Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa s crnim tartufom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Varivo od kelja i teletine
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Gorički povrtni lonac
Svinjski kotleti s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pileća krilca s roštilja
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesna rolada u tijestu
Pileća prsa iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Pašticada s njokima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Pureći hamburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kotlovina
Janjetina s medom od kadulje
Sarma sa suhim mesom
Slatki lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Pureća rolada s mlincima
Miješani grill
Hrenovke u panceti
Vegetarijanski čips
Slatko twist pile
Svinjski gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Punjeni kelj s plodovima mora
Kuhano meso s umakom od hrena
Ciganski odrezak
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski medaljoni s kestenima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u egzotičnom umaku
Janjetina na padelu
Neobične punjene paprike
Rebarca s grilla
Povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tortilje pikant
Umak od limete (Molho de limao)
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Špageti s tikvicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice u umaku
Vratina s roštilja
Janjetina s bižima
Polpete od oslića
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sočna rebarca
Fino začinjena piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lazanje u tavi
Puretina s jabukom iz pećnice
Govedina s lukom
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u pivu
Tuna burger
Macho hamburger
Medeni teleći kotleti
Fino varivo v loncu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Sočna Wellington pečenka
Quiche od bundeve, sira i luka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Odresci u umaku s češnjakom
Španjolski migas s bundevom
Pikantni gulaš
Odresci u paketiću
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Biftek rolice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slasni BBQ burgeri
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke