Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Piletina u pivu
Mesne okruglice na ražnjiću
Energetske kuglice s kurkumom
Brudet
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Mini lazanje
Dječje lazanje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kroketi od piletine
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Pohani zamotuljci
Popečci od cvjetače
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Rebarca s graškom
Goveđa rebarca sa zeljem
Grill vratina u sendviču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočni pureći ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni lungić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa punjena čvarcima
Finska - Juha s lososom
Tuna burger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slatka patka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Pašticada voli penne a ti mene
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Punjena teleća prsa
Srneći file na salatu
Brancinovo oko
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pogača sa sardinom
Odresci s umakom od kupina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s kozjim sirom
Odresci u umaku s češnjakom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti mediteraneo
Gulaš od oslića i povrća
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s grila
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Blagdanska rolada
Bouillabaisse
Hrskavi trokuti
Marinirane srdele
Hrskavo pečeno pile
Skandinavske rolice s cimetom
Riblji ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani tofu s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižini ravioli s mozzarellom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dip od južnog voća
Manastirski đuveč
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pizza sirni jastučići
Kunić na bijelo
Janjetina s medom od kadulje
Lignji po gosposki
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s dagnjama
Cous-cous s povrćem
Pileći gulaš
Obojeni hamburger
Svinjski file s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Male teleće pitice
Rebarca s grilla
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignje na šumskom rižotu
Bugarska pita od krumpira
Mini shepherd's pie
Sočna pureća rolada
Lazanje u tavi
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brusketa s avokadom
Ljetni ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke