Meni Search

Superman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Roštilj s umakom Romesco
Vratina sa sezonskim povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileća prsa iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina Kiev
Pizza sirni jastučići
Pureća rolada s mlincima
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u pivu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pohani zamotuljci
Blagdanska rolada
Piletina s mascarponeom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kunić na bijelo
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Bruskete od cvjetače
Kroketi od piletine
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kokošja juha s požirakima
Mirisna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Mini lazanje
Zlatna piletina
Ramstek i salata s roštilja
Kaštelanski makaruni
Macho hamburger
Ramstek s povrćem
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Koprivnički odojak
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina u aromatičnom omotaču
Riba u škartocu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Srneći file na salatu
BBQ cheeseburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tjestenina u finom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjevene lignje
Rebarca s grilla
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s kozjim sirom
Hrskava pileća krilca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Kuglice od riže i svježeg sira
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Manastirski đuveč
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Orada s krumpirom i mladim lukom
Brusketa s avokadom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s grila
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatka patka
Hrskavo pečeno pile
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Špageti na kineski način
Lazanje u tavi
Teriyaki piletina
Dip od južnog voća
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada s njokima
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mljevenim mesom
Sočni pureći ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke