Meni Search

Lagana depra

Teriyaki piletina

Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mladi krumpir s ajvarom
Senf s paprikama
Rižoto tortice
Sunčani užitak mediterana
Svinjski gulaš
Cous-cous s povrćem
Pečena piletina s limunom
Sočni pureći ražnjići
File steak na povrću
Špageti s acetom balsamicom
Povrtni ražnjići
Rižoto na španjolski način
Juha od rikule i račića
Meksička party salata
Palačinke s nadjevom od riže
Povrtni lonac
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s povrćem
Riža s tunom
Pohani zamotuljci
Zimski punč
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Dječje lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Pita s crnim pivom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Švicarska juha sa sirom
Salata sa skutom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Osvježavajuća juha od krastavaca
Grill vratina u sendviču
Zanimljiva salata s kikirikijem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani tofu s povrćem
Pohane paprike
Pohana skuta
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tjestenina u finom umaku
Hrskave tortice od krumpira
Grčka seljačka salata
Voćna juha od višanja
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mediteranska rapsodija
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni poriluk
Marinirano svinjsko pečenje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina na tajlandski način
Polupunjene paprike
Salata s okruglicama od sira
Piletina s pistacijama
Salata od tune i krastavaca
Salata od quinoe i povrća
Empanade s pestom
Palamida s čilijem i mangom
Finska - Juha s lososom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grdobina u pikantnoj šalši
Čarobna ljetna piletina
Piletina Kiev
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Uzbudljivi kolač od blitve
Popečci od bulgura s umakom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Voćna salata s piletinom
Marinirana piletina s roštilja
Prežgana juha
Fina pikantna piletina
Juha od kelja sa sirom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Biftek rolice
Riba u bijelom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Grill pirjana piletina s roštilja
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Dalmatinska simfonija
Špageti na kineski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Rajčica s kukuruzom
Mirisni prilog iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina sa šafranom
Kineska juha s račićima i gljivama
Sočna aromatična torta
Špinatova juha s feta sirom
Španjolski migas s bundevom
Nadjevene lignje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Piletina u finom mediteranskom umaku
Hrskava pileća krilca
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s tunom
Riblja juha s Malte
Lungić u sendviču
Lungić s povrćem
Juha od gljiva
Proljetno meso i povrće iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ Steak & chips
Blagdanski rižoto s bakalarom
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Punjene tikve
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slatki lungić
Dagnje na buzaru
Fino varivo v loncu
Mesne okruglice
Piletina s povrćem
Ciganski odrezak
Crveno ljetno varivo
Rosti
Pileća krilca s Coca-Colom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Singapurski ljuti omlet
Pečena janjetina s bademima
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Hrenovke u panceti
Lazanje u tavi
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Salata s neobičnim preljevom
Pileći štapići u ketchupu
Uskršnja šunka na zabavan način
Juha od bundeve s jabukom
Ražnjići od lososa
Caponata alla Podravka
Govedina s lukom
Slasni BBQ burgeri
Piletina s mascarponeom
Marokanska salata s cous-cousom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke