Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižoto s dagnjama
Energetske kuglice s kurkumom
Punjena teleća prsa
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavo pečeno pile
Odresci s umakom od kupina
Riblji ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Goveđa rebarca sa zeljem
Brancinovo oko
Cous-cous s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s grilla
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Piletina u pivu
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Srneći file na salatu
Jabučni krumpirići s cimetom
Blagdanska rolada
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Salata s mljevenim mesom
Tuna burger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignji po gosposki
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirane srdele
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti mediteraneo
Svinjski file s povrćem
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bouillabaisse
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tjestenina fuži s tartufima
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Manastirski đuveč
Slatka patka
Piletina Kiev
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Hrskava pileća krilca
Piletina u aromatičnom omotaču
Velika Britanija - Pastirska pita
Brownie s kajenskim paprom
Brusketa s avokadom
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Gulaš od oslića i povrća
Bruskete od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pašticada voli penne a ti mene
Bugarska pita od krumpira
Piletina s mascarponeom
Kunić na bijelo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice na ražnjiću
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Kaštelanski makaruni
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani zamotuljci
BBQ cheeseburger
Brudet
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Finska - Juha s lososom
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Zlatna piletina
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Male teleće pitice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Dječje lazanje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Roštilj s umakom Romesco
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignje na šumskom rižotu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Mini shepherd's pie
Pileći gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke