Meni Search

Superman

Teriyaki piletina

Pohani zamotuljci
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina u finom umaku
Bruskete od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Manastirski đuveč
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci s umakom od kupina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Kokošja juha s požirakima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete s povrćem
Piletina s mascarponeom
Brancinovo oko
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni lungić
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Proljetna janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti mediteraneo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Svinjski gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjevene lignje
Riba u škartocu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramstek s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini lazanje
Piletina u pivu
Slatka patka
Koprivnički odojak
Kruh od cvjetače s kurkumom
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Piletina sa šafranom
Svinjski file s grila
Piletina Kiev
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od cvjetače
Kroketi od piletine
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Dječje lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći bataci s umakom od luka
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižoto s dagnjama
Lazanje u tavi
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Grill vratina u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Tuna burger
Pureća rolada s mlincima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina na padelu
Špageti na kineski način
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s kozjim sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Sočni pureći ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
BBQ cheeseburger
Vratina sa sezonskim povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Salata s mljevenim mesom
Macho hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s nadjevom od ajvara
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani tofu s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zlatna piletina
Srneći file na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brusketa s avokadom
Hrskava pileća krilca
Pizza sirni jastučići
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Ramstek i salata s roštilja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke