Meni Search

Gladan kao vuk

Vratina s roštilja

Pizza sirni jastučići
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa s crnim tartufom
Piletina u pivu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Polpete od oslića
Ramsteak u seksi umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna Wellington pečenka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureći hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Hrenovke u panceti
Janjetina s bižima
Macho hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teletina s pirjanim povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Govedina s lukom
Slatki lungić
Odresci u umaku s češnjakom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna rebarca
Miješani grill
Quiche od bundeve, sira i luka
Patka s mlincima
Povrtni lonac
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tuna burger
Neobične punjene paprike
Pileća krilca s roštilja
Punjeni kelj s plodovima mora
Janjetina s medom od kadulje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Varivo od kelja i teletine
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fino začinjena piletina
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Biftek rolice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina na padelu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rebarca s grilla
Špageti s tikvicama
Ciganski odrezak
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Gorički povrtni lonac
Sarma sa suhim mesom
Slasni BBQ burgeri
Teleći savici u umaku od grejpa
Harrisa janjetina s limunom
Odresci u paketiću
Svinjski kotleti s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski medaljoni s kestenima
Medeni teleći kotleti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice u umaku
Fino varivo v loncu
Skandinavske rolice s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Španjolski migas s bundevom
Mesna rolada u tijestu
Pašticada s njokima
Svinjski gulaš
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Umak od limete (Molho de limao)
Pikantni gulaš
Krumpiri u kaputiću od pancete
Pureća rolada s mlincima
Slatko twist pile
Tortilje pikant
Vegetarijanski čips
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Kotlovina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke