Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Pohani zamotuljci
Piletina u aromatičnom omotaču
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti na kineski način
Zlatna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskava pileća krilca
Mirisna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slatka patka
Lignje na šumskom rižotu
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramstek s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s kozjim sirom
Meksička party salata
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cous-cous s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Brudet
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mladi krumpir s ajvarom
Sočni pureći ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Proljetna janjetina
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Kaštelanski makaruni
Lignji po gosposki
Srneći file na salatu
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina na padelu
Brusketa s avokadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni lungić
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Brancinovo oko
Dječje lazanje
Bruskete od cvjetače
BBQ cheeseburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohani tofu s povrćem
Bouillabaisse
Norveška krem juha od ribe i kozica
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Riblji ražnjići
Pogača sa sardinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Riba u škartocu
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Pašticada voli penne a ti mene
Lazanje u tavi
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirane srdele
Male teleće pitice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u pivu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Pizza sirni jastučići
Dip od južnog voća
Hrskavo pečeno pile
Bakalar s krumpirom
Kroketi od piletine
Manastirski đuveč
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina sa šafranom
Sočna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kunić na bijelo
Salata s mljevenim mesom
Pileći gulaš
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini shepherd's pie
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s graškom
Punjena teleća prsa
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Brownie s kajenskim paprom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s grila
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke