Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kroketi od piletine
Ljetni ražnjići
Lignje na šumskom rižotu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Brusketa s avokadom
Hrskavo pečeno pile
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani zamotuljci
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s mascarponeom
Fish&Chips u tortilji
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Finska - Juha s lososom
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatka patka
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Rebarca s grilla
Odresci u umaku s češnjakom
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuglice od riže i svježeg sira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marinirane srdele
Gulaš od oslića i povrća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignji po gosposki
Svinjski file s grila
Cous-cous s povrćem
Piletina Kiev
Ljetni lungić
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Rezanci s krušnim mrvicama
Manastirski đuveč
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Riba u škartocu
Mini lazanje
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižini ravioli s mozzarellom
Proljetna janjetina
Pašticada voli penne a ti mene
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Punjena teleća prsa
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Skandinavske rolice s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Dip od južnog voća
Piletina s kozjim sirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s graškom
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileća prsa punjena čvarcima
Svinjski file s povrćem
Špageti mediteraneo
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Bakalar s krumpirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Dječje lazanje
Lazanje u tavi
Zlatna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskava pileća krilca
Mini shepherd's pie
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
BBQ cheeseburger
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Pogača sa sardinom
Srneći file na salatu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski gulaš
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Grill vratina u sendviču
Bruskete od cvjetače
Brudet
Male teleće pitice
Pureća rolada s mlincima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke