Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Skandinavske rolice s cimetom
Govedina s lukom
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa s crnim tartufom
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Povrtni lonac
Vratina s roštilja
Piletina u egzotičnom umaku
Punjena pečenka u vinu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u pivu
Pureći hamburger
Harrisa janjetina s limunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tuna burger
Fino varivo v loncu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Biftek rolice
Krumpiri u kaputiću od pancete
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kotlovina
Hrenovke u panceti
Špageti s tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mesna rolada u tijestu
Svinjski medaljoni s kestenima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pašticada s njokima
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Puretina s jabukom iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Patka s mlincima
Mesne okruglice u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Ciganski odrezak
Pikantni gulaš
Pureća rolada s mlincima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Varivo od kelja i teletine
Sočna Wellington pečenka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci u paketiću
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Punjeni kelj s plodovima mora
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Neobične punjene paprike
Kuhano meso s umakom od hrena
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna rebarca
Svinjski kotleti s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća krilca s roštilja
Lazanje u tavi
Španjolski migas s bundevom
Fino začinjena piletina
Meso u woku na indonezijski način
Pileća prsa iz pećnice
Polpete od oslića
Mediteranski kruščić s lovorom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina s nadjevom od ajvara
Tortilje pikant
Gorički povrtni lonac
Medeni teleći kotleti
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina na padelu
Sarma sa suhim mesom
Rebarca s grilla
Slatki lungić
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s bižima
Slatko twist pile
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vegetarijanski čips
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Miješani grill
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke