Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Bakalar s krumpirom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Ljetni lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Tuna burger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti na kineski način
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Hrskava pileća krilca
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Riblji ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći bataci s umakom od luka
Jabučni krumpirići s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Meksička party salata
Kolinjsko zelje s frišketinom
Šampinjoni u palačinki
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pašticada voli penne a ti mene
Skandinavske rolice s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Srneći file na salatu
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Zlatna piletina
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
Grill vratina u sendviču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Proljetna janjetina
Špageti mediteraneo
Piletina Kiev
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini shepherd's pie
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci s umakom od kupina
Rižini ravioli s mozzarellom
Blagdanska rolada
Hrskavo pečeno pile
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Marinirane srdele
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Pogača sa sardinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatka patka
Svinjski gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Kroketi od piletine
Salata s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Brudet
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s kozjim sirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s graškom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Cous-cous s povrćem
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Lignji po gosposki
Brownie s kajenskim paprom
Rebarca s grilla
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dječje lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Male teleće pitice
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignje na šumskom rižotu
Gulaš od oslića i povrća
Pureća rolada s mlincima
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Bugarska pita od krumpira
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke