Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grickalica slanutak iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pečena piletina s limunom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina laganini
Janjetina na padelu
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirana piletina s roštilja
Salata od liganja
Grill pirjana piletina s roštilja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Salata s mora
Sočni pureći ražnjići
Kaštelanski makaruni
Proljetna janjetina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Delikatesna junetina na češki
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina na kijevski način
Kunić na bijelo
Mesne okruglice na ražnjiću
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Okruglice u umaku od rajčice
Krem juha od tikvica
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Urbana pola
Grdobina u pikantnoj šalši
Rajčica s kukuruzom
Lignje na šumskom rižotu
Sendvič s avokadom
Ražnjići od lososa
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zlatna piletina
Sočna rebarca
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice
Viška pogača
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill povrće na salatu
Proljetno meso i povrće iz woka
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Nadjevene lignje
Špageti s ribom
Svinjski file s povrćem
Mirisna pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kobasica u pivu i pecivu
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pirjani kunić
Miješani grill
Teleći odresci u umaku od višanja
Lazanje s lignjama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina s povrćem
Aromatizirani kruh
Vege odresci s marinadom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ossobuco
Sočna pureća rolada
Lignje s manistrom u škartocu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Bugarska pita od krumpira
Mini lazanje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Fini gulaš od gljiva
Meso s repom
Mini shepherd's pie
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fileti lososa u finom umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pogača sa sardinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
Rolice od blitve
Manastirski đuveč
Lagana sarma
Martinjska guska s hajdinom kašom
Lignje s povrćem i smokvama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Račići na posteljici od povrća
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Fina pikantna piletina
Povrtni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Blagdanska rolada
Belgija - Salade Liégeoise
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Odresci od morskog psa
Riba u bijelom umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Voćna juha od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski špageti
Pizza s tunom
Irska janjetina
Umak od limete (Molho de limao)
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Hrskavi trokuti
Čarobna ljetna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Hlebinska i pretepena juha
Turske pizze
Hrskava pileća krilca
Popečci od tikvica
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić u sendviču
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke