Meni Search

Lagana depra

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Špinatova juha s feta sirom
Biftek rolice
Marokanska salata s cous-cousom
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
BBQ Steak & chips
Piletina s pistacijama
Švicarska juha sa sirom
Riža s tunom
Salata s neobičnim preljevom
Popečci od bulgura s umakom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Dječje lazanje
Mirisni prilog iz pećnice
Salata s okruglicama od sira
Mediteranska rapsodija
Rižoto na španjolski način
Lazanje u tavi
Meksička party salata
Hrskava pileća krilca
Špageti na kineski način
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Juha od kelja sa sirom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tjestenina fuži s tartufima
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Voćna juha od višanja
Pohani zamotuljci
Marinirana piletina s roštilja
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rosti
Hrskave tortice od krumpira
Palačinke s nadjevom od riže
Rižoto s tunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rajčica s kukuruzom
Zabavni kineski ravioli
Šampinjoni u palačinki
Voćna salata s piletinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina sa šafranom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sunčani užitak mediterana
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Juha od gljiva
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teletina s pirjanim povrćem
Salata od quinoe i povrća
Pečena janjetina s bademima
Zimski punč
Kuhana govedina s umakom od hrena
Grill pirjana piletina s roštilja
Ciganski odrezak
Zanimljiva salata s kikirikijem
Senf s paprikama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s povrćem
Uskršnja šunka na zabavan način
Rebarca s grilla
Palamida s čilijem i mangom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Povrtni lonac
Juha od bundeve s jabukom
Fina pikantna piletina
Osvježavajuća juha od krastavaca
Slatki lungić
Piletina u finom mediteranskom umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Zapečeni poriluk
File steak na povrću
Lungić s povrćem
Dagnje na buzaru
Pileći štapići u ketchupu
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetno meso i povrće iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bugarska pita od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Fino varivo v loncu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Singapurski ljuti omlet
Povrtni ražnjići
Lungić u sendviču
Svinjski gulaš
Grdobina u pikantnoj šalši
Piletina na tajlandski način
Grill vratina u sendviču
Govedina s lukom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Dalmatinska simfonija
Sočna aromatična torta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti s acetom balsamicom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Čarobna ljetna piletina
Salata sa skutom
Pita s crnim pivom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kineska juha s račićima i gljivama
Sočni pureći ražnjići
Caponata alla Podravka
Polupunjene paprike
Riblja juha s Malte
Blagdanski rižoto s bakalarom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slasni BBQ burgeri
Teriyaki piletina
Hrenovke u panceti
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mesne okruglice
Uzbudljivi kolač od blitve
Prežgana juha
Piletina Kiev
Grčka seljačka salata
Riba u bijelom umaku
Cous-cous s povrćem
Piletina s povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Pileća krilca s Coca-Colom
Juha od rikule i račića
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od lososa
Umak od limete (Molho de limao)
Punjene tikve
Crveno ljetno varivo
Tjestenina u finom umaku
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjevene lignje
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Dip od južnog voća
Španjolski migas s bundevom
Pohane paprike
BBQ svinjska rebarca u foliji
Finska - Juha s lososom
Pečena piletina s limunom
Empanade s pestom
Salata od tune i krastavaca
Rižoto tortice
Pileća prsa iz pećnice
Pohana skuta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke