Meni Search

Okrećem novi list

Tjestenina fuži s tartufima

Kozice s rižom
Fina pikantna piletina
Voćna juha od višanja
Belgija - Salade Liégeoise
Bruskete od cvjetače
Popečci od bulgura s umakom
Krumpir u košuljici
Zlatna piletina
Tagliatelle s pečenim povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s pistacijama
Vegetina enchilada
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Prilog od prokulica
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Pohane paprike
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Lignje punjene crvenim radićem
Ljubavne šurlice
Proljetno meso i povrće iz woka
Popečci od cvjetače
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Zimski punč
Goveđa rebarca sa zeljem
Rosti
Pirjani kunić
Oslić s maslinama
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Senf s paprikama
Vege odresci s marinadom
Juha od rikule i račića
Lignje i tikvice na štapiću
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Rolice od soma
Rižoto s tunom
Prežgana juha
Caponata alla Podravka
Palačinke s nadjevom od riže
Ražnjići od lososa
Raskošna ljetna tava
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Salata s neobičnim preljevom
Zapečena ricotta
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto na španjolski način
Roštilj s umakom Romesco
Polpete od slanutka s kurkumom
Kineska juha s račićima i gljivama
Janjetina na padelu
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Papreni tart s marelicama
Marokanska salata s cous-cousom
Brusketa s avokadom
Sočna aromatična torta
Mesne okruglice u umaku
Mediteranski špageti
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Rolice od blitve
Pohana skuta
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zabavni kineski ravioli
Salata u košaricama od parmezana
Kruh od cvjetače s kurkumom
Uzbudljivi kolač od blitve
Čudotvorni čaj za detoks
Govedina s lukom
Mini lazanje
Pileća prsa iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Grčka seljačka salata
Pečena piletina s limunom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Njemačka - Jetrica s jabukama
Grill povrće na salatu
Juha od cvjetače i camemberta
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Cous-cous s povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Žuti medaljoni
Uskršnja šunka na zabavan način
Kaštelanski makaruni
Španjolski migas s bundevom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Polupunjene paprike
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mirisni prilog iz pećnice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Piletina s mascarponeom
Rižoto tortice
Salata s mora
Savici sa špinatom i satricom od sira
Čarobni štapići
Salata od quinoe i povrća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti na kineski način
Crveno ljetno varivo
Pileći gulaš
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Sočna Wellington pečenka
Salata od tune i povrća
Salata od pečene rotkvice sa medom
Povrtni ražnjići
Empanade s pestom
Mesne okruglice
Pohani tofu s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke