Meni Search

Gladan kao vuk

Vratina s roštilja

Pileća krilca s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Obojeni hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa s crnim tartufom
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna Wellington pečenka
Rebarca s grilla
Quiche od bundeve, sira i luka
Krumpiri u kaputiću od pancete
Glazirana patka s umakom od jabuka
Miješani grill
Piletina u egzotičnom umaku
Pizza sirni jastučići
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Biftek rolice
Ciganski odrezak
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Punjena pečenka u vinu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Gorički povrtni lonac
Neobične punjene paprike
Polpete od oslića
Slatko twist pile
Pileća prsa iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u paketiću
Špageti s tikvicama
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Povrtni lonac
Janjetina s bižima
Piletina u pivu
Punjeni kelj s plodovima mora
Španjolski migas s bundevom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s pirjanim povrćem
Fino začinjena piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna rebarca
Medeni teleći kotleti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina na padelu
Macho hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Tortilje pikant
Vegetarijanski čips
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski kotleti s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Meso u woku na indonezijski način
Kotlovina
Sarma sa suhim mesom
Pureći hamburger
Varivo od kelja i teletine
Pileća prsa punjena čvarcima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slatki lungić
Mesna rolada u tijestu
Patka s mlincima
Fino varivo v loncu
Hrenovke u panceti
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski medaljoni s kestenima
Harrisa janjetina s limunom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Govedina s lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice u umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pašticada s njokima
Tuna burger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantni gulaš
Lazanje u tavi
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke