Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Hrskava pileća krilca
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Finska - Juha s lososom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Srneći file na salatu
Gulaš od oslića i povrća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pileći bataci s umakom od luka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice na ražnjiću
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u pivu
Brudet
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirane srdele
Mini shepherd's pie
Rižoto s dagnjama
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pogača sa sardinom
Ljetni ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Špageti mediteraneo
Bruskete od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Riblji ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Grill vratina u sendviču
Pizza sirni jastučići
Bouillabaisse
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani zamotuljci
Ljetni lungić
Male teleće pitice
Goveđa rebarca sa zeljem
Rebarca s grilla
BBQ cheeseburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Zlatna piletina
Šampinjoni u palačinki
Energetske kuglice s kurkumom
Svinjski file s grila
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci u umaku od višanja
Brownie s kajenskim paprom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Proljetna janjetina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Kroketi od piletine
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Lazanje u tavi
Bakalar s krumpirom
Obojeni hamburger
Punjena teleća prsa
Fish&Chips u tortilji
Popečci od cvjetače
Riba u škartocu
Rižini ravioli s mozzarellom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina sa šafranom
Pašticada voli penne a ti mene
Salata s mljevenim mesom
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bugarska pita od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Lignji po gosposki
Slatka patka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke