Meni Search

Okrećem novi list

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Tagliatelle s pečenim povrćem
Palačinke s nadjevom od riže
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto na španjolski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rosti
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Ražnjići od lososa
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grčka seljačka salata
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Čudotvorni čaj za detoks
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Rižini ravioli s mozzarellom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Prežgana juha
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Grill povrće na salatu
Povrtni ražnjići
Popečci od bulgura s umakom
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Kineska juha s račićima i gljivama
Pohana skuta
Polpete od slanutka s kurkumom
Rižoto tortice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Žuti medaljoni
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Marokanska salata s cous-cousom
Špageti na kineski način
Sočna rebarca
Pileća prsa iz pećnice
Sočna aromatična torta
Kozice s rižom
Pohane paprike
Rolice od soma
Ramsteak u seksi umaku
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Senf s paprikama
Salata od pečene rotkvice sa medom
Lignje punjene crvenim radićem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Krumpir u košuljici
Salata od quinoe i povrća
Vege odresci s marinadom
Rižoto s tunom
Salata od tune i povrća
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Mesne okruglice
Vegetina enchilada
Roštilj s umakom Romesco
Pirjani kunić
Male teleće pitice
Mesne okruglice u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Juha od cvjetače i camemberta
Caponata alla Podravka
Sočna Wellington pečenka
Empanade s pestom
Janjetina na padelu
Govedina s lukom
Fina pikantna piletina
Kaštelanski makaruni
Njemačka - Jetrica s jabukama
Salata s neobičnim preljevom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Papreni tart s marelicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rolice od blitve
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna pureća rolada
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Uzbudljivi kolač od blitve
Crveno ljetno varivo
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Belgija - Salade Liégeoise
Raskošna ljetna tava
Španjolski migas s bundevom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Popečci od cvjetače
Pečena piletina s limunom
Čarobni štapići
Ljubavne šurlice
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s pistacijama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Salata u košaricama od parmezana
Zapečena ricotta
Piletina s mascarponeom
Polupunjene paprike
Voćna juha od višanja
Oslić s maslinama
Bruskete od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Juha od rikule i račića
Prilog od prokulica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Uskršnja šunka na zabavan način
Salata s mora
Mirisni prilog iz pećnice
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Cous-cous s povrćem
Lignje i tikvice na štapiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Juha od bundeve s jabukom
Proljetno meso i povrće iz woka
Zanimljiva salata s kikirikijem
Zimski punč
Mediteranski špageti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Telećim kotletima uz pečene paprike nećete moći odoljeti jer je sve bilo "uvaljano" u Vegeta marinadu s pivom pa doživljaj može biti samo divno savršenstvo finog zalogaja.

Sastojci

4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 režnja češnjaka
1 Vegeta marinada s pivom
2 žlice ulja
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe35 min

  • 1 Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus. Pecite na zagrijanom roštilju na srednje jakoj vatri.
  • 2 Papriku očistite i također pecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno nasjeckani češnjak i žlicu nasjeckanog peršina.

Savjet

Teletina je nježno meso pa zahtijeva i dosta pažnje tijekom pečenja na roštilju, okrećite odreske svaku minutu kako bi se ravnomjerno pekli.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke