Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Lungić s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci u umaku od višanja
Kotlovina
Obojeni hamburger
Kotlet s varivom od leće
Šampinjoni u palačinki
Bakalar s krumpirom
Dip od južnog voća
Odrezak s umakom chimichurri
Portugal - Svinjski file na alentejo način
File steak na povrću
Palačinke s nadjevom od riže
Medeni teleći kotleti
Janjetina s medom od kadulje
Kotleti u pivskom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Biftek rolice
Piletina s nadjevom od ajvara
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Umak od limete (Molho de limao)
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Roštilj s umakom Romesco
Špageti na kineski način
Kobasica u pivu i pecivu
Pirjani kunić
Odresci s umakom od kupina
Velika Britanija - Pastirska pita
Juha od gljiva
Pileća prsa iz pećnice
Govedina s lukom
Piletina sa šafranom
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Pileća krilca s Coca-Colom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramsteak u seksi umaku
Meksička party salata
Pita s crnim pivom
Slatki lungić
Punjene tikve
Proljetna janjetina
Piletina s mascarponeom
Sočna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada
Hrenovke u panceti
Lungić u sendviču
Ramstek s povrćem
Irska janjetina
Sočni pureći ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata od tune i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slasni BBQ burgeri
Mini lazanje
Pizza s tunom
Pileća krilca s roštilja
Zlatna piletina
Marinirano svinjsko pečenje
Ribarska popara
Teriyaki piletina
Janjetina na padelu
Ljetni ražnjići
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kroketi od piletine
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zabavni kineski ravioli
Blagdanska rolada
Macho hamburger
Čarobna ljetna piletina
Hrskavi trokuti
Marinirana piletina s roštilja
Dagnje na buzaru
Brancinovo oko
Pureća rolada s mlincima
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći štapići u ketchupu
Nadjevene lignje
Mirisna pureća rolada
Delikatesna junetina na češki
Teletina s pirjanim povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani tofu s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Špageti s acetom balsamicom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke