Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Popečci od cvjetače
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s kozjim sirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bakalar s krumpirom
Špageti na kineski način
Odresci s umakom od kupina
Brownie s kajenskim paprom
Pogača sa sardinom
Tuna burger
Rebarca s grilla
Riba u škartocu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s tri vrste gljiva
Kroketi od piletine
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brudet
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s mascarponeom
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u pivu
Svinjski gulaš
Špageti mediteraneo
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bugarska pita od krumpira
Gulaš od oslića i povrća
Pohani zamotuljci
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Blagdanska rolada
Brancinovo oko
Zlatna piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Marinirane srdele
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mini lazanje
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Pileći gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižini ravioli s mozzarellom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Sočni pureći ražnjići
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Srneći file na salatu
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Svinjski file s grila
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Proljetna janjetina
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina na padelu
Rižoto s dagnjama
Goveđa rebarca sa zeljem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Cous-cous s povrćem
Sočna pureća rolada
Male teleće pitice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lignji po gosposki
Lazanje u tavi
Finska - Juha s lososom
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Bouillabaisse
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pureća rolada
Meksička party salata
Dječje lazanje
Ramstek s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavo pečeno pile
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ cheeseburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teriyaki piletina
Punjena teleća prsa
Dip od južnog voća
Brusketa s avokadom
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke