Meni Search

Lagana depra

Teriyaki piletina

Piletina na tajlandski način
Salata s neobičnim preljevom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhana govedina s umakom od hrena
Juha od kelja sa sirom
Marinirana piletina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Pileća prsa iz pećnice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Dagnje na buzaru
Špageti na kineski način
Pileći štapići u ketchupu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Osvježavajuća juha od krastavaca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grčka seljačka salata
Piletina s pistacijama
Riba u bijelom umaku
Empanade s pestom
Salata od quinoe i povrća
BBQ Steak & chips
Fina pikantna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Crveno ljetno varivo
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Marinirano svinjsko pečenje
Šampinjoni u palačinki
Riža s tunom
Uskršnja šunka na zabavan način
Čarobna ljetna piletina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u finom mediteranskom umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grdobina u pikantnoj šalši
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblja juha s Malte
Dalmatinska simfonija
Lungić u sendviču
Špageti s acetom balsamicom
Sočni pureći ražnjići
Pohane paprike
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Piletina s povrćem
Špinatova juha s feta sirom
Pohani zamotuljci
Teletina s pirjanim povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Slasni BBQ burgeri
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s povrćem
Sunčani užitak mediterana
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Zimski punč
Senf s paprikama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Popečci od bulgura s umakom
Piletina Kiev
Polupunjene paprike
Sočna aromatična torta
Španjolski migas s bundevom
Dip od južnog voća
Slatki lungić
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s grilla
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Uzbudljivi kolač od blitve
Govedina s lukom
Nadjevene lignje
Finska - Juha s lososom
Piletina sa šafranom
Zapečeni poriluk
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Grill vratina u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lazanje u tavi
Bugarska pita od krumpira
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Voćna salata s piletinom
Kineska juha s račićima i gljivama
Mladi krumpir s ajvarom
Hrenovke u panceti
Mediteranska rapsodija
Marokanska salata s cous-cousom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Caponata alla Podravka
Ciganski odrezak
Hrskave tortice od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto na španjolski način
Povrtni lonac
Povrtni ražnjići
Grill pirjana piletina s roštilja
Hrskava pileća krilca
Lungić s povrćem
Glazirana patka s umakom od jabuka
Juha od rikule i račića
Singapurski ljuti omlet
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Proljetno meso i povrće iz woka
Dječje lazanje
Biftek rolice
Salata s okruglicama od sira
Rižoto tortice
Pečena janjetina s bademima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata od tune i krastavaca
Juha od gljiva
Pečena piletina s limunom
Svinjski gulaš
Salata sa skutom
Rajčica s kukuruzom
Blagdanski rižoto s bakalarom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pohana skuta
Tjestenina u finom umaku
Rosti
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice
Rižoto s tunom
Fino varivo v loncu
Palamida s čilijem i mangom
Pileća krilca s Coca-Colom
Meksička party salata
Zabavni kineski ravioli
Pita s crnim pivom
Palačinke s nadjevom od riže
Švicarska juha sa sirom
File steak na povrću
Mirisni prilog iz pećnice
Prežgana juha
Voćna juha od višanja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ražnjići od lososa
Punjene tikve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke