Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Rižini ravioli s mozzarellom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Proljetna janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s mascarponeom
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Brusketa s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete s povrćem
Slatka patka
Hrskava pileća krilca
Marinirane srdele
Cous-cous s povrćem
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s dagnjama
BBQ cheeseburger
Pašticada voli penne a ti mene
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Gulaš od oslića i povrća
Velika Britanija - Pastirska pita
Brudet
Kroketi od piletine
Janjetina s medom od kadulje
Bakalar s krumpirom
Riblji ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Piletina Kiev
Teriyaki piletina
Lignji po gosposki
Rižoto s tri vrste gljiva
Finska - Juha s lososom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavi trokuti
Bouillabaisse
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Punjena teleća prsa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohani tofu s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni lungić
Rebarca s grilla
Zlatna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Manastirski đuveč
Male teleće pitice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Bugarska pita od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina u pivu
Piletina s kozjim sirom
Popečci od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s graškom
Pileći bataci s umakom od luka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
Salata s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s grila
Energetske kuglice s kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Ramstek s povrćem
Dip od južnog voća
Špageti mediteraneo
Brownie s kajenskim paprom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Špageti na kineski način
Srneći file na salatu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riba u škartocu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pohani zamotuljci
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Ramsteak u seksi umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina sa šafranom
Hrskavo pečeno pile
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brancinovo oko
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke