Meni Search

Fitness freak

Teriyaki piletina

Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Vol-au-vent s gljivama
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Salata od tune i povrća
Salata od liganja
Salata od quinoe i povrća
Povrtni ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ljubavne šurlice
Punjeni filet brancina
Kokošja juha s požirakima
Finska - Juha s lososom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Salata s neobičnim preljevom
Mediteranski špageti
Ljetni lungić
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Rižini ravioli s mozzarellom
Prilog od prokulica
Oslić s maslinama
Topla salata barba Frane
Mirisni prilog iz pećnice
Kineska juha s račićima i gljivama
Polpete od slanutka s kurkumom
Proljetno meso i povrće iz woka
Pikantne grickalice
Polupunjene paprike
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kaštelanski makaruni
Vege odresci s marinadom
Salata sa skutom
Rolice od blitve
Mediteranski grill
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Ljetna pileća salata
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Kozice s rižom
Ražnjići od lososa
Rižoto s tunom
Čudotvorni čaj za detoks
Marokanska salata s cous-cousom
Osvježavajući smoothie
Roštilj s umakom Romesco
Zelena torta
Račići na posteljici od povrća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Cartoccio od bijele ribe
Bruskete od cvjetače
Popečci od tikvica
Meksička party salata
Riblja juha s Malte
Špageti s acetom balsamicom
Beskvasne calzone
Bruskete s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Belgija - Salade Liégeoise
Juha od kelja sa sirom
Juha od bundeve s jabukom
Crveno ljetno varivo
Rižoto s tri vrste gljiva
Salata s okruglicama od sira
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s crnim pivom
Zapečena ricotta
Salata s mora
Energetske kuglice s kurkumom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cous-cous s povrćem
Nadjevene lignje
Popečci od bulgura s umakom
Brzo jelo od teletine i povrća
Brzi detoks doručak
Tagliatelle s pečenim povrćem
Fina pikantna piletina
Raskošna ljetna tava
Dip od južnog voća
Čarobna ljetna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Grčka seljačka salata
Brusketa s avokadom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Osvježavajuća juha od krastavaca
Grill povrće na salatu
Krem juha od tikvica
Palamida s čilijem i mangom
Sočni pureći ražnjići
Marinirana piletina s roštilja
Piletina u finom mediteranskom umaku
Caponata alla Podravka
Mediteranska rapsodija
Tjestenina mediterana
Rižoto na španjolski način
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke