Meni Search

Fitness freak

Teriyaki piletina

Punjeni filet brancina
Uzbudljivi kolač od blitve
Mediteranski špageti
Brancinovo oko
Oslić s maslinama
Vege odresci s marinadom
Sočni pureći ražnjići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Popečci od tikvica
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto na španjolski način
Piletina u finom mediteranskom umaku
Salata s neobičnim preljevom
Beskvasne calzone
Rezanci s krušnim mrvicama
Belgija - Salade Liégeoise
Rižoto s tunom
Kozice s rižom
Finska - Juha s lososom
Proljetno meso i povrće iz woka
Kineska juha s račićima i gljivama
Salata od liganja
Ražnjići od lososa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Prilog od prokulica
Dip od južnog voća
Račići na posteljici od povrća
Bruskete od cvjetače
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Kokošja juha s požirakima
Tjestenina fuži s tartufima
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Ljubavne šurlice
Tjestenina mediterana
Salata sa skutom
Marinirana piletina s roštilja
Salata od quinoe i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Polupunjene paprike
Cartoccio od bijele ribe
Salata s okruglicama od sira
Meksička party salata
Salata s mora
Cous-cous s povrćem
Špageti s acetom balsamicom
Grill povrće na salatu
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Raskošna ljetna tava
Fina pikantna piletina
Mediteranska rapsodija
Riblja juha s Malte
Rolice od blitve
Brzi detoks doručak
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pita s crnim pivom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Osvježavajući smoothie
Pikantne grickalice
Čarobna ljetna piletina
Salata od tune i povrća
Povrtni ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Popečci od bulgura s umakom
Marokanska salata s cous-cousom
Bruskete s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Zelena torta
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata od pečene rotkvice sa medom
Brusketa s avokadom
Grdobina u pikantnoj šalši
Brzo jelo od teletine i povrća
Palamida s čilijem i mangom
Grčka seljačka salata
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mirisni prilog iz pećnice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetna pileća salata
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Lignje na šumskom rižotu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Caponata alla Podravka
Lignje s povrćem i smokvama
Čudotvorni čaj za detoks
Rižoto s tri vrste gljiva
Krem juha od tikvica
Polpete od slanutka s kurkumom
Juha od bundeve s jabukom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Crveno ljetno varivo
Nadjevene lignje
Ljetni lungić
Juha od kelja sa sirom
Vol-au-vent s gljivama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Popečci od cvjetače
Zapečena ricotta
Mediteranski grill
Osvježavajuća juha od krastavaca
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rižini ravioli s mozzarellom
Topla salata barba Frane
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke