Meni Search

Pucam po šavovima

Vratina s roštilja

Špinatova juha s feta sirom
Bugarska pita od krumpira
Čarobni štapići
Pileći štapići u ketchupu
Palačinke s nadjevom od riže
Pašticada s njokima
Košarice od lisnatog tijesta
Tjestenina u finom umaku
Piletina u pivu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Palamida s čilijem i mangom
Tuna burger
Kotleti u pivskom umaku
Fiš paprikaš
Marokanska salata s cous-cousom
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi krumpir iz pećnice
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Juha od cvjetače i camemberta
Tjestenina mediterana
Grčka seljačka salata
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza s tunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Sendvič s avokadom
Pikantne mazalice
Zapečena ricotta
Slasni burger sa slaninom i sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjska jetrica u umaku
Hrenovke u panceti
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Juha od kelja sa sirom
Ljetna pileća salata
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Slasni BBQ burgeri
Cipar - Lungić na ciparski
Krumpir u košuljici
Fino začinjena piletina
Mesna rolada u tijestu
Pirjani kunić
Popečci od cvjetače
Pašticada
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Okruglice u umaku od rajčice
Prežgana juha
Pureći hamburger
Teletina s pirjanim povrćem
Zlatna piletina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i jednostavno pripremljena vratina na roštilju uz marinadu za grill i pivo savršena je uz pečeno povrće na omiljenom pikniku.

Sastojci

1 kg deblje narezane vratine (2 cm)
1 Vegeta Grill vratina 30 g
200 ml tamnog piva
30 ml ulja

Koristili smo

Vegeta Natur vratina

Vegeta Natur vratina

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Vratinu pospite Vegetom Grill vratina i pustite da odstoji 30-ak minuta.
  • 2 Pecite na zagrijanom roštilju na laganoj vatri povremeno okrećući i podlijevajući pivom dok meso ne dobije lijepu boju.
  • 3 Uklonite s roštilja, narežite je na komade, prelijte uljem i držite dobro poklopljeno do posluživanja kako bi se okusi još bolje proželi.

Savjet

Na žar od roštilja ispod mesa stavite 1-2 grančice ružmarina kako bi meso dobilo još bogatiju aromu. Također je vrlo bitno da svakom komadu vratine zarežete opnu kako vam se meso prilikom pečenja ne bi skupilo.

Posluživanje

Poslužite uz pečeno povrće s roštilja.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke