Meni Search

Ful nabrijana

Zabavni kineski ravioli

Govedina s pireom i umakom od rajčice
Roštilj s umakom Romesco
Hlebinska i pretepena juha
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski file s povrćem
Aromatizirani kruh
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Šampinjoni u palačinki
Odresci od morskog psa
Odresci u umaku s češnjakom
Prežgana juha
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje s lignjama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Uzbudljivi kolač od blitve
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sendvič s avokadom
Kobasica u pivu i pecivu
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Bugarska pita od krumpira
Marinirana piletina s roštilja
Povrtni lonac
Špageti s ribom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Račići na posteljici od povrća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Mediteranski špageti
Krem juha od tikvica
Delikatesna junetina na češki
Meksička party salata
Pirjani kunić
Urbana pola
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje s povrćem i smokvama
Okruglice u umaku od rajčice
Salata od liganja
Piletina laganini
Grill pirjana piletina s roštilja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rajčica s kukuruzom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kroketi od piletine
Viška pogača
Brusketa s avokadom
Salata s mora
Turske pizze
Meso s repom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Belgija - Salade Liégeoise
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskava pileća krilca
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kuhano meso s umakom od hrena
Ossobuco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Pečena piletina s limunom
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini lazanje
Zlatna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Lagana sarma
Nadjevene lignje
Fina pikantna piletina
Voćna juha od višanja
Irska janjetina
Martinjska guska s hajdinom kašom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mini shepherd's pie
Manastirski đuveč
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić u sendviču
Fileti lososa u finom umaku
Povrtni ražnjići
Mirisna pečenka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Blagdanska rolada
Vege odresci s marinadom
Janjetina na padelu
Grickalica slanutak iz pećnice
Piletina sa šafranom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina s medom od kadulje
Grdobina s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Lungić s povrćem
Lignje s manistrom u škartocu
Rolice od blitve
Mesne okruglice
Piletina na kijevski način
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Riba u bijelom umaku
Miješani grill
Popečci od tikvica
Pogača sa sardinom
Ražnjići od lososa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pizza sirni jastučići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pohani tofu s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ljetni ražnjići
Sočna rebarca
Grill povrće na salatu
Rezanci s krušnim mrvicama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pizza s tunom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Fini gulaš od gljiva
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dopustite da vam zabavni kineski ravioli posluženi s tamari umakom uljepšaju dan. Uživajte u novim okusima!

Sastojci

Za tijesto:
400 g Glatkog brašna Podravka
malo soli
200-250 ml tople vode
Za nadjev:
250 g mljevene svinjetine (dva puta mljevena)
50 g luka
1 mladi luk
1 žličica naribanog svježeg đumbira
2 žličice Vegete twist za svinjetinu
1 žlica soya umaka
sol
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica sezamovog ulja
Umak:
Tamari umak za posluživanje

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 75 min

  • 1 Brašnu dodajte malo soli, zalijte s 200-250 ml tople vode i zamijesite glatko tijesto. Prekrijte ga čistom krpom i pustite da odstoji 20-ak minuta.
  • 2 Za nadjev mesu dodajte sitno narezane luk i mladi luk, naribani đumbir, Vegetu twist za svinjetinu, sezamovo ulje, soya umak, malo soli i papra, pa miješajte u jednom smjeru dok ne dobijete homogenu smjesu. Od te smjese oblikujte kuglice veličine manjeg oraha.
  • 3 Tijesto podijelite na nekoliko dijelova. Svaki dio tijesta tanko razvaljajte, a zatim kalupom ili čašom (ø 8-10 cm) izrežite u krug. Na sredinu svakog kruga tijesta stavite kuglicu mesa.
  • 4 Rub tijesta premažite vodom, rubove potom savijte i pritisnite da se rubovi dobro priljube.
  • 5 Stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu. Kada isplivaju, kuhajte još 3 minute. Možete ih kuhati i na pari 15 minuta.

Posluživanje

Poslužite s tamari umakom i po želji servirajte na sitne trakice narezan kupus i na tanko narezane kolutove mladog luka.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke