Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Piletina Kiev
Mini shepherd's pie
Miješani grill
Voćna juha od višanja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Šampinjoni u palačinki
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Grill vratina u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočni pureći ražnjići
Grdobina s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Aromatizirani kruh
Grickalica slanutak iz pećnice
Hrskavi trokuti
Sendvič s avokadom
Piletina laganini
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lazanje s lignjama
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina sa šafranom
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna rebarca
Fileti lososa u finom umaku
Ljetni ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso s repom
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Lagana sarma
Lignje s manistrom u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Bugarska pita od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Belgija - Salade Liégeoise
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Manastirski đuveč
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Salata s mora
Marinirana piletina s roštilja
Hlebinska i pretepena juha
Zlatna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u bijelom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Martinjska guska s hajdinom kašom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Urbana pola
Krem juha od tikvica
Mirisna pečenka
Hrskava pileća krilca
Čarobna ljetna piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Irska janjetina
Špageti s ribom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjevene lignje
Odresci od morskog psa
Povrtni lonac
Mediteranski kruščić s lovorom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza s tunom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od liganja
Brusketa s avokadom
Pogača sa sardinom
Rolice od blitve
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Turske pizze
Rezanci s krušnim mrvicama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Meksička party salata
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pečena piletina s limunom
Lungić s povrćem
Piletina na kijevski način
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Zabavni kineski ravioli
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill povrće na salatu
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Delikatesna junetina na češki
Mediteranski špageti
Okruglice u umaku od rajčice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Račići na posteljici od povrća
Pileći bataci s umakom od luka
Fini gulaš od gljiva
Umak od limete (Molho de limao)
Kobasica u pivu i pecivu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić u sendviču
Ossobuco
Grdobina u pikantnoj šalši
Vege odresci s marinadom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Viška pogača
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Fina pikantna piletina
Prežgana juha
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ražnjići od lososa
Povrtni ražnjići
Mesne okruglice
Pizza sirni jastučići
Pirjani kunić
Proljetna janjetina
Popečci od tikvica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke