Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Svinjski kotleti s povrćem
Macho hamburger
Ramstek s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Pikantni gulaš
Odresci s umakom od kupina
Vegetarijanski čips
Janjetina s bižima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Polpete od oslića
Puretina s jabukom iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina na padelu
Krumpiri u kaputiću od pancete
Fino začinjena piletina
Špageti s tikvicama
Slasni BBQ burgeri
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Povrtni lonac
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramsteak u seksi umaku
Obojeni hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesna rolada u tijestu
Medeni teleći kotleti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Quiche od bundeve, sira i luka
Varivo od kelja i teletine
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Pileća prsa s crnim tartufom
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna rebarca
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Hrenovke u panceti
Svinjski gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje pikant
Ciganski odrezak
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski kruščić s lovorom
Miješani grill
Meso u woku na indonezijski način
Umak od limete (Molho de limao)
Fino varivo v loncu
Punjeni kelj s plodovima mora
Pileća prsa punjena čvarcima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća krilca s roštilja
Odresci u paketiću
Govedina s lukom
Pašticada s njokima
Pureća rolada s mlincima
Biftek rolice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Španjolski migas s bundevom
Patka s mlincima
Tuna burger
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Pileća prsa iz pećnice
Slatko twist pile
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice u umaku
Piletina u pivu
Kotlovina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sarma sa suhim mesom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Gorički povrtni lonac
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u egzotičnom umaku
Punjena pečenka u vinu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pureći hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Harrisa janjetina s limunom
Svinjski medaljoni s kestenima
Piletina u aromatičnom omotaču
Lazanje u tavi
Vratina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke