Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slatka patka
Blagdanska rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Lazanje u tavi
Fish&Chips u tortilji
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dječje lazanje
Macho hamburger
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meksička party salata
Piletina s mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Nadjeveni kaneloni u umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice na ražnjiću
Pureća rolada s mlincima
Piletina sa šafranom
Vratina sa sezonskim povrćem
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riba u škartocu
Grill vratina u sendviču
Kuglice od riže i svježeg sira
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći gulaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Piletina u pivu
Ramstek i salata s roštilja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Kunić na bijelo
Brancinovo oko
Kroketi od piletine
Piletina s kozjim sirom
Janjetina s medom od kadulje
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bugarska pita od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavo pečeno pile
Lungić s toplom salatom od šparoga
Skandinavske rolice s cimetom
Teriyaki piletina
Bruskete s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Špageti mediteraneo
Pizza sirni jastučići
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Bruskete od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Tjestenina fuži s tartufima
Kokošja juha s požirakima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s graškom
Popečci od cvjetače
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći bataci s umakom od luka
Koprivnički odojak
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s dagnjama
Manastirski đuveč
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjevene lignje
Obojeni hamburger
Tjestenina u finom umaku
Dip od južnog voća
Ljetni lungić
Hrskava pileća krilca
Janjetina na padelu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s grilla
Brownie s kajenskim paprom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Finska - Juha s lososom
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Tuna burger
Pašticada s njokima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke