neobičnim preljevom

Šampinjoni u palačinki

Sočna aromatična torta

Teletina s pirjanim povrćem

Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom

Dip od južnog voća

Lazanje u tavi

Salata s okruglicama od sira

Piletina u finom mediteranskom umaku

Zabavni kineski ravioli

Blagdanski rižoto s bakalarom

Meksička party salata

Rajčica s kukuruzom

Povrtni lonac

Glazirana patka s umakom od jabuka

Mirisni prilog iz pećnice

Palačinke s nadjevom od riže

Marinirana piletina s roštilja

Senf s paprikama

Tjestenina u finom umaku

Grdobina u pikantnoj šalši

Povrtni ražnjići

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom

BBQ lungić s aromatičnim rajčicama

Pileći štapići u ketchupu

Pohani tofu s povrćem

Uskršnja šunka na zabavan način

Rižoto s tunom

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku

Sočni pureći ražnjići

Hrskave tortice od krumpira

Piletina s hrskavim njokima i graškom

Salata sa skutom

File steak na povrću

Juha od kelja sa sirom

Rižoto na španjolski način

Crveno ljetno varivo

Marokanska salata od krumpira i mrkve

Špageti na kineski način

Pohane paprike

Španjolski migas s bundevom

Zapečeni poriluk

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Grčka seljačka salata

Ciganski odrezak

Švicarska juha sa sirom

Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama

Pečena janjetina s bademima

Svinjski file s povrćem

Zapečeni kruh s mljevenim mesom

Rižoto tortice

Svinjski gulaš

Nadjevene lignje

Juha od gljiva

Popečci od bulgura s umakom

Piletina Kiev

Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Poljska - Prozračna juha od kiselice
Još recepata vezanih uz ovaj mood
Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.
Sastojci
- 1 kg svinjskih kotleta
- 1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
- 6 žlica ulja
- Pire od bundeve:
- 600 g bundeve
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinova ulja
Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu
Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!
Jednostavno 6 osobe30 min
- 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
- 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
- 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
- 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.
Savjet
Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?