Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Lignje na šumskom rižotu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Obojeni hamburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskava pileća krilca
Janjetina s medom od kadulje
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Grill vratina u sendviču
Macho hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Koprivnički odojak
Zlatna piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek i salata s roštilja
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dječje lazanje
Velika Britanija - Pastirska pita
Salata s mljevenim mesom
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuglice od riže i svježeg sira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Dip od južnog voća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Kokošja juha s požirakima
Teleći savici u umaku od grejpa
Bugarska pita od krumpira
Pileći gulaš
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pureća rolada
Rebarca s graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Manastirski đuveč
Riba u škartocu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižoto s dagnjama
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani zamotuljci
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina Kiev
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pizza sirni jastučići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pašticada s njokima
Mini lazanje
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa sezonskim povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Tjestenina u finom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
Kaštelanski makaruni
Slatka patka
Lazanje u tavi
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
Popečci od cvjetače
Nadjevene lignje
Rebarca s grilla
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s kozjim sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Ljetni lungić
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina na padelu
Brancinovo oko
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tuna burger
Odresci s umakom od kupina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke