Meni Search

Lagana depra

Teriyaki piletina

Slatki lungić
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Dip od južnog voća
Povrtni ražnjići
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Uskršnja šunka na zabavan način
Salata od quinoe i povrća
Povrtni lonac
Marinirano svinjsko pečenje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kineska juha s račićima i gljivama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od lososa
Fina pikantna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mediteranska rapsodija
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Singapurski ljuti omlet
Palačinke s nadjevom od riže
Juha od rikule i račića
Rižoto tortice
Piletina na tajlandski način
Zapečeni poriluk
Pileća krilca s Coca-Colom
Mirisni prilog iz pećnice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Lungić u sendviču
Grill oslić u aromatičnoj korici
Zabavni kineski ravioli
Senf s paprikama
Tjestenina u finom umaku
Sunčani užitak mediterana
Meksička party salata
Rižoto s tunom
Lungić s povrćem
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Marokanska salata s cous-cousom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Čarobna ljetna piletina
Šampinjoni u palačinki
Salata s okruglicama od sira
Govedina s lukom
Špinatova juha s feta sirom
Riba u bijelom umaku
Rosti
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Španjolski migas s bundevom
Slasni BBQ burgeri
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Grčka seljačka salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Biftek rolice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Tjestenina fuži s tartufima
Voćna juha od višanja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Palamida s čilijem i mangom
Juha od bundeve s jabukom
Juha od gljiva
Zanimljiva salata s kikirikijem
Punjene tikve
Empanade s pestom
Grdobina u pikantnoj šalši
Svinjski file s povrćem
Dagnje na buzaru
Mladi krumpir s ajvarom
Hrenovke u panceti
Salata od tune i krastavaca
Dječje lazanje
Špageti s acetom balsamicom
Zimski punč
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s neobičnim preljevom
Cous-cous s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina sa šafranom
Pileći štapići u ketchupu
Uzbudljivi kolač od blitve
Švicarska juha sa sirom
Grill pirjana piletina s roštilja
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pečena janjetina s bademima
Piletina s povrćem
Dalmatinska simfonija
Pita s crnim pivom
Voćna salata s piletinom
Rajčica s kukuruzom
Bugarska pita od krumpira
Kuhana govedina s umakom od hrena
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Popečci od bulgura s umakom
Finska - Juha s lososom
Rižoto na španjolski način
File steak na povrću
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Riblja juha s Malte
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina s pistacijama
Fino varivo v loncu
Pohana skuta
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ Steak & chips
Pileća prsa iz pećnice
Blagdanski rižoto s bakalarom
Osvježavajuća juha od krastavaca
Juha od kelja sa sirom
Pohani zamotuljci
Grill vratina u sendviču
Crveno ljetno varivo
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski gulaš
Špageti na kineski način
Rebarca s grilla
Hrskave tortice od krumpira
Caponata alla Podravka
Mesne okruglice
Nadjevene lignje
Hrskava pileća krilca
Pohani tofu s povrćem
Sočna aromatična torta
Prežgana juha
Pohane paprike
Polupunjene paprike
Riža s tunom
Piletina s mascarponeom
Marinirana piletina s roštilja
Ciganski odrezak
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata sa skutom
Proljetno meso i povrće iz woka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke