Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Ramstek s povrćem
Piletina Kiev
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignji po gosposki
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Svinjski file s grila
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s tri vrste gljiva
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mladi krumpir s ajvarom
Šampinjoni u palačinki
Gulaš od oslića i povrća
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini shepherd's pie
Cous-cous s povrćem
BBQ cheeseburger
Odresci s umakom od kupina
Bugarska pita od krumpira
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Svinjski file s povrćem
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Salata s mljevenim mesom
Dječje lazanje
Rižini ravioli s mozzarellom
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete s povrćem
Punjena teleća prsa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Ljetni lungić
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brudet
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kunić na bijelo
Bruskete od cvjetače
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Hrskava pileća krilca
Slatka patka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Pašticada voli penne a ti mene
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s mascarponeom
Riblji ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Srneći file na salatu
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Marinirane srdele
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina u aromatičnom omotaču
Energetske kuglice s kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Mirisna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Goveđa rebarca sa zeljem
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureća rolada s mlincima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje na šumskom rižotu
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meksička party salata
Rebarca s graškom
Male teleće pitice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bouillabaisse
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Pohani tofu s povrćem
Bakalar s krumpirom
Lazanje u tavi
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke