Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Varivo od kelja i teletine
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina na padelu
Fish&Chips u tortilji
Fino začinjena piletina
Sočna Wellington pečenka
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća krilca s roštilja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fino varivo v loncu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna rebarca
Ribarska popara
Hrenovke u panceti
Patka s mlincima
Ramstek s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Umak od limete (Molho de limao)
Punjena pečenka u vinu
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Biftek rolice
Macho hamburger
Slasni BBQ burgeri
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantni gulaš
Slatko twist pile
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ciganski odrezak
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski kruščić s lovorom
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s grilla
Mesna rolada u tijestu
Piletina u egzotičnom umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u pivu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Medeni teleći kotleti
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tortilje pikant
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Pureći hamburger
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Sarma sa suhim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Meso u woku na indonezijski način
Špageti s tikvicama
Janjetina s medom od kadulje
Kotlovina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Govedina s lukom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Harrisa janjetina s limunom
Mesne okruglice u umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatki lungić
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vegetarijanski čips
Tuna burger
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Lazanje u tavi
Vratina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Puretina s jabukom iz pećnice
Juha od gljiva
Quiche od bundeve, sira i luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke