Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći bataci s umakom od luka
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći gulaš
Mini lazanje
Pohani zamotuljci
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lignje na šumskom rižotu
Blagdanska rolada
Tjestenina u finom umaku
Dječje lazanje
Nadjevene lignje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek i salata s roštilja
Lazanje u tavi
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatka patka
Svinjski file s grila
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Finska - Juha s lososom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s mascarponeom
Hrskavi trokuti
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić s toplom salatom od šparoga
Nadjeveni kaneloni u umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina Kiev
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Macho hamburger
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Kokošja juha s požirakima
Zlatna piletina
Tuna burger
Piletina sa šafranom
Hrskavo pečeno pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Popečci od cvjetače
Manastirski đuveč
Pohani tofu s povrćem
Pašticada s njokima
Srneći file na salatu
Kunić na bijelo
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Špageti mediteraneo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Mirisna pureća rolada
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ cheeseburger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Koprivnički odojak
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
Piletina u aromatičnom omotaču
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke