Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Piletina s kozjim sirom
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s grila
Bruskete s povrćem
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Srneći file na salatu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći bataci s umakom od luka
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek i salata s roštilja
Orada s krumpirom i mladim lukom
Popečci od cvjetače
Riba u škartocu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni lungić
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pureća rolada s mlincima
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Bruskete od cvjetače
Nadjevene lignje
Kroketi od piletine
Rižoto s tri vrste gljiva
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mladi krumpir s ajvarom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileća prsa punjena čvarcima
Slatka patka
Finska - Juha s lososom
Sočni pureći ražnjići
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Dječje lazanje
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Tuna burger
Pileća prsa iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Pašticada s njokima
Salata s mljevenim mesom
Janjetina s medom od kadulje
Brownie s kajenskim paprom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Macho hamburger
Teriyaki piletina
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina Kiev
Koprivnički odojak
Rebarca s grilla
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Sočna pureća rolada
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Tjestenina u finom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dip od južnog voća
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini lazanje
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kokošja juha s požirakima
Rižoto s dagnjama
Piletina s mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Roštilj s umakom Romesco
Lungić s toplom salatom od šparoga
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke