Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Umak od limete (Molho de limao)
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice u umaku
Lazanje u tavi
Sarma sa suhim mesom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Kotlovina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vegetarijanski čips
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Govedina s lukom
Tuna burger
Svinjski gulaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Neobične punjene paprike
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Quiche od bundeve, sira i luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Polpete od oslića
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski kotleti s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski medaljoni s kestenima
Španjolski migas s bundevom
Pizza sirni jastučići
Slatki lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Medeni teleći kotleti
Gorički povrtni lonac
Slatko twist pile
Ciganski odrezak
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Macho hamburger
Pašticada s njokima
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Glazirana patka s umakom od jabuka
Varivo od kelja i teletine
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Miješani grill
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tortilje pikant
Pikantni gulaš
Slasni BBQ burgeri
Patka s mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vratina s roštilja
Pureća rolada s mlincima
Odresci u paketiću
Sočna Wellington pečenka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s tikvicama
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s bižima
Biftek rolice
Pileća krilca s roštilja
Krumpiri u kaputiću od pancete
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Harrisa janjetina s limunom
Sočna rebarca
Fino začinjena piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Povrtni lonac
Mladi krumpir s ajvarom
Mesna rolada u tijestu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena pečenka u vinu
Piletina s nadjevom od ajvara
Hrenovke u panceti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa s crnim tartufom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjeni kelj s plodovima mora
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Mediteranski kruščić s lovorom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke