Meni Search

Superman

Vratina sa sezonskim povrćem

Pileći gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Rižoto s dagnjama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Goveđa rebarca sa zeljem
Pureća rolada s mlincima
Zlatna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek i salata s roštilja
Svinjski gulaš
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Blagdanska rolada
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina na padelu
BBQ cheeseburger
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
Macho hamburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u pivu
Svinjski file s grila
Piletina u aromatičnom omotaču
Grill vratina u sendviču
Slatka patka
Koprivnički odojak
Tjestenina fuži s tartufima
Manastirski đuveč
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina Kiev
Nadjevene lignje
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Bruskete s povrćem
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Kunić na bijelo
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća prsa iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s tri vrste gljiva
Teriyaki piletina
Ramstek s povrćem
Ljetni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Špageti na kineski način
Skandinavske rolice s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pašticada s njokima
Salata s mljevenim mesom
Bruskete od cvjetače
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dječje lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kokošja juha s požirakima
Ljetni lungić
Proljetna janjetina
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Bugarska pita od krumpira
Hrskavi trokuti
Piletina s nadjevom od ajvara
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kuglice od riže i svježeg sira
Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s graškom
Lignje na šumskom rižotu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dip od južnog voća
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti mediteraneo
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Tjestenina u finom umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fish&Chips u tortilji
Roštilj s umakom Romesco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tuna burger
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina sa šafranom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Jednostavno pečenje s Vegeta marinadom doprinijet će lijepom druženju u prirodi uz mirisni roštilj.

Sastojci

800 g vratine bez kosti
1 Vegeta marinada s pivom
1 Vegeta Twist za grill
500 g sezonskog povrća
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe50 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite u hladnjaku 30 minuta ili preko noći, za bolji okus. Vratinu pecite na zagrijanom roštilju 7-9 minuta sa svake strane.
  • 2 Sezonsko povrće (tikvice, patlidžani, rajčice, paprike i slično) narezano na kolutove i ploške posipajte Vegeta Twistom za grill, dodajte malo ulja. Sve dobro protresite i pecite na roštilju dok povrće ne dobije lijepu boju.
  • 3 Ovo jelo možete pripremiti i s prokulicama sa žara. Prije mariniranja i pečenja prokulice prokuhajte 10 minuta u kipućoj vodi. Nakon toga ih ocijedite, ohladite, prerežite na pola, začinite i popecite na roštilju.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke