Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
BBQ cheeseburger
Piletina Kiev
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci u umaku od višanja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Riblji ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Dječje lazanje
Bugarska pita od krumpira
Salata s mljevenim mesom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u škartocu
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći gulaš
Rižoto s dagnjama
Energetske kuglice s kurkumom
Brusketa s avokadom
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Bruskete s povrćem
Rebarca s graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bakalar s krumpirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Mini shepherd's pie
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u pivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Male teleće pitice
Sočni pureći ražnjići
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Grill vratina u sendviču
Kuglice od riže i svježeg sira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani zamotuljci
Tuna burger
Lignji po gosposki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižini ravioli s mozzarellom
Ljetni lungić
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti mediteraneo
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočna pureća rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Rižoto s tri vrste gljiva
Cous-cous s povrćem
Brudet
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Punjena teleća prsa
Piletina s mascarponeom
Zlatna piletina
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice na ražnjiću
Manastirski đuveč
Marinirane srdele
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mirisna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete od cvjetače
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavi trokuti
Popečci od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski gulaš
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci u umaku s češnjakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pogača sa sardinom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slatka patka
Ramstek s povrćem
Brancinovo oko
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke