Meni Search

Superman

Teriyaki piletina

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Obojeni hamburger
Lignje na šumskom rižotu
Špageti mediteraneo
Riba u škartocu
Sočni pureći ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Rebarca s graškom
Mini lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Kuglice od riže i svježeg sira
Ljetni ražnjići
Tjestenina u finom umaku
Kokošja juha s požirakima
Koprivnički odojak
Piletina s mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći gulaš
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća prsa iz pećnice
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file s povrćem
Ramstek i salata s roštilja
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Nadjevene lignje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskava pileća krilca
Fish&Chips u tortilji
Salata s mljevenim mesom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mirisna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Pizza sirni jastučići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pašticada s njokima
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kroketi od piletine
Piletina u pivu
Piletina s kozjim sirom
Bugarska pita od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Macho hamburger
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ cheeseburger
Dječje lazanje
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Brusketa s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Kunić na bijelo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Jabučni krumpirići s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Pureća rolada s mlincima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rezanci s krušnim mrvicama
Tuna burger
Hrskavo pečeno pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Špageti na kineski način
Brownie s kajenskim paprom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke