Meni Search

Lagana depra

Teriyaki piletina

Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Uzbudljivi kolač od blitve
Fina pikantna piletina
Marinirano svinjsko pečenje
Sočni pureći ražnjići
Kineska juha s račićima i gljivama
Pečena janjetina s bademima
Riba u bijelom umaku
Dalmatinska simfonija
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani zamotuljci
Juha od rikule i račića
Uskršnja šunka na zabavan način
Cous-cous s povrćem
Piletina na tajlandski način
Finska - Juha s lososom
Rižoto s tunom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Bugarska pita od krumpira
Grill vratina u sendviču
Mediteranska rapsodija
Tjestenina u finom umaku
Polupunjene paprike
Biftek rolice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zabavni kineski ravioli
Meksička party salata
Piletina Kiev
Lungić s povrćem
Rosti
Teletina s pirjanim povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto na španjolski način
Glazirana patka s umakom od jabuka
Singapurski ljuti omlet
Proljetno meso i povrće iz woka
Rebarca s grilla
Palamida s čilijem i mangom
Osvježavajuća juha od krastavaca
Juha od gljiva
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti na kineski način
Povrtni lonac
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Švicarska juha sa sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Španjolski migas s bundevom
Zapečeni poriluk
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sunčani užitak mediterana
Svinjski gulaš
Grčka seljačka salata
Popečci od bulgura s umakom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Piletina s pistacijama
Pohana skuta
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od bundeve s jabukom
Pileća krilca s Coca-Colom
Dječje lazanje
Ražnjići od lososa
Lazanje u tavi
Šampinjoni u palačinki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti s acetom balsamicom
Prežgana juha
Riža s tunom
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fino varivo v loncu
Čarobna ljetna piletina
Senf s paprikama
Salata od quinoe i povrća
Pileći štapići u ketchupu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grill pirjana piletina s roštilja
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Piletina u finom mediteranskom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Marokanska salata s cous-cousom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Blagdanski rižoto s bakalarom
File steak na povrću
Pohane paprike
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Lungić u sendviču
Riblja juha s Malte
Mesne okruglice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Punjene tikve
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Empanade s pestom
Mirisni prilog iz pećnice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pečena piletina s limunom
Dip od južnog voća
Zimski punč
Grill oslić u aromatičnoj korici
Nadjevene lignje
Špinatova juha s feta sirom
Rajčica s kukuruzom
Govedina s lukom
Rižoto tortice
Dagnje na buzaru
Salata od tune i krastavaca
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Salata s neobičnim preljevom
Hrenovke u panceti
Piletina sa šafranom
Ciganski odrezak
Slasni BBQ burgeri
Voćna juha od višanja
Slatki lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata sa skutom
Piletina s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Crveno ljetno varivo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Povrtni ražnjići
Umak od limete (Molho de limao)
Juha od kelja sa sirom
Caponata alla Podravka
Salata s okruglicama od sira
Hrskave tortice od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Voćna salata s piletinom
BBQ Steak & chips
Sočna aromatična torta
Pita s crnim pivom
Hrskava pileća krilca
Palačinke s nadjevom od riže
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke