Meni Search

Okrećem novi list

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Rižoto tortice
Rolice od blitve
Pohani tofu s povrćem
Čudotvorni čaj za detoks
Salata s mora
Juha od cvjetače i camemberta
Empanade s pestom
Zabavni kineski ravioli
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lignje i tikvice na štapiću
Pečena piletina s limunom
Zimski punč
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tagliatelle s pečenim povrćem
Vege odresci s marinadom
Pileći gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata u košaricama od parmezana
Lignje punjene crvenim radićem
Tjestenina fuži s tartufima
Povrtni ražnjići
Čarobni štapići
Rosti
Govedina s lukom
Piletina s pistacijama
Marokanska salata s cous-cousom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Belgija - Salade Liégeoise
Rižoto na španjolski način
Janjetina na padelu
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Zlatna piletina
Salata od pečene rotkvice sa medom
Caponata alla Podravka
Senf s paprikama
Lignje na šumskom rižotu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Prilog od prokulica
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Zapečena ricotta
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice
Sočna rebarca
Sočna aromatična torta
Juha od rikule i račića
Savici sa špinatom i satricom od sira
Palačinke s nadjevom od riže
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Oslić s maslinama
Pirjani kunić
Brusketa s avokadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Žuti medaljoni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Krumpir u košuljici
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Salata od tune i povrća
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Male teleće pitice
Crveno ljetno varivo
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Juha od bundeve s jabukom
Mini lazanje
Kozice s rižom
Popečci od cvjetače
Uzbudljivi kolač od blitve
Grčka seljačka salata
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohane paprike
Bruskete od cvjetače
Vegetina enchilada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s tunom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mediteranski špageti
Raskošna ljetna tava
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Papreni tart s marelicama
Ražnjići od lososa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill povrće na salatu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljubavne šurlice
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramsteak u seksi umaku
Polpete od slanutka s kurkumom
Fina pikantna piletina
Mirisni prilog iz pećnice
Popečci od bulgura s umakom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Goveđa rebarca sa zeljem
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Kaštelanski makaruni
Prežgana juha
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohana skuta
Voćna juha od višanja
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Uskršnja šunka na zabavan način
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetno meso i povrće iz woka
Zanimljiva salata s kikirikijem
Sočna Wellington pečenka
Mesne okruglice u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Španjolski migas s bundevom
Polupunjene paprike
Salata s neobičnim preljevom
Piletina s mascarponeom
Kineska juha s račićima i gljivama
Rolice od soma
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Roštilj s umakom Romesco
Salata od quinoe i povrća
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Telećim kotletima uz pečene paprike nećete moći odoljeti jer je sve bilo "uvaljano" u Vegeta marinadu s pivom pa doživljaj može biti samo divno savršenstvo finog zalogaja.

Sastojci

4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 režnja češnjaka
1 Vegeta marinada s pivom
2 žlice ulja
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe35 min

  • 1 Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus. Pecite na zagrijanom roštilju na srednje jakoj vatri.
  • 2 Papriku očistite i također pecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno nasjeckani češnjak i žlicu nasjeckanog peršina.

Savjet

Teletina je nježno meso pa zahtijeva i dosta pažnje tijekom pečenja na roštilju, okrećite odreske svaku minutu kako bi se ravnomjerno pekli.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke