Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Kokošja juha s požirakima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani tofu s povrćem
Bruskete od cvjetače
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Goveđa rebarca sa zeljem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Dječje lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Piletina Kiev
Tuna burger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa iz pećnice
Pileći gulaš
Rižoto s dagnjama
Špageti mediteraneo
Kunić na bijelo
Rezanci s krušnim mrvicama
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina u aromatičnom omotaču
Riba u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Fish&Chips u tortilji
Nadjevene lignje
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Svinjski file s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina u finom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Blagdanska rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavi trokuti
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Popečci od cvjetače
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s grilla
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Salata s mljevenim mesom
Odresci s umakom od kupina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s mascarponeom
Pohani zamotuljci
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Slatka patka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Brusketa s avokadom
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Srneći file na salatu
Brancinovo oko
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavo pečeno pile
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Koprivnički odojak
Ljetni lungić
Piletina sa šafranom
Špageti na kineski način
BBQ cheeseburger
Ramstek i salata s roštilja
Mini lazanje
Hrskava pileća krilca
Kaštelanski makaruni
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke