Meni Search

Macho

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Mirisna pureća rolada
Kotlet s varivom od leće
Biftek rolice
Ribarska popara
Palačinke s nadjevom od riže
Delikatesna junetina na češki
Nadjevene lignje
Pašticada
Pirjani kunić
Rebarca s grilla
Meksička party salata
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Marinirana piletina s roštilja
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Juha od gljiva
Mini lazanje
Pohani zamotuljci
Irska janjetina
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kroketi od piletine
Pohani tofu s povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Šampinjoni u palačinki
Bakalar s krumpirom
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Kobasica u pivu i pecivu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dip od južnog voća
Kotleti u pivskom umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Zlatna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odrezak s umakom chimichurri
Teleći savici u umaku od grejpa
Medeni teleći kotleti
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća krilca s roštilja
Hrenovke u panceti
Ljetni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slasni BBQ burgeri
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Teriyaki piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Umak od limete (Molho de limao)
Teletina s pirjanim povrćem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata od tune i povrća
Pileći štapići u ketchupu
Čarobna ljetna piletina
Pizza s tunom
Punjene tikve
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Proljetna janjetina
Piletina s nadjevom od ajvara
File steak na povrću
Pita s crnim pivom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna pureća rolada
Kotlovina
Piletina u pivu
Pureća rolada s mlincima
Pileća krilca s Coca-Colom
Teleći odresci u umaku od višanja
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić u sendviču
Dagnje na buzaru
Ramsteak u seksi umaku
Govedina s lukom
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Špageti s acetom balsamicom
Piletina s mascarponeom
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Lungić s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke