Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Blagdanska rolada
Odresci s umakom od kupina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižoto s dagnjama
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Gulaš od oslića i povrća
Brancinovo oko
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirane srdele
BBQ svinjska rebarca u foliji
Finska - Juha s lososom
Pizza sirni jastučići
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Brudet
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočni pureći ražnjići
Male teleće pitice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Srneći file na salatu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Lignji po gosposki
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Manastirski đuveč
Bouillabaisse
Špageti mediteraneo
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pureća rolada s mlincima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Kunić na bijelo
Mini shepherd's pie
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riblji ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Goveđa rebarca sa zeljem
Obojeni hamburger
Pogača sa sardinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riba u škartocu
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s graškom
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
Jabučni krumpirići s cimetom
Slatka patka
Lazanje u tavi
Teleći odresci u umaku od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Popečci od cvjetače
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s kozjim sirom
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s mascarponeom
Cous-cous s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fish&Chips u tortilji
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Hrskava pileća krilca
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kroketi od piletine
Mini lazanje
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski gulaš
Dječje lazanje
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni lungić
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teriyaki piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pohani zamotuljci
Mirisna pureća rolada
Špageti na kineski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Punjena teleća prsa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke