Meni Search

Fitness freak

Teriyaki piletina

Mediteranski špageti
Ljubavne šurlice
Grill povrće na salatu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Caponata alla Podravka
Dip od južnog voća
Fina pikantna piletina
Bruskete od cvjetače
Crveno ljetno varivo
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Ljetni lungić
Marokanska salata s cous-cousom
Brzo jelo od teletine i povrća
Cartoccio od bijele ribe
Belgija - Salade Liégeoise
Popečci od tikvica
Vol-au-vent s gljivama
Salata s neobičnim preljevom
Brzi detoks doručak
Marinirana piletina s roštilja
Rižoto s tri vrste gljiva
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Cous-cous s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Juha od bundeve s jabukom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Energetske kuglice s kurkumom
Kokošja juha s požirakima
Tagliatelle s pečenim povrćem
Nadjevene lignje
Salata od tune i povrća
Juha od kelja sa sirom
Čudotvorni čaj za detoks
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Polupunjene paprike
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete s povrćem
Osvježavajuća juha od krastavaca
Vege odresci s marinadom
Punjeni filet brancina
Povrtni ražnjići
Oslić s maslinama
Rolice od blitve
Polpete od slanutka s kurkumom
Zelena torta
Ražnjići od lososa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Račići na posteljici od povrća
Zanimljiva salata s kikirikijem
Rižoto s tunom
Krem juha od tikvica
Špageti s acetom balsamicom
Zapečena ricotta
Grdobina u pikantnoj šalši
Rižoto na španjolski način
Lignje s povrćem i smokvama
Čarobna ljetna piletina
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Mediteranski grill
Brusketa s avokadom
Raskošna ljetna tava
Roštilj s umakom Romesco
Uzbudljivi kolač od blitve
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mirisni prilog iz pećnice
Pikantne grickalice
Lignje na šumskom rižotu
Ljetna pileća salata
Salata s mora
Proljetno meso i povrće iz woka
Rižini ravioli s mozzarellom
Salata sa skutom
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s crnim pivom
Finska - Juha s lososom
Salata od liganja
Tjestenina mediterana
Topla salata barba Frane
Mediteranska rapsodija
Riblja juha s Malte
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Kineska juha s račićima i gljivama
Piletina u finom mediteranskom umaku
Salata s okruglicama od sira
Salata od quinoe i povrća
Salata od pečene rotkvice sa medom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Popečci od bulgura s umakom
Grčka seljačka salata
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Palamida s čilijem i mangom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kaštelanski makaruni
Beskvasne calzone
Kozice s rižom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Osvježavajući smoothie
Kruh od cvjetače s kurkumom
Prilog od prokulica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke