Meni Search

Superwoman

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira

Pogača sa sardinom
Špageti na kineski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Riblji ražnjići
Punjena teleća prsa
Dip od južnog voća
Male teleće pitice
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina sa šafranom
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek s povrćem
Pileći gulaš
Lignji po gosposki
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rebarca s graškom
Dječje lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mini lazanje
Pureća rolada s mlincima
Marinirane srdele
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina Kiev
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Šampinjoni u palačinki
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cous-cous s povrćem
Hrskava pileća krilca
Obojeni hamburger
Tuna burger
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brudet
Kunić na bijelo
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riba u škartocu
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Lignje na šumskom rižotu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Gulaš od oslića i povrća
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Mini shepherd's pie
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bakalar s krumpirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetni lungić
Kaštelanski makaruni
Rižoto s dagnjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Rižini ravioli s mozzarellom
Brancinovo oko
Bruskete s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Pašticada voli penne a ti mene
Brownie s kajenskim paprom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brusketa s avokadom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Teriyaki piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Blagdanska rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s grilla
Hrskavi trokuti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Bouillabaisse
Kruh od cvjetače s kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Sočna pureća rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Pizza sirni jastučići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mirisna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Svinjski gulaš
Popečci od cvjetače
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskavo pečeno pile
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s kozjim sirom
Rižoto s tri vrste gljiva
Meksička party salata
BBQ cheeseburger
Kroketi od piletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Pohani zamotuljci
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slatka patka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Meso i krumpir klasika je dobrog jela no meso pripremljeno uz Vegeta marinadu sigurana je priprema okusa kakvog očekujemo.

Sastojci

1 kg vratine
1 Vegeta marinada univerzalna
800 g mladog krumpira
2 veća mlada luka
30 g maslaca
papar
sol
1 žlica nasjeckanog peršina
3 režnja češnjaka
4 žlice ulja

Koristili smo

Vegeta marinada univerzalna

Vegeta marinada univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 5 osobe60 min

  • 1 Vratinu prelijte Vegeta marinadom i nasjeckanim češnjakom. Meso ostavite u hladnjaku 30 minuta ili dulje, za bolji okus.
  • 2 Izvadite meso iz hladnjaka i pecite na roštilju 10-ak minuta sa svake strane, da se lijepo zapeče i ostane sočno u sredini.

Za salatu:

  • 1 Krumpir kuhajte u posoljenoj vodi dok ne omekša. Još vrući krumpir narežite na ploške, dodajte maslac, nasjeckani mladi luk i češnjak te sve dobro promiješajte.
  • 2 Na kraju dodajte malo ulja, začinite solju i paprom te ukrasite nasjeckanim peršinom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke