Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Špageti s ribom
Janjetina na padelu
Prežgana juha
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Turske pizze
Pizza sirni jastučići
Marinirana piletina s roštilja
Sočna pureća rolada
Popečci od tikvica
Ražnjići od lososa
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Čarobna ljetna piletina
Lungić s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci od morskog psa
Lignje na šumskom rižotu
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Urbana pola
Lagana sarma
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Mirisna pečenka
Martinjska guska s hajdinom kašom
Kobasica u pivu i pecivu
Brusketa s avokadom
Salata od liganja
Nadjevene lignje
Lazanje s lignjama
Okruglice u umaku od rajčice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pečena piletina s limunom
Sočna rebarca
Kaštelanski makaruni
Pogača sa sardinom
Piletina na kijevski način
Rajčica s kukuruzom
Kroketi od piletine
Uzbudljivi kolač od blitve
Pohani tofu s povrćem
Mediteranski špageti
Meso s repom
Piletina laganini
Delikatesna junetina na češki
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice
Krem juha od tikvica
Zabavni kineski ravioli
Kunić na bijelo
Umak od limete (Molho de limao)
Povrtni lonac
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći bataci s umakom od luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kuhano meso s umakom od hrena
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić u sendviču
Viška pogača
Irska janjetina
Lignje s manistrom u škartocu
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
Rolice od blitve
Manastirski đuveč
Grdobina u pikantnoj šalši
Proljetna janjetina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata s mora
Povrtni ražnjići
Meksička party salata
Hlebinska i pretepena juha
Lignje s povrćem i smokvama
Mediteranski kruščić s lovorom
Pirjani kunić
Blagdanska rolada
Aromatizirani kruh
Svinjski file s povrćem
Grdobina s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fini gulaš od gljiva
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brancinovo oko
Belgija - Salade Liégeoise
Proljetno meso i povrće iz woka
Riba u bijelom umaku
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fina pikantna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Mini shepherd's pie
Hrskava pileća krilca
Miješani grill
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Račići na posteljici od povrća
Mini lazanje
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ljetni ražnjići
Grill oslić u aromatičnoj korici
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grickalica slanutak iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Teleći savici u umaku od grejpa
Grill pirjana piletina s roštilja
Bugarska pita od krumpira
Grill povrće na salatu
Sendvič s avokadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Fileti lososa u finom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina sa šafranom
Ossobuco
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke