Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni lungić
Teriyaki piletina
Hrskava pileća krilca
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Šampinjoni u palačinki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s grilla
Piletina sa šafranom
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kunić na bijelo
Kuglice od riže i svježeg sira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riba u škartocu
Blagdanska rolada
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Goveđa rebarca sa zeljem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riblji ražnjići
Sočni pureći ražnjići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pašticada voli penne a ti mene
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bakalar s krumpirom
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ cheeseburger
Obojeni hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Manastirski đuveč
Lignji po gosposki
Tuna burger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brancinovo oko
Marinirane srdele
Zlatna piletina
Piletina s mascarponeom
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavi trokuti
Piletina Kiev
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskavo pečeno pile
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Gulaš od oslića i povrća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Brusketa s avokadom
Mirisna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Bouillabaisse
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Cous-cous s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pureća rolada s mlincima
Slatka patka
Rižoto s tri vrste gljiva
Pita s muškatnom bundevom i makom
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina fuži s tartufima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ljetni ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći gulaš
Kaštelanski makaruni
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Finska - Juha s lososom
Brudet
Mladi krumpir s ajvarom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Male teleće pitice
Popečci od cvjetače
Proljetna janjetina
Ramstek s povrćem
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata s mljevenim mesom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Meksička party salata
Punjena teleća prsa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dječje lazanje
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti mediteraneo
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke