Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Zabavni kineski ravioli
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić u sendviču
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Brancinovo oko
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramstek s povrćem
Medeni teleći kotleti
Pita s crnim pivom
Špageti na kineski način
Pileća krilca s Coca-Colom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pašticada
Marinirano svinjsko pečenje
Roštilj s umakom Romesco
Lungić s povrćem
Pileći štapići u ketchupu
Mirisna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Sočna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti s acetom balsamicom
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Nadjevene lignje
Mini lazanje
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ljetni ražnjići
Pirjani kunić
Ribarska popara
Dagnje na buzaru
Hrenovke u panceti
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci s umakom od kupina
Biftek rolice
Kotlet s varivom od leće
Bakalar s krumpirom
Dip od južnog voća
Kobasica u pivu i pecivu
Kotleti u pivskom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pureća rolada s mlincima
Palačinke s nadjevom od riže
Čarobna ljetna piletina
Teriyaki piletina
Piletina s mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Odrezak s umakom chimichurri
Slasni BBQ burgeri
Salata od tune i povrća
Janjetina na padelu
Kotlovina
Rebarca s grilla
Zlatna piletina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Umak od limete (Molho de limao)
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Macho hamburger
Ramsteak u seksi umaku
Pileća krilca s roštilja
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Govedina s lukom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kroketi od piletine
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Irska janjetina
Meksička party salata
Slatki lungić
Punjene tikve
Hrskavi trokuti
File steak na povrću
Janjetina s medom od kadulje
Grill vratina u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočni pureći ražnjići
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
Pohani zamotuljci
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke