Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski gulaš
Tuna burger
Piletina u aromatičnom omotaču
Gorički povrtni lonac
Povrtni lonac
Pileća prsa iz pećnice
Quiche od bundeve, sira i luka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Punjeni kelj s plodovima mora
Obojeni hamburger
Vegetarijanski čips
Punjena pečenka u vinu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski medaljoni s kestenima
Harrisa janjetina s limunom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s tikvicama
Tortilje pikant
Slasni burger sa slaninom i sirom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slatki lungić
Miješani grill
Lazanje u tavi
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Puretina s jabukom iz pećnice
Janjetina na padelu
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fish&Chips u tortilji
Ciganski odrezak
Ramstek s povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Fino varivo v loncu
Sarma sa suhim mesom
Piletina u egzotičnom umaku
Pureća rolada s mlincima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća prsa punjena čvarcima
Fino začinjena piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada s njokima
Sočna rebarca
Janjetina s bižima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u paketiću
Krumpiri u kaputiću od pancete
Španjolski migas s bundevom
Piletina u pivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrenovke u panceti
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Polpete od oslića
Vratina s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sočna Wellington pečenka
Neobične punjene paprike
Macho hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mesna rolada u tijestu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa s crnim tartufom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pureći hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kotlovina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatko twist pile
Odresci s umakom od kupina
Medeni teleći kotleti
Pileća krilca s roštilja
Varivo od kelja i teletine
Biftek rolice
Meso u woku na indonezijski način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Pikantni gulaš
Svinjski kotleti s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke