Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani tofu s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Popečci od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Bruskete s povrćem
Slatka patka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Energetske kuglice s kurkumom
Proljetna janjetina
Pileći bataci s umakom od luka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Piletina sa šafranom
Zlatna piletina
Piletina s mascarponeom
Ramstek s povrćem
Lignji po gosposki
Marinirane srdele
Sočni pureći ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Finska - Juha s lososom
Piletina Kiev
Lignje na šumskom rižotu
Špageti mediteraneo
Tjestenina fuži s tartufima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Brownie s kajenskim paprom
Cous-cous s povrćem
Svinjski file s grila
Gulaš od oslića i povrća
Špageti na kineski način
Dip od južnog voća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kunić na bijelo
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s dagnjama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u škartocu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brusketa s avokadom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini lazanje
Svinjski gulaš
Šampinjoni u palačinki
Grill vratina u sendviču
Pileći gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Skandinavske rolice s cimetom
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Janjetina s medom od kadulje
BBQ cheeseburger
Bruskete od cvjetače
Piletina s kozjim sirom
Salata s mljevenim mesom
Male teleće pitice
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice na ražnjiću
Lazanje u tavi
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pašticada voli penne a ti mene
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini shepherd's pie
Sočna pureća rolada
Srneći file na salatu
Rižini ravioli s mozzarellom
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Goveđa rebarca sa zeljem
Riblji ražnjići
Hrskavi trokuti
Hrskavo pečeno pile
Bakalar s krumpirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Dječje lazanje
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s grilla
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Brudet
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Punjena teleća prsa
Ljetni lungić
Blagdanska rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke