Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pogača sa sardinom
Piletina Kiev
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lazanje u tavi
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Bruskete s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Bruskete od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s grila
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s dagnjama
Pohani zamotuljci
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brancinovo oko
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brudet
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dip od južnog voća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Piletina u aromatičnom omotaču
Pohani tofu s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Ljetni lungić
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti na kineski način
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Riblji ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada voli penne a ti mene
Rižini ravioli s mozzarellom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Salata s mljevenim mesom
Riba u škartocu
Ljetni ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Hrskava pileća krilca
Slatka patka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirane srdele
Piletina s mascarponeom
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Pileći gulaš
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cous-cous s povrćem
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Šampinjoni u palačinki
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini lazanje
Popečci od cvjetače
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lignje na šumskom rižotu
Punjena teleća prsa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Lungić s toplom salatom od šparoga
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s grilla
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci s umakom od kupina
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Sočni pureći ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dječje lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Velika Britanija - Pastirska pita
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brusketa s avokadom
Energetske kuglice s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Tuna burger
Piletina u pivu
Zlatna piletina
Ramstek s povrćem
Male teleće pitice
Finska - Juha s lososom
Bouillabaisse
Piletina sa šafranom
Mirisna pureća rolada
Srneći file na salatu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s kozjim sirom
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Manastirski đuveč
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke