Meni Search

Macho

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Meksička party salata
Juha od gljiva
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
File steak na povrću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti s acetom balsamicom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Marinirana piletina s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Delikatesna junetina na češki
Piletina s nadjevom od ajvara
Kotleti u pivskom umaku
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Brancinovo oko
Slasni BBQ burgeri
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Zabavni kineski ravioli
Odresci s umakom od kupina
Pileći štapići u ketchupu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Šampinjoni u palačinki
Nadjevene lignje
Lungić s povrćem
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Pirjani kunić
Kotlet s varivom od leće
Pašticada
Odrezak s umakom chimichurri
Grill vratina u sendviču
Janjetina na padelu
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileća krilca s roštilja
Pileća krilca s Coca-Colom
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Lungić u sendviču
Špageti na kineski način
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Pileća prsa punjena čvarcima
Kotlovina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u pivu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teriyaki piletina
Govedina s lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Kobasica u pivu i pecivu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrenovke u panceti
Marinirano svinjsko pečenje
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s grilla
Pizza s tunom
Svinjski file s povrćem
Medeni teleći kotleti
Janjetina s medom od kadulje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Bakalar s krumpirom
Pita s crnim pivom
Macho hamburger
Pureća rolada s mlincima
Punjene tikve
Čarobna ljetna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Salata od tune i povrća
Kroketi od piletine
Sočni pureći ražnjići
Obojeni hamburger
Ribarska popara
Pileća prsa iz pećnice
Palačinke s nadjevom od riže
Mirisna pureća rolada
Slatki lungić
Biftek rolice
Irska janjetina
Sočna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Dagnje na buzaru
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke