Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Energetske kuglice s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pogača sa sardinom
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
Male teleće pitice
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Velika Britanija - Pastirska pita
Dip od južnog voća
Goveđa rebarca sa zeljem
Šampinjoni u palačinki
Mirisna pureća rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći gulaš
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Brancinovo oko
Marinirane srdele
Salata s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Meksička party salata
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina sa šafranom
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s kozjim sirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riba u škartocu
Roštilj s umakom Romesco
Špageti na kineski način
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s mascarponeom
Mini shepherd's pie
Pašticada voli penne a ti mene
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bakalar s krumpirom
Cous-cous s povrćem
Brudet
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Svinjski gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Bouillabaisse
Srneći file na salatu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Punjena teleća prsa
Piletina u pivu
Svinjski file s grila
Bruskete s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dječje lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti mediteraneo
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Slatka patka
Piletina Kiev
Bugarska pita od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetna janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke