Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Grill vratina u sendviču
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci s umakom od kupina
Piletina s mascarponeom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Manastirski đuveč
Marinirane srdele
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ cheeseburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Gulaš od oslića i povrća
Fish&Chips u tortilji
Piletina s kozjim sirom
Pohani zamotuljci
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza sirni jastučići
Špageti mediteraneo
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetna janjetina
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Piletina Kiev
Lignji po gosposki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Bouillabaisse
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavi trokuti
Svinjski gulaš
Bakalar s krumpirom
Mini lazanje
Rebarca s graškom
Bugarska pita od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Male teleće pitice
Špageti na kineski način
Hrskava pileća krilca
Odresci u umaku s češnjakom
Brudet
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tjestenina fuži s tartufima
Sočni pureći ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Punjena teleća prsa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižoto s dagnjama
Ljetni lungić
Popečci od cvjetače
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Pileći gulaš
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rebarca s grilla
Srneći file na salatu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Riba u škartocu
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riblji ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lazanje u tavi
Bruskete s povrćem
Mini shepherd's pie
Blagdanska rolada
Slatka patka
Zlatna piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureća rolada s mlincima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rezanci s krušnim mrvicama
Brusketa s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Obojeni hamburger
Bruskete od cvjetače
Hrskavo pečeno pile
Pogača sa sardinom
Energetske kuglice s kurkumom
Dječje lazanje
Salata s mljevenim mesom
Kuglice od riže i svježeg sira
Brownie s kajenskim paprom
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kaštelanski makaruni
Dip od južnog voća
Mesne okruglice na ražnjiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada classic

Vegeta Grill marinada classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke