Meni Search

Macho

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Proljetna janjetina
Bakalar s krumpirom
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mladi krumpir s ajvarom
Dip od južnog voća
Špageti s acetom balsamicom
Ribarska popara
Odrezak s umakom chimichurri
Macho hamburger
Piletina s mascarponeom
Medeni teleći kotleti
Ramstek s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dagnje na buzaru
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zabavni kineski ravioli
Špageti na kineski način
Teletina s pirjanim povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić u sendviču
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatki lungić
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Kotlet s varivom od leće
Obojeni hamburger
Pita s crnim pivom
Salata od tune i povrća
Teleći savici u umaku od grejpa
Pašticada
Kotlovina
Piletina sa šafranom
Biftek rolice
Marinirana piletina s roštilja
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotleti u pivskom umaku
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Nadjevene lignje
Kobasica u pivu i pecivu
Juha od gljiva
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
Piletina s nadjevom od ajvara
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Govedina s lukom
Janjetina s medom od kadulje
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Delikatesna junetina na češki
Hrskavi trokuti
File steak na povrću
Piletina u pivu
Lungić s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Pileća krilca s roštilja
Irska janjetina
Brancinovo oko
Pileća krilca s Coca-Colom
Pileći štapići u ketchupu
Janjetina na padelu
Pohani zamotuljci
Tjestenina fuži s tartufima
Pileća prsa iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Zlatna piletina
Mini lazanje
Punjene tikve
Pirjani kunić
Kuhana govedina s umakom od hrena
Meksička party salata
Umak od limete (Molho de limao)
Kroketi od piletine
Marinirano svinjsko pečenje
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Odresci s umakom od kupina
Pizza s tunom
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke