Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Macho hamburger
Pašticada s njokima
Svinjski medaljoni s kestenima
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s povrćem
Slatko twist pile
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Gorički povrtni lonac
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina s nadjevom od ajvara
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Puretina s jabukom iz pećnice
Fino začinjena piletina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ramsteak u seksi umaku
Krumpiri u kaputiću od pancete
Harrisa janjetina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino varivo v loncu
Vegetarijanski čips
Pureći hamburger
Tortilje pikant
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s bižima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Pileća prsa s crnim tartufom
Varivo od kelja i teletine
Ciganski odrezak
Sočna Wellington pečenka
Slasni BBQ burgeri
Mediteranski kruščić s lovorom
Špageti s tikvicama
Punjena pečenka u vinu
Kotlovina
Piletina u aromatičnom omotaču
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Polpete od oslića
Pureća rolada s mlincima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Patka s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Punjeni kelj s plodovima mora
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Skandinavske rolice s cimetom
Govedina s lukom
Pizza sirni jastučići
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Biftek rolice
Svinjski gulaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tuna burger
Slatki lungić
Piletina u pivu
Mesna rolada u tijestu
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pileća krilca s roštilja
Lazanje u tavi
Pileća prsa punjena čvarcima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna rebarca
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Hrenovke u panceti
Velika Britanija - Pastirska pita
Miješani grill
Pikantni gulaš
Sarma sa suhim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Španjolski migas s bundevom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke