Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa punjena čvarcima
Delikatesna junetina na češki
Irska janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slasni BBQ burgeri
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Dagnje na buzaru
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Janjetina na padelu
Pileća krilca s Coca-Colom
Rebarca s grilla
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
Zabavni kineski ravioli
Ljetni ražnjići
Kroketi od piletine
Pileća prsa iz pećnice
Macho hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina sa šafranom
Lungić s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočni pureći ražnjići
Pita s crnim pivom
Palačinke s nadjevom od riže
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bakalar s krumpirom
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza s tunom
Čarobna ljetna piletina
Lungić u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani zamotuljci
Mini lazanje
Hrenovke u panceti
Pašticada
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Medeni teleći kotleti
Brancinovo oko
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjevene lignje
Punjene tikve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odrezak s umakom chimichurri
Umak od limete (Molho de limao)
Pirjani kunić
Zlatna piletina
Blagdanska rolada
Biftek rolice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata od tune i povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Obojeni hamburger
Pileća krilca s roštilja
Kotlovina
Govedina s lukom
Kobasica u pivu i pecivu
Špageti s acetom balsamicom
Teriyaki piletina
Špageti na kineski način
Kotleti u pivskom umaku
File steak na povrću
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileći štapići u ketchupu
Kotlet s varivom od leće
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Marinirana piletina s roštilja
Juha od gljiva
Slatki lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Janjetina s medom od kadulje
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ribarska popara
Odresci s umakom od kupina
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirano svinjsko pečenje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke