Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Kunić na bijelo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa iz pećnice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Manastirski đuveč
Dip od južnog voća
Pureća rolada s mlincima
Kokošja juha s požirakima
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočna pureća rolada
Blagdanska rolada
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teriyaki piletina
Mini lazanje
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s mascarponeom
Rebarca s graškom
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Slatka patka
Svinjski file s grila
Piletina s nadjevom od ajvara
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani zamotuljci
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Riba u škartocu
Rižoto s dagnjama
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski file s povrćem
Bruskete s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje na šumskom rižotu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Koprivnički odojak
Srneći file na salatu
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći gulaš
Piletina Kiev
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetna janjetina
Meksička party salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
Finska - Juha s lososom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina na padelu
Popečci od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ cheeseburger
Fish&Chips u tortilji
Ramstek i salata s roštilja
Kaštelanski makaruni
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Dječje lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Macho hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Nadjevene lignje
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pizza sirni jastučići
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Pašticada s njokima
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Špageti mediteraneo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti na kineski način
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Tjestenina u finom umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Salata s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke