Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ljetni ražnjići
Hlebinska i pretepena juha
Grill vratina u sendviču
Ossobuco
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u bijelom umaku
Sočni pureći ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Šampinjoni u palačinki
Špageti s ribom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje s lignjama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskava pileća krilca
Pirjani kunić
Grdobina u pikantnoj šalši
Manastirski đuveč
Grdobina s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pogača sa sardinom
Odresci u umaku s češnjakom
Lignje s povrćem i smokvama
Grill povrće na salatu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pohani tofu s povrćem
Nadjevene lignje
Okruglice u umaku od rajčice
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini lazanje
Kaštelanski makaruni
Lungić u sendviču
Pečena piletina s limunom
Miješani grill
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna pureća rolada
Lignje s manistrom u škartocu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina laganini
Brusketa s avokadom
Viška pogača
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zabavni kineski ravioli
Fileti lososa u finom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bugarska pita od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Račići na posteljici od povrća
Pizza sirni jastučići
Odresci od morskog psa
Mediteranski špageti
Proljetno meso i povrće iz woka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Irska janjetina
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ražnjići od lososa
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mirisna pečenka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fina pikantna piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Urbana pola
Janjetina na padelu
Pizza s tunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Krem juha od tikvica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grickalica slanutak iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vege odresci s marinadom
Povrtni lonac
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od tikvica
Povrtni ražnjići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Voćna juha od višanja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill pirjana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Belgija - Salade Liégeoise
Meksička party salata
Piletina na kijevski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Meso s repom
Salata s mora
Pileći bataci s umakom od luka
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina Kiev
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sendvič s avokadom
Rezanci s krušnim mrvicama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Lungić s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Turske pizze
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kobasica u pivu i pecivu
Mini shepherd's pie
Aromatizirani kruh
Salata od liganja
Fish&Chips u tortilji
Prežgana juha
Lagana sarma
Rolice od blitve
Fini gulaš od gljiva
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke