Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Lungić s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hlebinska i pretepena juha
Pizza s tunom
Urbana pola
Zabavni kineski ravioli
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Uzbudljivi kolač od blitve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pirjani kunić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Blagdanska rolada
Vege odresci s marinadom
Mini shepherd's pie
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina laganini
Popečci od tikvica
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fina pikantna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Turske pizze
Riba u bijelom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskava pileća krilca
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina Kiev
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grill povrće na salatu
Brusketa s avokadom
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Aromatizirani kruh
Mediteranski špageti
Rolice od blitve
Pogača sa sardinom
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći savici u umaku od grejpa
Grickalica slanutak iz pećnice
Rajčica s kukuruzom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mirisna pečenka
Belgija - Salade Liégeoise
Fini gulaš od gljiva
Irska janjetina
Salata s mora
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Čarobna ljetna piletina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje s manistrom u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lazanje s lignjama
Kunić na bijelo
Voćna juha od višanja
Manastirski đuveč
Sočna rebarca
Janjetina na padelu
Miješani grill
Krem juha od tikvica
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Piletina na kijevski način
Hrskavi trokuti
Fileti lososa u finom umaku
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Nadjevene lignje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ossobuco
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci od morskog psa
Pizza sirni jastučići
Špageti s ribom
Okruglice u umaku od rajčice
Marinirana piletina s roštilja
Martinjska guska s hajdinom kašom
Salata od liganja
Sendvič s avokadom
Meksička party salata
Lignje s povrćem i smokvama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetna janjetina
Grdobina s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice
Račići na posteljici od povrća
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočni pureći ražnjići
Sočna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ražnjići od lososa
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Šampinjoni u palačinki
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Umak od limete (Molho de limao)
Bugarska pita od krumpira
Meso s repom
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kobasica u pivu i pecivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Viška pogača
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Prežgana juha
Lagana sarma
Lignje na šumskom rižotu
Kroketi od piletine
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke