Meni Search

Pucam po šavovima

Teletina s pirjanim povrćem

Pašticada s njokima
Juha od cvjetače i camemberta
Špinatova juha s feta sirom
Fino začinjena piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći štapići u ketchupu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Prežgana juha
Sendvič s avokadom
Grčka seljačka salata
Slasni burger sa slaninom i sirom
Zlatna piletina
Krumpir u košuljici
Vratina s roštilja
Okruglice u umaku od rajčice
Pirjani kunić
Piletina u pivu
Kotleti u pivskom umaku
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Palačinke s nadjevom od riže
Cipar - Lungić na ciparski
Palamida s čilijem i mangom
Hrenovke u panceti
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pohani tofu s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Pikantne mazalice
Ljetna pileća salata
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureći hamburger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tjestenina u finom umaku
Pizza sirni jastučići
Fiš paprikaš
Pizza s tunom
Marokanska salata s cous-cousom
Juha od kelja sa sirom
Zapečena ricotta
Mediteranski kruščić s lovorom
Tjestenina mediterana
Popečci od cvjetače
Košarice od lisnatog tijesta
Hrskavi krumpir iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Pašticada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mesna rolada u tijestu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slasni BBQ burgeri
Tuna burger
Svinjska jetrica u umaku
Čarobni štapići
Rezanci s krušnim mrvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke