Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Šampinjoni u palačinki
Martinjska guska s hajdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Uzbudljivi kolač od blitve
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina sa šafranom
Sočna rebarca
Sočni pureći ražnjići
Rolice od blitve
Špageti s ribom
Lungić s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Okruglice u umaku od rajčice
Zlatna piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Manastirski đuveč
Janjetina s medom od kadulje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Aromatizirani kruh
Ramsteak u seksi umaku
Pizza sirni jastučići
Krem juha od tikvica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Proljetna janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Hrskava pileća krilca
Kunić na bijelo
Nadjevene lignje
Mesne okruglice
Grill povrće na salatu
Riba u bijelom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina Kiev
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Odresci od morskog psa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Piletina laganini
Marinirana piletina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Brusketa s avokadom
Grill pirjana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Belgija - Salade Liégeoise
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s manistrom u škartocu
Grickalica slanutak iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Grdobina u pikantnoj šalši
Vege odresci s marinadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Fini gulaš od gljiva
Zabavni kineski ravioli
Sočna pureća rolada
Kobasica u pivu i pecivu
Ražnjići od lososa
Račići na posteljici od povrća
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Viška pogača
Povrtni lonac
Kolinjsko zelje s frišketinom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Hrskavi trokuti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fish&Chips u tortilji
Irska janjetina
Miješani grill
Lagana sarma
Pileći bataci s umakom od luka
Povrtni ražnjići
Lignje s povrćem i smokvama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Roštilj s umakom Romesco
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjski file s povrćem
Piletina na kijevski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Urbana pola
Meso s repom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bugarska pita od krumpira
Voćna juha od višanja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Turske pizze
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill vratina u sendviču
Pirjani kunić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rajčica s kukuruzom
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić u sendviču
Fileti lososa u finom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sendvič s avokadom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mediteranski špageti
Kroketi od piletine
Pogača sa sardinom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Salata s mora
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata od liganja
Mesne okruglice na ražnjiću
Fina pikantna piletina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Brancinovo oko
Mini shepherd's pie
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od tikvica
Čarobna ljetna piletina
Meksička party salata
Prežgana juha
Mirisna pečenka
Pohani tofu s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Lazanje s lignjama
Mini lazanje
Ljetni ražnjići
Hlebinska i pretepena juha
Pizza s tunom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ossobuco
Pečena piletina s limunom
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grdobina s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke