Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Obojeni hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Kunić na bijelo
Rižoto s dagnjama
Finska - Juha s lososom
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Pureća rolada s mlincima
Brancinovo oko
Špageti mediteraneo
Zlatna piletina
Tjestenina u finom umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočna pureća rolada
Piletina s mascarponeom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brownie s kajenskim paprom
Brusketa s avokadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s povrćem
Piletina Kiev
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto s tri vrste gljiva
Goveđa rebarca sa zeljem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s nadjevom od ajvara
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Koprivnički odojak
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini lazanje
Ramstek i salata s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riba u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slatka patka
Hrskavo pečeno pile
Rebarca s graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Roštilj s umakom Romesco
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Pileći gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni ražnjići
Pohani zamotuljci
Hrskava pileća krilca
Macho hamburger
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill vratina u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pašticada s njokima
Nadjevene lignje
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Rebarca s grilla
Vratina sa sezonskim povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pizza sirni jastučići
Dip od južnog voća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa punjena čvarcima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dječje lazanje
Bugarska pita od krumpira
Špageti na kineski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Blagdanska rolada
Tuna burger
Srneći file na salatu
Fish&Chips u tortilji
Piletina s kozjim sirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskavi trokuti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Kokošja juha s požirakima
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Popečci od cvjetače
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Svinjski file s grila
Skandinavske rolice s cimetom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke