Meni Search

Gladna kao vuk

Vratina s roštilja

Medeni teleći kotleti
Juha od gljiva
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Sočna Wellington pečenka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci s umakom od kupina
Odresci u paketiću
Hrenovke u panceti
Patka s mlincima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sarma sa suhim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureći hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna rebarca
Ramstek s povrćem
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino varivo v loncu
Pašticada s njokima
Odresci u umaku s češnjakom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantni gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u pivu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kotlovina
Ramsteak u seksi umaku
Biftek rolice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rebarca s grilla
Varivo od kelja i teletine
Neobične punjene paprike
Teletina s pirjanim povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti s tikvicama
Piletina s nadjevom od ajvara
Tortilje pikant
Meso u woku na indonezijski način
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Vegetarijanski čips
Lazanje u tavi
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Povrtni lonac
Tuna burger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Mesna rolada u tijestu
Slatki lungić
Slatko twist pile
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mesne okruglice u umaku
Slasni BBQ burgeri
Ribarska popara
Kuhano meso s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Fino začinjena piletina
Ciganski odrezak
Quiche od bundeve, sira i luka
Govedina s lukom
Umak od limete (Molho de limao)
Harrisa janjetina s limunom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Piletina u egzotičnom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke