Meni Search

Lud k'o šiba

Teriyaki piletina

Srneći file na salatu
Tuna burger
Špageti s pistacijama
Sunčani užitak mediterana
Rezanci s krušnim mrvicama
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti na kineski način
Kineska juha s račićima i gljivama
Juha od bundeve s jabukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Marokanska salata s cous-cousom
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirana pileća krilca s povrćem
Krem juha sa sjemenkama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pašticada s njokima
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada
Irska janjetina
Pečena piletina s limunom
Mesna rolada u tijestu
Teletina s pirjanim povrćem
Palamida s čilijem i mangom
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Piletina u pivu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pečena janjetina s bademima
Brownie s kajenskim paprom
Pohani zamotuljci
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Slasni BBQ burgeri
Cous-cous s povrćem
Prežgana juha
Hrskavo pečeno pile
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Palačinke s nadjevom od riže
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani buncek
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina s nadjevom od ajvara
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kotleti u pivskom umaku
Irski gulaš (Irish stew)
Pikantne mazalice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečena ricotta
Pirjani kunić
Mirisna pureća rolada
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina na padelu
Lungić u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Jakobove kapice s umakom
Svinjski file s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Patka s mlincima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Aromatizirani kruh
Pileći gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vratina s roštilja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Piletina Kiev
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Pizza s tunom
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Cipar - Lungić na ciparski
Kotlovina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Polupunjene paprike
Nadjevene lignje
Manastirski đuveč
Zabavni kineski ravioli
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Riblja juha s Malte
Hrskave tortice od krumpira
Pohana skuta
Brancinovo oko
Sendvič s avokadom
Grill povrće na salatu
Medeni teleći kotleti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Male teleće pitice
Piletina s mascarponeom
Fiš paprikaš
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke