Meni Search

Pucam po šavovima

Vratina s roštilja

Bugarska pita od krumpira
Tjestenina mediterana
Pizza s tunom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Popečci od cvjetače
Košarice od lisnatog tijesta
Svinjska jetrica u umaku
Fish&Chips u tortilji
Pohani tofu s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Fino začinjena piletina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Palamida s čilijem i mangom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Piletina u pivu
Čarobni štapići
Teletina s pirjanim povrćem
Pirjani kunić
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tuna burger
Okruglice u umaku od rajčice
Pikantne mazalice
Grčka seljačka salata
Prežgana juha
Špinatova juha s feta sirom
Cipar - Lungić na ciparski
Kotleti u pivskom umaku
Hrenovke u panceti
Pašticada s njokima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Juha od cvjetače i camemberta
Hrskavi krumpir iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fiš paprikaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Juha od kelja sa sirom
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Mesna rolada u tijestu
Pileći štapići u ketchupu
Zlatna piletina
Slasni BBQ burgeri
Palačinke s nadjevom od riže
Marokanska salata s cous-cousom
Krumpir u košuljici
Ljetna pileća salata
Sendvič s avokadom
Tjestenina u finom umaku
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pureći hamburger
Pizza sirni jastučići
Zapečena ricotta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke