Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Obojeni hamburger
Kotlovina
Govedina s lukom
Odresci s umakom od kupina
Velika Britanija - Pastirska pita
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
File steak na povrću
Zabavni kineski ravioli
Juha od gljiva
Macho hamburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Slasni BBQ burgeri
Medeni teleći kotleti
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina sa šafranom
Kotlet s varivom od leće
Šampinjoni u palačinki
Delikatesna junetina na češki
Špageti na kineski način
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Pileća krilca s roštilja
Kroketi od piletine
Bakalar s krumpirom
Pašticada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina u pivu
Tjestenina fuži s tartufima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Nadjevene lignje
Proljetna janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Sočna pureća rolada
Brancinovo oko
Irska janjetina
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Kotleti u pivskom umaku
Palačinke s nadjevom od riže
Ribarska popara
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Dip od južnog voća
Kobasica u pivu i pecivu
Hrenovke u panceti
Pita s crnim pivom
Ramstek s povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći štapići u ketchupu
Hrskavi trokuti
Špageti s acetom balsamicom
Svinjski file s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teriyaki piletina
Salata od tune i povrća
Meksička party salata
Pileća prsa iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Pohani zamotuljci
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Punjene tikve
Dagnje na buzaru
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza s tunom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s nadjevom od ajvara
Biftek rolice
Slatki lungić
Lungić s povrćem
Mirisna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Odrezak s umakom chimichurri
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Čarobna ljetna piletina
Rebarca s grilla
Lungić u sendviču
Mini lazanje
Pileća krilca s Coca-Colom
Pirjani kunić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke