Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Kruh od cvjetače s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Rezanci s krušnim mrvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brudet
Pohani tofu s povrćem
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete od cvjetače
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena teleća prsa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti na kineski način
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočni pureći ražnjići
Pogača sa sardinom
Finska - Juha s lososom
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s grilla
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Piletina sa šafranom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s graškom
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza sirni jastučići
Srneći file na salatu
Brancinovo oko
Zlatna piletina
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavo pečeno pile
Slatka patka
Piletina s mascarponeom
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Rižini ravioli s mozzarellom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s kozjim sirom
Hrskavi trokuti
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Cous-cous s povrćem
Proljetna janjetina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignji po gosposki
Hrskava pileća krilca
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Marinirane srdele
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Lazanje u tavi
BBQ cheeseburger
Piletina u pivu
Male teleće pitice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Riblji ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bouillabaisse
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
Mini shepherd's pie
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s tri vrste gljiva
Šampinjoni u palačinki
Riba u škartocu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dječje lazanje
Bakalar s krumpirom
Kaštelanski makaruni
Pohani zamotuljci
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke