Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Janjetina na padelu
Meksička party salata
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s kozjim sirom
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskava pileća krilca
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od cvjetače
Rebarca s graškom
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočna pureća rolada
Rebarca s grilla
Kuglice od riže i svježeg sira
Kroketi od piletine
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci s umakom od kupina
Pogača sa sardinom
Pureća rolada s mlincima
Grill vratina u sendviču
Zlatna piletina
Piletina u pivu
Rižoto s tri vrste gljiva
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Energetske kuglice s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina Kiev
Jabučni krumpirići s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Špageti na kineski način
Slatka patka
Pašticada voli penne a ti mene
Male teleće pitice
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice na ražnjiću
Dječje lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Tuna burger
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći gulaš
Gulaš od oslića i povrća
Lignje na šumskom rižotu
Skandinavske rolice s cimetom
Finska - Juha s lososom
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni lungić
Mini lazanje
Špageti mediteraneo
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
Brudet
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brancinovo oko
Rižoto s dagnjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini shepherd's pie
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ cheeseburger
Bruskete s povrćem
Punjena teleća prsa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Marinirane srdele
Salata s mljevenim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Fish&Chips u tortilji
Riba u škartocu
Sočni pureći ražnjići
Svinjski gulaš
Bugarska pita od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Cous-cous s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lignji po gosposki
Dip od južnog voća
Obojeni hamburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke