Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Pohani tofu s povrćem
Irska janjetina
Zlatna piletina
Rajčica s kukuruzom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grickalica slanutak iz pećnice
Piletina na kijevski način
Piletina laganini
Urbana pola
Popečci od tikvica
Grill oslić u aromatičnoj korici
Turske pizze
Pizza sirni jastučići
Ossobuco
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lignje s povrćem i smokvama
Odresci u umaku s češnjakom
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pirjani kunić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Pečena piletina s limunom
Prežgana juha
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza s tunom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mediteranski kruščić s lovorom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Grdobina s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata od liganja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Viška pogača
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Sočni pureći ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pečenka
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mora
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pogača sa sardinom
Grill povrće na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zabavni kineski ravioli
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhano meso s umakom od hrena
Meksička party salata
Fina pikantna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fini gulaš od gljiva
Svinjski file s povrćem
Miješani grill
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fileti lososa u finom umaku
Špageti s ribom
Voćna juha od višanja
Lungić u sendviču
Riba u bijelom umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grdobina u pikantnoj šalši
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Šampinjoni u palačinki
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grill pirjana piletina s roštilja
Hrskava pileća krilca
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjevene lignje
Delikatesna junetina na češki
Povrtni ražnjići
Kroketi od piletine
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brancinovo oko
Lungić s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini shepherd's pie
Hlebinska i pretepena juha
Lignje s manistrom u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ljetni ražnjići
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina sa šafranom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mediteranski špageti
Krem juha od tikvica
Lazanje s lignjama
Sočna rebarca
Čarobna ljetna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Manastirski đuveč
Kaštelanski makaruni
Rolice od blitve
Bugarska pita od krumpira
Kunić na bijelo
Hrskavi trokuti
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Meso s repom
Fish&Chips u tortilji
Marinirana piletina s roštilja
Aromatizirani kruh
Odresci od morskog psa
Blagdanska rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice
Kobasica u pivu i pecivu
Martinjska guska s hajdinom kašom
Umak od limete (Molho de limao)
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brusketa s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ražnjići od lososa
Lagana sarma
Sendvič s avokadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke