Meni Search

Okrećem novi list

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Piletina s mascarponeom
Grill povrće na salatu
Marokanska salata s cous-cousom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata u košaricama od parmezana
Uzbudljivi kolač od blitve
Pita s muškatnom bundevom i makom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Španjolski migas s bundevom
Pileći gulaš
Salata s neobičnim preljevom
Pečena piletina s limunom
Sočna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zabavni kineski ravioli
Sočna Wellington pečenka
Tagliatelle s pečenim povrćem
Brusketa s avokadom
Špageti na kineski način
Empanade s pestom
Krumpir u košuljici
Vegetina enchilada
Prilog od prokulica
Mirisni prilog iz pećnice
Pohane paprike
Polupunjene paprike
Proljetno meso i povrće iz woka
Pileća prsa iz pećnice
Rižoto s tunom
Piletina s pistacijama
Rolice od blitve
Sočna aromatična torta
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Caponata alla Podravka
Mini lazanje
Rolice od soma
Zimski punč
Grčka seljačka salata
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Palačinke s nadjevom od riže
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Uskršnja šunka na zabavan način
Žuti medaljoni
Vege odresci s marinadom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mediteranski špageti
Ražnjići od lososa
Juha od rikule i račića
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Juha od cvjetače i camemberta
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Polpete od slanutka s kurkumom
Sočna rebarca
Salata s mora
Kolinjsko zelje s frišketinom
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto na španjolski način
Papreni tart s marelicama
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Voćna juha od višanja
Senf s paprikama
Pohani tofu s povrćem
Salata od tune i povrća
Savici sa špinatom i satricom od sira
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fina pikantna piletina
Zapečena ricotta
Zlatna piletina
Raskošna ljetna tava
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete od cvjetače
Pohana skuta
Pirjani kunić
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Cous-cous s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljubavne šurlice
Male teleće pitice
Mesne okruglice u umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Oslić s maslinama
Rižoto tortice
Popečci od bulgura s umakom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Povrtni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od quinoe i povrća
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Govedina s lukom
Čarobni štapići
Goveđa rebarca sa zeljem
Rosti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Crveno ljetno varivo
Kineska juha s račićima i gljivama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Njemačka - Jetrica s jabukama
Juha od bundeve s jabukom
Kaštelanski makaruni
Lignje i tikvice na štapiću
Kozice s rižom
Lignje punjene crvenim radićem
Rezanci s krušnim mrvicama
Čudotvorni čaj za detoks
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke