Meni Search

Ful nabrijana

Teletina s cous-cousom iz pećnice

Svinjski file s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Irska janjetina
Sendvič s avokadom
Špageti s ribom
Hlebinska i pretepena juha
Pogača sa sardinom
Riba u bijelom umaku
Manastirski đuveč
Fish&Chips u tortilji
Piletina na kijevski način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mirisna pečenka
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Aromatizirani kruh
Salata od liganja
Hrskava pileća krilca
Šampinjoni u palačinki
Nadjevene lignje
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prežgana juha
Pirjani kunić
Lazanje s lignjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Fileti lososa u finom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Bugarska pita od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Račići na posteljici od povrća
Piletina Kiev
Zabavni kineski ravioli
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zlatna piletina
Lungić s povrćem
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mesne okruglice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ljetni ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočna rebarca
Turske pizze
Blagdanska rolada
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mora
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Martinjska guska s hajdinom kašom
Brusketa s avokadom
Fini gulaš od gljiva
Meksička party salata
Krem juha od tikvica
Belgija - Salade Liégeoise
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje s povrćem i smokvama
Hrskavi trokuti
Uzbudljivi kolač od blitve
Rezanci s krušnim mrvicama
Ražnjići od lososa
Lignje s manistrom u škartocu
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirana piletina s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lagana sarma
Vege odresci s marinadom
Voćna juha od višanja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Odresci od morskog psa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Viška pogača
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Lungić u sendviču
Grill pirjana piletina s roštilja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Popečci od tikvica
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina na padelu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Povrtni lonac
Ossobuco
Mesne okruglice na ražnjiću
Grdobina s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Povrtni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Proljetna janjetina
Odresci u umaku s češnjakom
Rolice od blitve
Mediteranski kruščić s lovorom
Čarobna ljetna piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Miješani grill
Grill vratina u sendviču
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina sa šafranom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rajčica s kukuruzom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mediteranski špageti
Janjetina s medom od kadulje
Brancinovo oko
Urbana pola
Pizza sirni jastučići
Pizza s tunom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grickalica slanutak iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Mini lazanje
Grill povrće na salatu
Sočna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Fina pikantna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Grdobina u pikantnoj šalši
Meso s repom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina laganini
Umak od limete (Molho de limao)
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite teletinu s cous-cousom na nov i praktičan način bez dodavanja ulja. Jednostavno meso položite u vrećicu, dodajte cous-cous, poriluk, papriku i pecite u pećnici. Jako fino i nimalo komplicirano!

Sastojci

1 kg teletine
1 žlica Vegete
¼ žličice suhog timijana
1 žličica Vegeta Maestro slatke paprike mljevene
1 žličica Gussnela Podravka
malo Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
150 g cous–cousa
100 g narezanog poriluka
120 g crvene paprike

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe80 min

  • 1 Meso narežite na veće kocke i stavite u vrećicu za pečenje.
  • 2 Dodajte mješavinu Vegetu pomiješanu sa suhim timijanom, crvenom paprikom i Gussnelom i protresite da se sadržaj ravnomjerno rasporedi.
  • 3 Cous–cous pomiješajte s narezanom teletinom, porilukom i paprikom narezanom na kockice. Uspite u vrećicu s mesom.
  • 4 Vrećicu položite u posudu za pečenje i zatvorite vezicom. Sadržaj ravnomjerno rasporedite, a vrećicu na vrhu probodite iglom nekoliko puta.
  • 5 Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 60 minuta.

Savjet

Možete dodati druge vrste povrća u smjesu s cous-cousom.

Posluživanje

Pečeno meso s cous–cousom poslužite sa salatom.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 75.5 25 19
Fosfor mg 550.2 69 69
Kalij mg 939.85 25 25
Pantotenska kiselina mg 3.62 52 52
Niacin mg 29.03 207 145
Vitamin D μg 30 15 15
Vitamin A μg 1733.75 43 35
Sol g 0.56 0 0
Bjelančevine g 52.86 - -
Vlakna g 1.87 - -
Ugljikohidrati g 16.27 - -
Masti g 7.55 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke