Meni Search

Lud k'o šiba

Tuna burger

Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riblja juha s Malte
Sendvič s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jakobove kapice s umakom
Piletina s nadjevom od ajvara
Aromatizirani kruh
Cous-cous s povrćem
Hrskavi trokuti
Medeni teleći kotleti
Jabučni krumpirići s cimetom
Janjetina na padelu
Pikantne mazalice
Piletina Kiev
Pileći gulaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teletina s pirjanim povrćem
Hrskavo pečeno pile
Cipar - Lungić na ciparski
Palačinke s nadjevom od riže
Nadjevene lignje
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Juha od bundeve s jabukom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Polupunjene paprike
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Meksička party salata
Lungić s toplom salatom od šparoga
Grill povrće na salatu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Slasni BBQ burgeri
Prežgana juha
Špageti na kineski način
Fiš paprikaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Lungić u sendviču
Pečena piletina s limunom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesna rolada u tijestu
Velika Britanija - Pastirska pita
Zabavni kineski ravioli
Grill vratina u sendviču
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Blagdanska rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani buncek
Pirjani kunić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohana skuta
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Lignje s povrćem i smokvama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Kotlovina
Marinirano svinjsko pečenje
Marinirana pileća krilca s povrćem
Piletina sa šafranom
Irski gulaš (Irish stew)
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Ramsteak u seksi umaku
Brownie s kajenskim paprom
Kineska juha s račićima i gljivama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rezanci s krušnim mrvicama
Marokanska salata s cous-cousom
Proljetna janjetina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Male teleće pitice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Zapečena ricotta
Teriyaki piletina
Hrskave tortice od krumpira
Mirisna pureća rolada
Pečena janjetina s bademima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočni pureći ražnjići
Piletina u pivu
Irska janjetina
Krem juha sa sjemenkama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pašticada s njokima
Palamida s čilijem i mangom
Brancinovo oko
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina s roštilja
Sunčani užitak mediterana
Špageti s pistacijama
Pašticada
Kotleti u pivskom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Patka s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tuna burgere kriju mediteranski gušt finih zalogaja s okusom odmora.

Sastojci

3 ploške bijelog kruha ili tosta
2 limenke Eva Tune komadići u biljnom ulju (2 × 115 g)
1 žlica limunova soka
2 žlice maslinova ulja
2 sitno narezana ljubičasta luka
2 protisnuta češnja češnjaka
1 jaje
1 žlica nasjeckanog peršina
sol
Vegeta Maestro crni papar
2 žlice krušnih mrvica
Za posluživanje:
2 integralna peciva (ili kajzerice)
2 ploške mozzarelle
Ketchup blagi Podravka
30 g rikule
2 ploške rajčice
nekoliko ploški krastavca

Koristili smo

Crni papar mljeveni

Crni papar mljeveni

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe30 min

  • 1 Kruhu skinite koru i srednji dio usitnite u električnoj sjeckalici da dobijete mrvice.
  • 2 U zdjelu stavite ocijeđenu tunu, limunov sok, maslinovo ulje, mrvice kruha, ljubičasti luk, češnjak, razmućeno jaje, peršin, sol i papar.
  • 3 Smjesu dobro promiješajte i oblikujte pljeskavice (2 komada) na površini posutoj krušnim mrvicama.
  • 4 Na lim za pečenje prekriven masnim papirom stavite pljeskavice i pecite oko 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Na još vruće položite mozzarellu da se lagano otopi
  • 5 Pecivo prerežite, donji dio premažite kečapom, posložite rikulu, pljeskavicu, pa prekrijte rajčicom, krastavcima te gornjim dijelom peciva.

Savjet

Prerezano pecivo možete prvo lagano tostirati.

Posluživanje

Poslužite odmah, toplo.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Fosfor mg 540.16 68 68
Kalcij mg 207.4 21 21
Kalij mg 692.82 19 19
Pantotenska kiselina mg 1.23 18 18
Niacin mg 25.75 184 129
Vitamin D μg 249.99 125 125
Vitamin A μg 610.38 15 12
Sol g 0.64 0 0
Bjelančevine g 46.88 - -
Vlakna g 3.28 - -
Ugljikohidrati g 54.12 - -
- višestruko nezasićene masne kiseline g 7.51 - -
- jednostruko nezasićene masne kiseline g 15.2 - -
- zasićene masne kiseline g 6.58 - -
Masti g 31.19 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke