Meni Search

Lagana depra

Teletina s pirjanim povrćem

Pileći štapići u ketchupu
Punjene tikve
Pita s crnim pivom
Sočna aromatična torta
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Hrenovke u panceti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Uzbudljivi kolač od blitve
Singapurski ljuti omlet
Piletina s pistacijama
Rajčica s kukuruzom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pečena piletina s limunom
Pileća krilca s Coca-Colom
Pečena janjetina s bademima
Mladi krumpir s ajvarom
Marinirana piletina s roštilja
Salata s neobičnim preljevom
Pohana skuta
BBQ Steak & chips
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata od quinoe i povrća
Piletina s mascarponeom
Ciganski odrezak
Grill vratina u sendviču
Dalmatinska simfonija
File steak na povrću
Palamida s čilijem i mangom
Tjestenina fuži s tartufima
Riblja juha s Malte
Mediteranska rapsodija
Uskršnja šunka na zabavan način
Bugarska pita od krumpira
Juha od rikule i račića
Sunčani užitak mediterana
Rebarca s grilla
Tjestenina u finom umaku
Zabavni kineski ravioli
Slasni BBQ burgeri
Špinatova juha s feta sirom
Meksička party salata
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s okruglicama od sira
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata sa skutom
Slatki lungić
Mesne okruglice
Lazanje u tavi
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina na tajlandski način
Svinjski file s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Popečci od bulgura s umakom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ražnjići od lososa
Empanade s pestom
Piletina sa šafranom
Fina pikantna piletina
Povrtni ražnjići
Piletina Kiev
Svinjski gulaš
Švicarska juha sa sirom
Šampinjoni u palačinki
Povrtni lonac
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Crveno ljetno varivo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dagnje na buzaru
Juha od bundeve s jabukom
Pileća prsa iz pećnice
Fino varivo v loncu
Senf s paprikama
Odresci u umaku s češnjakom
Rižoto na španjolski način
Riba u bijelom umaku
Grčka seljačka salata
Pohani tofu s povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Lungić s povrćem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Umak od limete (Molho de limao)
Rosti
Blagdanski rižoto s bakalarom
Marokanska salata s cous-cousom
Zimski punč
Dječje lazanje
Biftek rolice
Proljetno meso i povrće iz woka
Salata od tune i krastavaca
Hrskava pileća krilca
Juha od kelja sa sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Čarobna ljetna piletina
Španjolski migas s bundevom
Juha od gljiva
Cous-cous s povrćem
Osvježavajuća juha od krastavaca
Voćna salata s piletinom
Grill pirjana piletina s roštilja
Kineska juha s račićima i gljivama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Norveška krem juha od ribe i kozica
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina s povrćem
Dip od južnog voća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Špageti s acetom balsamicom
Marinirano svinjsko pečenje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s tunom
Finska - Juha s lososom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rižoto tortice
Caponata alla Podravka
Lungić u sendviču
Piletina u finom mediteranskom umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Prežgana juha
Pohane paprike
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mirisni prilog iz pećnice
Teriyaki piletina
Polupunjene paprike
Špageti na kineski način
Govedina s lukom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grdobina u pikantnoj šalši
Sočni pureći ražnjići
Riža s tunom
Zapečeni poriluk
Hrskave tortice od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Voćna juha od višanja
Nadjevene lignje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke