Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Grill vratina u sendviču
Ramstek s povrćem
Kotlovina
Kotlet s varivom od leće
Janjetina na padelu
Kotleti u pivskom umaku
Piletina sa šafranom
Hrenovke u panceti
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Pirjani kunić
Juha od gljiva
Pileća krilca s roštilja
Pohani zamotuljci
Brancinovo oko
Meksička party salata
Zlatna piletina
Špageti na kineski način
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Palačinke s nadjevom od riže
Šampinjoni u palačinki
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
File steak na povrću
Slasni BBQ burgeri
Macho hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureća rolada s mlincima
Zabavni kineski ravioli
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Lungić s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Pizza s tunom
Govedina s lukom
Pita s crnim pivom
Pileća prsa iz pećnice
Ljetni ražnjići
Kuhana govedina s umakom od hrena
Dagnje na buzaru
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Hrskavi trokuti
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s acetom balsamicom
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Teleći odresci u umaku od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini lazanje
Umak od limete (Molho de limao)
Punjene tikve
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Biftek rolice
Lungić u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirano svinjsko pečenje
Delikatesna junetina na češki
Odrezak s umakom chimichurri
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina s mascarponeom
Irska janjetina
Pileća krilca s Coca-Colom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ribarska popara
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Bakalar s krumpirom
Salata od tune i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći štapići u ketchupu
Čarobna ljetna piletina
Dip od južnog voća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke