Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Grdobina u pikantnoj šalši
Fini gulaš od gljiva
Hrskavi trokuti
Lungić u sendviču
Povrtni lonac
Brancinovo oko
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fina pikantna piletina
Grdobina s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Kuhano meso s umakom od hrena
Lignje s manistrom u škartocu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mirisna pečenka
Ražnjići od lososa
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Lagana sarma
Sočna rebarca
Piletina laganini
Manastirski đuveč
Mesne okruglice na ražnjiću
Grickalica slanutak iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pečena piletina s limunom
Aromatizirani kruh
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Hlebinska i pretepena juha
Salata s mora
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Pirjani kunić
Proljetno meso i povrće iz woka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Fish&Chips u tortilji
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Krem juha od tikvica
Mini shepherd's pie
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pizza s tunom
Mini lazanje
Meso s repom
Grill vratina u sendviču
Špageti s ribom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjevene lignje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grill povrće na salatu
Bugarska pita od krumpira
Hrskava pileća krilca
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s medom od kadulje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Voćna juha od višanja
Ossobuco
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina na kijevski način
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna pureća rolada
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Fileti lososa u finom umaku
Urbana pola
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci od morskog psa
Sočni pureći ražnjići
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Roštilj s umakom Romesco
Rolice od blitve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prežgana juha
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Uzbudljivi kolač od blitve
Lignje s povrćem i smokvama
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Turske pizze
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vege odresci s marinadom
Mediteranski kruščić s lovorom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina sa šafranom
Riba u bijelom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Salata od liganja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Viška pogača
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od tikvica
Miješani grill
Rajčica s kukuruzom
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina Kiev
Račići na posteljici od povrća
Irska janjetina
Mediteranski špageti
Zlatna piletina
Martinjska guska s hajdinom kašom
Belgija - Salade Liégeoise
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sendvič s avokadom
Grill pirjana piletina s roštilja
Povrtni ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Brusketa s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Lazanje s lignjama
Delikatesna junetina na češki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke