Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Hrskava pileća krilca
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
BBQ cheeseburger
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Finska - Juha s lososom
Ljetni ražnjići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brudet
Kaštelanski makaruni
Pita s muškatnom bundevom i makom
Energetske kuglice s kurkumom
Tuna burger
Manastirski đuveč
Teriyaki piletina
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Piletina sa šafranom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Male teleće pitice
Brancinovo oko
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Mini lazanje
Špageti mediteraneo
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Pureća rolada s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Roštilj s umakom Romesco
Bouillabaisse
Grill vratina u sendviču
Gulaš od oslića i povrća
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s graškom
Proljetna janjetina
Pizza sirni jastučići
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavo pečeno pile
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina Kiev
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskavi trokuti
Piletina s mascarponeom
Piletina s kozjim sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dječje lazanje
Pašticada voli penne a ti mene
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bakalar s krumpirom
Punjena teleća prsa
Slatka patka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pogača sa sardinom
Cous-cous s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci s umakom od kupina
Lignji po gosposki
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mirisna pureća rolada
Zlatna piletina
Salata s mljevenim mesom
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Piletina u aromatičnom omotaču
Brownie s kajenskim paprom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Velika Britanija - Pastirska pita
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s grila
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riblji ražnjići
Rižoto s dagnjama
Bugarska pita od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bruskete od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke