Meni Search

Ful nabrijana

Vege odresci s marinadom

Proljetna janjetina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Tjestenina fuži s tartufima
Mini lazanje
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mirisna pečenka
Odresci od morskog psa
Grill povrće na salatu
Salata s mora
Fish&Chips u tortilji
Kroketi od piletine
Kobasica u pivu i pecivu
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Ljetni ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Belgija - Salade Liégeoise
Martinjska guska s hajdinom kašom
Sendvič s avokadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Uzbudljivi kolač od blitve
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Pirjani kunić
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Turske pizze
Pečena piletina s limunom
Krem juha od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Proljetno meso i povrće iz woka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riba u bijelom umaku
Fini gulaš od gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice
Kunić na bijelo
Grdobina s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Meksička party salata
Ramsteak u seksi umaku
Urbana pola
Pizza sirni jastučići
Voćna juha od višanja
Bugarska pita od krumpira
Lagana sarma
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rajčica s kukuruzom
Hlebinska i pretepena juha
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Piletina Kiev
Pileći bataci s umakom od luka
Povrtni ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Prežgana juha
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grickalica slanutak iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirana piletina s roštilja
Pogača sa sardinom
Aromatizirani kruh
Piletina laganini
Janjetina s medom od kadulje
Sočna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Zabavni kineski ravioli
Račići na posteljici od povrća
Nadjevene lignje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci u umaku s češnjakom
Čarobna ljetna piletina
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Piletina na kijevski način
Umak od limete (Molho de limao)
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Delikatesna junetina na češki
Viška pogača
Grill pirjana piletina s roštilja
Popečci od tikvica
Lignje s manistrom u škartocu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mediteranski špageti
Pohani tofu s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Šampinjoni u palačinki
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rolice od blitve
Ražnjići od lososa
Brancinovo oko
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kaštelanski makaruni
Špageti s ribom
Hrskava pileća krilca
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Salata od liganja
Sočna rebarca
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina sa šafranom
Brusketa s avokadom
Miješani grill
Lungić s povrćem
Hrskavi trokuti
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Irska janjetina
Pizza s tunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lazanje s lignjama
Janjetina na padelu
Lungić u sendviču
Grdobina u pikantnoj šalši
Fileti lososa u finom umaku
Ossobuco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meso s repom
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Manastirski đuveč
Grill oslić u aromatičnoj korici
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Seitan u finoj marinadi s pivom pripremite na originalan način uz omiljeni umak i salatu po želji.

Sastojci

8 odrezaka od seitana (oko 1 cm debljine)
1 Vegeta Grill marinada s pivom 100 g
50 ml maslinovog ulja
3 češnja češnjaka
150 ml kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
1 žličica naribanog svježeg đumbira
sol
Šareni papar Podravka
Ajvar blagi Podravka

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Odreske od seitana prelijte Vegeta marinadom s pivom i ostavite stajati barem 30-40 minuta.
  • 2 Marinirani seitan popecite na namašćenom roštilju na srednjoj vatri po nekoliko minuta sa svake strane premazujući ga ostatkom marinade.
  • 3 Češnjak protisnite, dodajte mu 3 žlice maslinovog ulja, kiselo vrhnje, majonezu, đumbir, malo soli. i dobro izmiješajte pa pospite mljevenim šarenim paprom.

Savjet

Seitan je dijetetska namirnica koja sadrži visok udio bjelančevina, nizak udio masti i ne sadrži kolesterol. Kao dobar izvor željeza, ali i vitamina C, tiamina, riboflavina, niacina, odlična je zamjena za meso.

Posluživanje

Pečeni seitan poslužite s blagim ajvarom ili preliven pripremljenim umakom i uz salatu po želji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke