Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Piletina Kiev
Povrtni lonac
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Sočna pureća rolada
Lagana sarma
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grdobina s povrćem
Miješani grill
Rezanci s krušnim mrvicama
Pečena piletina s limunom
Hrskava pileća krilca
Rajčica s kukuruzom
Grill povrće na salatu
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina na kijevski način
Odresci od morskog psa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grickalica slanutak iz pećnice
Proljetno meso i povrće iz woka
Blagdanska rolada
Hrskavi trokuti
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Šampinjoni u palačinki
Meso s repom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Riba u bijelom umaku
Svinjski file s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata od liganja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Tjestenina fuži s tartufima
Prežgana juha
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fileti lososa u finom umaku
Povrtni ražnjići
Kuhano meso s umakom od hrena
Roštilj s umakom Romesco
Belgija - Salade Liégeoise
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Janjetina na padelu
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ljetni ražnjići
Aromatizirani kruh
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Nadjevene lignje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Voćna juha od višanja
Janjetina s medom od kadulje
Fina pikantna piletina
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski špageti
Mediteranski kruščić s lovorom
Okruglice u umaku od rajčice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Delikatesna junetina na češki
Pirjani kunić
Hlebinska i pretepena juha
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s ribom
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Fini gulaš od gljiva
Viška pogača
Irska janjetina
Lungić s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Umak od limete (Molho de limao)
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Urbana pola
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rolice od blitve
Vege odresci s marinadom
Sočni pureći ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Nadjeveni kaneloni u umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza s tunom
Zlatna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Grill pirjana piletina s roštilja
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sendvič s avokadom
Mini shepherd's pie
Ražnjići od lososa
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pečenka
Grill vratina u sendviču
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kaštelanski makaruni
Odresci u umaku s češnjakom
Krem juha od tikvica
Pileći bataci s umakom od luka
Turske pizze
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Račići na posteljici od povrća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignje s manistrom u škartocu
Salata s mora
Sočna rebarca
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ossobuco
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina sa šafranom
Popečci od tikvica
Čarobna ljetna piletina
Kobasica u pivu i pecivu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina laganini
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lazanje s lignjama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke