Meni Search

Ful nabrijan

Zabavni kineski ravioli

Pašticada s njokima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grdobina s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mediteranski špageti
Proljetno meso i povrće iz woka
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Aromatizirani kruh
Grickalica slanutak iz pećnice
Salata od liganja
Račići na posteljici od povrća
Pečena piletina s limunom
Pizza sirni jastučići
Svinjski file s povrćem
Krem juha od tikvica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Meksička party salata
Piletina sa šafranom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjevene lignje
Roštilj s umakom Romesco
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rolice od blitve
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Piletina laganini
Bugarska pita od krumpira
Pirjani kunić
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Dagnje na buzaru
Pileći bataci s umakom od luka
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Vege odresci s marinadom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje s povrćem i smokvama
Irska janjetina
Sendvič s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa sezonskim povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Kroketi od piletine
Rajčica s kukuruzom
Brancinovo oko
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Janjetina na padelu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zlatna piletina
Delikatesna junetina na češki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina Kiev
Fini gulaš od gljiva
Lagana sarma
Fish&Chips u tortilji
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Povrtni ražnjići
Okruglice u umaku od rajčice
Urbana pola
Povrtni lonac
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fileti lososa u finom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grdobina u pikantnoj šalši
Mesne okruglice
Prežgana juha
Popečci od tikvica
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Uzbudljivi kolač od blitve
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Belgija - Salade Liégeoise
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Janjetina s medom od kadulje
Mirisna pečenka
Grill oslić u aromatičnoj korici
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Kobasica u pivu i pecivu
Grill povrće na salatu
Sočna rebarca
Riba u bijelom umaku
Voćna juha od višanja
Blagdanska rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meso s repom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lungić u sendviču
Proljetna janjetina
Miješani grill
Pizza s tunom
Salata s mora
Umak od limete (Molho de limao)
Fina pikantna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočni pureći ražnjići
Ražnjići od lososa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Čarobna ljetna piletina
Kunić na bijelo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke